Kalev-sport
Re: Kalev-sport
Ei usu. Nüüd saavad nad ju Tallina linnalt ka kena rahasüsti "Tallinna TV" eest 

Flameas ju kirjutas, et tahab näha ainult kalev sporti ilma liitumata.xxmen kirjutas:Ega neid kättesaadavaid alternatiive vist eriti polegi, arvutikaartide hulgast veel leiab.
viewtopic.php?f=44&t=8876&view=unread#unread
viewtopic.php?f=44&t=7063
Box peab ju MPEG-4 AVC-d oskama.
Kõige mõistlikum ongi vast, nagu juba soovitati, box rentida, kui ei sobi või leiad parema, viid tagasi. Maksab 39 EEK-u kuus.
Ja kas antakse rendile ilma liitumata ka,ei usu hästi.
Flameas kriba siia ka,kuda sul seis on.
Kui lepingu tingimusi pole muudetud, siis võib juba vähem kui kuu pärast kaardi rendist loobuda ja jätta ainult box`i rendi. Aga kui hakkab meeldima, võib jätta mõlemad.
Soovitan enne allkirjastamist kõik dokumendid hoolikalt läbi lugeda.
Soovitan enne allkirjastamist kõik dokumendid hoolikalt läbi lugeda.
tohoh, kalev spordil kõik epg puha ja. savisaare raha ikka mõjub hästi vist 

ei mõjuta kalev ei küsi linnapea tunni eest mitte sentigi,kuna oli tehnilised viperused jńe ehk siis esimene saade oli tallinnal tasuta.ompu kirjutas:tohoh, kalev spordil kõik epg puha ja. savisaare raha ikka mõjub hästi vist

Loodan, et kodanik Kiiver'ile maksab Kruuda hästi, kuna ta peab seal Kalev spordis tegema kõike ehk kogu televisioon on ühes mehes ALL IN ONE MAN.
On viga minus või... Miks on hetkel "vastuargument" saatel pilt helist maas? Logo ka ei ole. Mõnikord ei vasta EPG tegelikkusele!?!? Nii harva nagu vaatan, on ikka probleemid ja loomulikult näidatakse aegajalt ka vilksamisi rohelist ekraani
Äkki oskab keegi kommenteerida?

Äkki oskab keegi kommenteerida?
Siinpool kõik ok Kalev Spordiga,nii logo kui ka pilt ja heli sünkroonis.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Valgjärve masti alas olen ka enne täheldanud, et kui eetris on stuudio diktor, siis pilt jääb helist maha, aga samas videolõigu korral on kõik jälle korras.
Niipalju kui olen seda Kalev Sporti jälginud, siis minu meelest on ka seal alati heli ja pilt nihkes olnud. Eriti mingite stuudiosaadete ajal (uudised jms).
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Niipalju kui mina olen vaadanud (p6hiliselt TopGear ja rallid) on k6ik olnud ok (elioni iptv)
Ma arvan, et see nihe on juba kanali enda probleem, kuna järgmine saade oli ok. Ei tasu vist mainidagi, et osad saated on tõlketa - seda teavad juba kõik vaatajad 

Pole siin midagi imestada, sest

ja arvatavasti pole siis veel uut ka leitudroska kirjutas:Seal polegi minumeelest tehnikainimesi, viimane kes oli kukkus ka kokku ja suri hiljem haiglas.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Minul sama probleem. Tegu on ilmselt üldise veaga. Äkki oskaks Roska asjasse selgust tuua?!
koeru peal samuti heli ja pilt sünkroonist väljas stuudiosaadete puhul