Gemini v.4.30
Re: Gemini v.4.30
Ükskõik millise tüüneri tee ostate, lugege juhend läbi. Keele mitteoskamine ei ole põhjendus. Kõigis on öeldud, et lubatud on vaid tootjapoolne soft ja selle ametlikud uuendused. Dreambox ei ole selles erand, kuigi talle softi väga palju. Kõik see on omaniku vastutusel. Kui soovid oma dreami korralikult käima saada, pead ka linux-it jagama. Niisama ehku peale ei ole mõtet dreami torkida. Ta on selleks liiga hea masin ja lollusi ei salli. Võtke dreami nagu arvutit- ta teeb seda mida kästakse, mitte seda, mida te tahate! Kui käskida ei oska, mine õppima!
Linux-i masinaid on mitmeid aga ainult dream on neist tõsine tegija. Dream astus lihtsalt õigel ajal rongile. Kahjuks ei taha ta seda rongi uuendada (db8000!). Teistest tegijatest on püüdnud Kathrein ka sinna rongile ronida aga kiirus liiga suur ja ta ukerdab ikka veel tamburi trepi peal, taguots uksest väljas.
Linux-i masinaid on mitmeid aga ainult dream on neist tõsine tegija. Dream astus lihtsalt õigel ajal rongile. Kahjuks ei taha ta seda rongi uuendada (db8000!). Teistest tegijatest on püüdnud Kathrein ka sinna rongile ronida aga kiirus liiga suur ja ta ukerdab ikka veel tamburi trepi peal, taguots uksest väljas.
_Kõigis on öeldud, et lubatud on vaid tootjapoolne soft ja selle ametlikud uuendused_
Aga milles probleem? Tootja kasutab Linuxit ja mina kasutan Linuxit. Keegi kurat ei saa mul keelata Linuxi kasutamist. Kasutamise alla kuulub ka selle endale sobivaks kohandamist ja mis iganes. Tootja ei saa seda Linuxit kuidagi moodi sulgeda saage ometi aru! Ja loomulikult on see omal vastutusel kui oma tarkvara kasutamisel probleemid peaksid ilmnema. Keegi pole teisiti väitnutki! Kui tootja kasutab Linuxit (GPL) oma seadmes siis ei saa ta selle kasutamist (skriptimist, kohandamist, programmeerimist) MITTEKUIDAGI takistada ega keelata!
Võtke ometi silmaklapid peast ja tulge Micropehme roosadest pilvedest maapeale! MS on inimeste ajud ikka väga pehmeks teinud! Olen Linuxit kasutanud ja arendanud alates 1990 aastast niiet pole mõtet sellel teemal tõmmelda!!!
Aga milles probleem? Tootja kasutab Linuxit ja mina kasutan Linuxit. Keegi kurat ei saa mul keelata Linuxi kasutamist. Kasutamise alla kuulub ka selle endale sobivaks kohandamist ja mis iganes. Tootja ei saa seda Linuxit kuidagi moodi sulgeda saage ometi aru! Ja loomulikult on see omal vastutusel kui oma tarkvara kasutamisel probleemid peaksid ilmnema. Keegi pole teisiti väitnutki! Kui tootja kasutab Linuxit (GPL) oma seadmes siis ei saa ta selle kasutamist (skriptimist, kohandamist, programmeerimist) MITTEKUIDAGI takistada ega keelata!
Võtke ometi silmaklapid peast ja tulge Micropehme roosadest pilvedest maapeale! MS on inimeste ajud ikka väga pehmeks teinud! Olen Linuxit kasutanud ja arendanud alates 1990 aastast niiet pole mõtet sellel teemal tõmmelda!!!

No kuule ise!ice kirjutas:No kuule! Kõik see, mis GPL'i käib on sulle kättesaadav TuxBox'i CVS'ist. IHAD'i enda arendus aga ei ole teps mitte GPL ja seega puudub neil IGASUGUNE vajadus seda avaldada...kain kirjutas:Look who's talking
Tundub paja ja katla sündroomina:
Gemini Project - closed source, violates the GPL licence of Enigma

GPL'i põhiprintsiibist on jutt.
Kõik mis tuleb GPLipõhisest asjast peab olema avatud lähtekoodiga! PUNKT.
Seega minu poolt neile küll mingit kaastunnet ei tule, saavad iseenda ravimit maitsta.

Tahan öelda seda. et tootja tahab end kaitsta lollide eest. Tark ei hakka omakirjutet softiga teadlikult pilli peeti keerama ja kui see tark sai aru, et keeras pilli peeti, siis vaevalt ta tootjat süüdistama hakkab. Tänu lollidele saavad ka targad peksa.
- valgekotkas
- Admin
miraaz - GPL ja kolmandad osapooled ei ole omavahel seotud ... kuna sa väidad ennast väga kursis olevat linuxi maailmas siis vii ennast ka mõnede põhitõdedega kurssi - ükski vaikimisi linuxi distro ei mängi maha midagi mille kohta peaks olema registreeritud kaubamärgi valdaja luba - asjad hakkavad juhtuma alles peale teatud repode käest laaditud pakkide lisamist ja seda juba sinu otsesel vastutusel millega võtad endale vastutuse selle eest mida korda saatma hakkad ... punkt ... koma ja m.o.t.t. või sa tõesti arvad, et linuxi all häkkimine on seaduslik kuna konsool jookseb GPL distro peal 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Vaata, ma nüüd hüppan, naksti, üle Sinu enda tekitatud pseudoprobleemidest ja võtan käsile kohe lõpplahenduse.miraaz kirjutas:Aga milles probleem? Tootja kasutab Linuxit ja mina kasutan Linuxit. Keegi kurat ei saa mul keelata Linuxi kasutamist. Kasutamise alla kuulub ka selle endale sobivaks kohandamist ja mis iganes. Tootja ei saa seda Linuxit kuidagi moodi sulgeda saage ometi aru!
Asi taandub ainult kahele teemale:
1. Mis võimaldab mitteametlikult vaadata...
2. Mis ei võimalda mitteametlikult vaadata...
Muud nüansid ei puutu üldse asjasse! Lihtne ju! Aga tuleb välja, et pooletoobistele pole see arusaadav. Kohanda Sa oma Linuxit, kuidas soovid... Ametlikuks vaatamiseks või mitteametlikuks vaatamiseks. Valik on Sinu, kuna muid võimalusi nagu polegi...
Kui Sa muidugi täistoobine pole - Ostad Dreami ja vahid sellega FTA kanaleid...
Aga kuna ma välistan selle, et oled täistoobine ja Dreamiga Eestis midagi ametlikult vaadata ei saa, loe Aandra juttu:
siis jääb üle ainult variant - MITTEAMETLIK VAATAMINE.aandra kirjutas:Dreamiga saad Viasatti ausalt vaadata vaid siis, kui suudad neile selgeks teha, et sina vajad NDS Viasati moodulit. See on 99,9% Mission Impossible.
Eri jutt on muidugi see, kas ka mõni süüdistaja, sellise põhjendusega - Mitteametlik sat tv vaatamine, läbiotsimisorderi riskib välja kirjutada...

Lihtne, mis? Tundub, et nüüd aitab vist pooletoobiste harimisest?miraaz kirjutas:Tere kala. Aga äkki harid veel üht pooletoobist?
Viimati muutis tigekala, 18:10, 27 Veebr 2008, muudetud 1 kord kokku.
1. Gemini arendajad ei tee mittemidagi ebaseaduslikku arendades Linuxit Dreambox riistvaral
2. Nad võivad seda ka vabalt müia kui tahavad.
3. Kasutaja võib arvutis Linuxi välja vahetada ükskõik millise Linuxivastu ja see ei ole kuidagi seotud riistvaralise garantii säilimise või mittesäilimisega.
4. Riistvara tootja ei saa piirata Limuxi kasutust.
5. Linux kasutamisest tulenevad tagajärjed on kasutaja vastutusel ja ei oma mingit tähtsust kes mingi Linuxi arendanud on.
6. Gemini ei võimalda mitteametlikult vaadata... (püss ilma kuulita ei saa kuidagi tulistada).
7. Gemini (vms Linuxi) kasutamine ei ole ebaseaduslik.
Selgituseks vaataks õige linki
http://www.remote-exploit.org/backtrack.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegemist ei ole mitte püssiga vaid suisa kahuriga aga kes suudab siin näha midagi ebaseaduslikku?
2. Nad võivad seda ka vabalt müia kui tahavad.
3. Kasutaja võib arvutis Linuxi välja vahetada ükskõik millise Linuxivastu ja see ei ole kuidagi seotud riistvaralise garantii säilimise või mittesäilimisega.
5. Linux kasutamisest tulenevad tagajärjed on kasutaja vastutusel ja ei oma mingit tähtsust kes mingi Linuxi arendanud on.
6. Gemini ei võimalda mitteametlikult vaadata... (püss ilma kuulita ei saa kuidagi tulistada).
7. Gemini (vms Linuxi) kasutamine ei ole ebaseaduslik.
Selgituseks vaataks õige linki
http://www.remote-exploit.org/backtrack.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegemist ei ole mitte püssiga vaid suisa kahuriga aga kes suudab siin näha midagi ebaseaduslikku?
Viimati muutis miraaz, 19:54, 27 Veebr 2008, muudetud 1 kord kokku.
- valgekotkas
- Admin
krt ... ma ka enam ei viitsi vasikatega võidu joosta 

Inimlikult õige jutt.Aga on olemas garantii tingimused nagu siin varem kirjutati.Ja kui valmistaja sihukesed seadis siis aitab kohusmiraaz kirjutas: 3. Kasutaja võib arvutis Linuxi välja vahetada ükskõik millise Linuxivastu ja see ei ole kuidagi seotud riistvaralise garantii säilimise või mittesäilimisega.

Lisaks veel,et teoreetiliselt võib aru saada valmistajast suurem mälu kasutus,prosel koormus,temperatuur ja kah toite võimsus jne.
_Lisaks veel,et teoreetiliselt võib aru saada valmistajast suurem mälu kasutus,prosel koormus,temperatuur ja kah toite võimsus jne._
Täitsa kaval mõte sul
. Mõningad uued Acerid tulevad eelinstallitud Limpus linuxiga. Kasutajale tähendab see seda, et ekraanile jääb vilkkuma rõõmus kursor (command promt) ja see on ka kõik. 99,9% kasutajatest midagi edasi teha ei oska. Peaks neile homme ütlema, et kehtestagu kah sellised garantii tingimused, mis tähendaks sisuliselt seda et nendele arvutitele garantiid pole. Ma saan praegu naerukrambid
. Räägin homme tõesti Aceriga. Appi vennad surevad naerukätte ära. 
Täitsa kaval mõte sul

Kahjuks ei ole linuxi kasutaja ega tea mida mõtled
.Ma pidasin silmas sati tüünereid vahet pole kas DB või mõni teine.Minu arvutil kuskilt lugesin,et x linuxi versioon võib ema maha põletada.Krt seda teab aga proovima ei kipu.Ja sati pillid ei koosne kahjuks kõige kvaliteetsematest osadest kahjuks ja piirid on teadmata.Ja kui lugeda näiteks DB teemasid siis muret jagub.

- valgekotkas
- Admin
faas - selline hoiatus on erinevatel emmedel aegajalt suht levinud ja põhjus on väga lihtne - tootja ei ole kompatiiblust linuxiga testinud ja linuxi ajurid ei ole võimelised teatud kividega koostööd tegema mis omakorda juhivad näiteks lõuna või põhjasilla aktiivjahutust jne ... praktikas küll reeglina seda ei juhtu aga tootja vabastab ennast sellega vastutusest ... ja noh kui mõne koodijupi on sellised uskmatud silmapetted kirjutanud siis