To Carat_EST:
Palju küsimusi, katsun osa kohe ära vastata, aga Starmani uus boks on mul vanematekodus ja enne esmaspäeva kõigele vastata ei oska.
Selgus, et VGA pesa siiski pole, ongi see R232 või mis ta oligi, aga täpselt VGA kujuga on see küll (mulle ei ütle see R232 ausalt öelda midagi, eks spetsialistidele ütleb)
Universaalne pult on jah, aga tahaks siin kuulda kedagi rõkkamas, kelle teleka see pult ka ära tundnud on. Vast mõne Koreas toodetud Samsungi või LG ikka tunneb ära ...
See korealaste inglisekeelne manuaal on ise puudulik ja selle eestikeelne tõlge on samuti puudulik kuna see inglisekeelne jama on aluseks võetud. Russide manuaal oli koos inglisekeelsega kaasas, sed kahjuks ei taibanud sirvida.
Igatahes mina sain boksi osas targemaks kui leidsin menüüst üles mingi demo programmi kus näitas (kuigi üli kiiresti) läbi kõigi funktsioonide kasutamise.
Boksi mark on jah Kaon KTC..... midagi.
Arvutivõrgu pesa minu mälu järgi ei olnud. Mälu järgi olid järgmised asjad tagaküljel
antennisisend ja väljund videomakiga ühendamiseks
2 x SCART
USB
4 RCA pesa ju siis 2 neist audio ja 2 video omad
RGB 232
midagi RCA taotlist oli seal 2tk veel, aga peenema keskmise auguga....
Tore võhiku kirjeldus muidugi
Täpse info saan anda esmaspäeval juhul kui keegi varem siia ei viitsi infot välja tuua.
Minu silmis on kõige juram, et pult ei õpi minu telekaga suhtlema. Olen programmeerinud oma kasutusse kolme erinevat sorti universaalpulte ja isegi nende 39 eeguste mingite Novaluxis müüdavate pultidega pole iial jama olnud....nüüd see Kaon siis ei tunne ära