Siin: http://reviews.cnet.com/direct-view-tvs ... ?tag=specs on üks nendest,kalvis kirjutas:Veel saab neid osta HDTV toega.
mis meie PALi küll ei sobi.
Siin: http://reviews.cnet.com/direct-view-tvs ... ?tag=specs on üks nendest,kalvis kirjutas:Veel saab neid osta HDTV toega.
Ja millest mina rääkisin, VIASITT!! Texti pole siiani...tonuj kirjutas:Analoogis pole TV3-es eriti viletsa kvaliteediga filme näinud,roska kirjutas:Ma selles Beta kvaliteedis eriti kindel ei oleks, eriti kui makid on 10 aastat vanad ja kes teab kui vanad need SP lindid veel on.
kole ruudutamine ikka puha digiajastu saavutus.
Halb kvaliteet ja ruudutamine on vist siiski erinevad teemad. Ruudutamine rohkem siiski nõrga signaali küsimus. Vaatan satilt HD pilti, mis ka ju digiajastu saavutus, ei mingit ruudutamist ja pilt kui kuld kui algmaterjal on korralik.tonuj kirjutas:Analoogis pole TV3-es eriti viletsa kvaliteediga filme näinud,roska kirjutas:Ma selles Beta kvaliteedis eriti kindel ei oleks, eriti kui makid on 10 aastat vanad ja kes teab kui vanad need SP lindid veel on.
kole ruudutamine ikka puha digiajastu saavutus.
täpselt samad sõnad ... kuigi ruudutamine võib sisse lüüa ka juhul kui analoogist-digisse (ka analoogtelevisioonis kasutatakse juba pikemat aega paralleelselt nii analoogi edastamist kui ka konvertimist digitaalsele kujule - lindid kulunud, mugavus maksab ja kõvakettapind ei maksa) on algmaterjali konvertimisel tahetud väga väikse bitratega asi valmis teha - kiirete liikumiste või väga värvilise pildi puhul suht tavaline - kes on dvd9 ära mahutanud dvd5 peale teab millest juttdreamants kirjutas: Halb kvaliteet ja ruudutamine on vist siiski erinevad teemad. Ruudutamine rohkem siiski nõrga signaali küsimus. Vaatan satilt HD pilti, mis ka ju digiajastu saavutus, ei mingit ruudutamist ja pilt kui kuld kui algmaterjal on korralik.
valgekotkas kirjutas: kes on dvd9 ära mahutanud dvd5 peale teab millest jutt...
tänan abi eest aga vastavad vahendid olemas - jutt oli lihtsalt põhimõttest kuidas avaldub kvaliteedile kompressiminefaas kirjutas:valgekotkas kirjutas: kes on dvd9 ära mahutanud dvd5 peale teab millest jutt...
kui kasutada õigeid vahendeid ja saast välja visata ei juhtu dvd-ga midagi pilt sama mis enne.(proovi menüü minema,üks film,üks audio,üks subikas+õige soft).... vahet silmaga ei näe(poole vahetusel viskab harva vimka
kui huvi siis pm.
Elioni pilt on tõesti kvaliteetsem - minu isikliku arvamuse kohaselt hetkel parim Eestis.tonuj kirjutas:kellel on võrdlus olemas, kas Elioni IPTV on kvaliteetesema pildiga kui Zuum.
Elion tundub võrreldes Zuumiga perspektiivikam olema kuna saab ka teise televiisorisse erineva kanali lasta. Kui Zuum ka müüks lisakaarti 25.- kr. eest kuus.
Elion on hea kui teda on, mul juba neljandat päeva pilti pole. Liini kiirus on langenud 6 Mbps peale. Lõunane info tehnilise toe telefonilt, et kontrollitakse liini ja täna tuleb lõpuks tehnik koju aga mida pole seda pole.kalvis kirjutas:Elionil sõltuvalt kanalist on 6-8 Mbit/s, zuum vaid 1,5 Mbit/s. Jämedalt siis 3 korda kvaliteedierinevust. Ei peagi visuaalselt hindama vaid piisab otse andmete võrdlusest.