kuidas muuta dreami porti

kakkerdis
Entusiast

Postitus Postitas kakkerdis »

ice kirjutas:
kakkerdis kirjutas:idioodile teen selgeks: ta leidis selle file imagelt mis on usb peal. ma räägin ICE, osta omale dream ja siis tule teisi õpetama. vahi oma skystari ja ole vait. skystarile tõesti usb taha ei pane. selle usb saad sa ainult omale taha pista!!
Kuule, kloun, ma vaatangi driimiga. 7020'ga. Sinu jutu kontrollimiseks võtsin dm500 kapist ja kontrollisin ka sellega. Skystar ei puutu üldse asjasse.

Lihtne test! Võta ja installi omale Gemini 3.30 flash'i ja vaata kas on /etc/services fail olemas või mitte! Ja siis tule kaaguta edasi!
oled loll või mängid lolli, huvitav millest ma siis räägin, et kus see image asub, vähe sellest et sa napakas oled , sa ei oska lugeda kah
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

kakkerdis kirjutas:
kain kirjutas:Üks soovitus Sulle, ava oma Dreamiga telneti sessioon ja kirjuta:
$ vi /etc/services

(ilma $-märgita)
räägi nyyd täpsemalt kuda see dreamiga käib. puttyga leidis kyll telnetist, nagu oleks varjatud kuhugi
...
telnet 23/tcp
...
Vot selles reas muudad 23 ära selleks pordiks, mis tahad, salvestad ja teed Dreami restardi. Ainult ära mõnda teise teenuse porti pane.

Kui Vi'ga üritad muuta seda faili, siis peaksid enne vaatama, kuidas Vi'ga ümber käia:
i paneb edit reziimi, muudad numbri ära vajutad Esc ning seejärel salvestad :w ja seejärel väljud :q
(Peale :w ja :q pead Enterit kah vajutama)
Kasutaja avatar
wookie
Entusiast

Postitus Postitas wookie »

Please do not feed the troll!
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

wookie kirjutas:Please do not feed the troll!
Yes! Someone please kill it!
kakkerdis kirjutas:oled loll või mängid lolli, huvitav millest ma siis räägin, et kus see image asub, vähe sellest et sa napakas oled , sa ei oska lugeda kah
Ma teen selle siis sulle veel korra PUUST JA PUNASEKS!

Kood: Vali kõik

/etc/services 
/var/mnt/usb/fwpro/pli-Flubber/etc/services 
/var/mnt/usb/fwpro/Gemini-320-DM7000.img/etc/services 
Esimene rida siit on flashis ja ilmselt siis sul Gemini 3.30
Teine rida on usb'l ja pli-Flubber image
Kolmas rida on usb'l ja Gemini 3.20 image.
kakkerdis kirjutas:3.30 ei tea sellest filest midagi. ice mine häbene nyyd ja osta omale dreambox
Sina aga väitsid konkreetselt, et flashis Gemini 3.30'l pole /etc/services nimelist faili. Mina väitsin vastupidist. Kas nüüd saad aru?

:evil:
kakkerdis
Entusiast

Postitus Postitas kakkerdis »

@ ice kui inimene on idioot, siis kauaks. kus sa näed et flashis istub 3.30? :lol: :cry: hea vant :lol:

kain , sain tehtud
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

kakkerdis kirjutas:@ ice kui inimene on idioot, siis kauaks. kus sa näed et flashis istub 3.30? :lol: :cry: hea vant :lol:
Ja kus sul see viimane Gemini 3.30 siis istub? Ise ju kirjutasid et:
kakkerdis kirjutas:flash image gemini 3.30 muide
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

väike kokkuvõte
kakkerdis kirjutas:... geminil puudub sihuke file seal...
ega ikka ei puudu küll nagu edaspidine jutt näitab

SkySpy kirjutas: Mul d500 ja tõesti on seal olemas /etc/services fail :roll: Gemini 3.30

kakkerdis kirjutas:viimane gemini ...viimases geminis ei ole seal seda filet ...
ice kirjutas:.. võtsin kapist dm500 ja installisin sinna dreamup'iga viimase gemini 3.30 maxvar'i. Arva ära, mis fail vaatab mulle vastu /etc/ kataloogis?..

iCE
jne jne.

Tekkis küsimus, kas selles teemas on kari lolle ja üks tark või kari tarku ja üks loll?? :roll:
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”