Mina kasutan RF UHF modulaatorit. Ostsin kunagi Oomipoest: http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=SAT-MOD1.ropka11 kirjutas:Ok tänud metsavend.Toda composite video juhet ei saa ju seinaaugust läbi.
Paluks veel kogemusi, kes on endale pannud kaks telekat zoomboxi taha.
Zuumbox ja kanalid
Re: Zuumbox ja kanalid
Variant 1: seinaauk suuremaks (soovitan soojalt dünamiiti).ropka11 kirjutas:Ok tänud metsavend.Toda composite video juhet ei saa ju seinaaugust läbi.
Paluks veel kogemusi, kes on endale pannud kaks telekat zoomboxi taha.
Variant 2: mõlemad telekad ühelepoole seina

...või hangi juhtmevaba pildi&heli pritsija(Tevalo või Oomipood)
Kuule mere kaldal zuumacher varjant 2 päris hea.Tehtud.
Dreamants kuradi kallis see, kasulikum juba teine box osta saab kanalit ka vahetada.
Dreamants kuradi kallis see, kasulikum juba teine box osta saab kanalit ka vahetada.
Olen seal letis odavamaid ka näinud. Need olid ilma disainitud karbita - lihtsa plekist karbi sees. Mul teist võimalust polnud: oli vaja mitmesse tuppa signaal saada.ropka11 kirjutas:Kuule mere kaldal zuumacher varjant 2 päris hea.Tehtud.
Kõige odavam ja ka lihtsam oleks lahendada probleem jootmiskolvi abil, mille kasutamine ei tohiks ülejõu käia kellegile (kui juhe ilma pistikuteta ikka august läbi mahub). Siis saab vajaduse korral ka sobiva varjestatud kaabliga pikkust juurde.
Viimati muutis elit, 11:37, 22 Veebr 2008, muudetud 1 kord kokku.
Odavam küll aga mitte lihtsam, antennivõrku lasta on ikka lihtsam. Aga tal on ka üks puudus, nimelt need odavad modulaatorid annavad edasi ainult monoheli. Nii, et sinu pakutud tinutamise variant annab üsna olulise eelise.elit kirjutas:Kõige odavam ja ka lihtsam oleks lahendada probleem jootmiskolvi abil, mille kasutamine ei tohiks ülejõu käia kellegile (kui juhe ilma pistikuteta ikka august läbi mahub). Siis saab vajaduse korral ka sobiva juhtmega pikkust juurde.
Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et mis mõtet on teil seda signaali mitme teleka vahel jaotama hakata? teete maja peale n.ö. 3 ainult ETV telekat? ok, analoogis on veel 2 kanalit, aga ikkagi... FTA kanaleid pidi nagu aina lisanduma ja kui põhja-eestis elad, siis veel teoreetiline võimalus soomesidki vaadata, et mis on selle mõte? Kas mitte mugavam ja mõistlikum poleks lihtsalt 1 box juurde rentida( selle jura välja ostmist ma ei julge küll soovitada, mõttetu, kui just rendihinda ei kavatseta tõsta mingil hetkel...)? Lihtsalt huvi pärast...
Kustutatud. Sorry! 

Mis mõte? No näiteks zuum on suures toas aga keegi vaatab sealt telekast seepi. Mina tahaks aga teises toas vaadata eurosporti. Aga minu näite puhul tuleb juurde veel tütrepere. Väimees tahab kõrvalmajas ka eurosporti vaadata.veicos kirjutas:Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et mis mõtet on teil seda signaali mitme teleka vahel jaotama hakata? teete maja peale n.ö. 3 ainult ETV telekat? ok, analoogis on veel 2 kanalit, aga ikkagi... FTA kanaleid pidi nagu aina lisanduma ja kui põhja-eestis elad, siis veel teoreetiline võimalus soomesidki vaadata, et mis on selle mõte? Kas mitte mugavam ja mõistlikum poleks lihtsalt 1 box juurde rentida( selle jura välja ostmist ma ei julge küll soovitada, mõttetu, kui just rendihinda ei kavatseta tõsta mingil hetkel...)? Lihtsalt huvi pärast...
Soovin edu aga zoomi paketis ka kaks HD kanalit, kuidas te need sinna antennikaablisse ajate, et HD pilt ka välja tuleks. Mission impossible analoogis! Ei ole kohanud digimodullaatorit, mis ka HD läbi laseks laiatarbes!
Ühe zoom-boxsiga vaatavad kõik ikka ETV d.Krt ma aru ei saa kuidas see nii raske on üks tüüner üks kanal korraga 2 tüünerit 2 kanalit,või üle mõistuse
.Teisiti ei saa kahjuks
Kui ei raatsi 2-3 liitumist teha osta kaardi jagaja aga tüünereid peab ikka vastav arv olema.Ja kõik pillid peavad toetama mpeg4,simpel 

Praegu tundub nasni pilt päris hea
.tavaliselt on ikka paras udu. On selline asi võimalik et vahel kvaliteet parem mõnel kanalil????? Ma varem ka tähele pannud seda.

äkki on viga zoomboksis! kuskil muial oled proovinud? 

Millal siis uus tarkvaraversioon eetrisse jõuab? Tahaks juba uusi kalu püüda 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo