Kas ühele väikesele HDMI toega digiboksile on Eestis ruumi
Re: Kas ühele väikesele HDMI toega digiboksile on Eestis ruumi
Eks me näe, ...
Mul sugulased arvasid ka, et lollitan neid kui soovitasin mitte osta DVD mängijat ning oodata 2 aastat, et siis saad kas 300 eeku eest või saad 1000 eeku eest divx toega. Nüüd kiruvad, et kõik jagavad vaid divx kraami ning mängija kogub tolmu. Maha müüa ei saa, tasuta kingitakse neid kõikjal. Loomulikult on kaupmees süüdi, et nii kiiresti tuuakse uusi tooteid peale ja nende arvates tuleks EV valitsusel divx toega seadmete müük ära keelata.
Mul sugulased arvasid ka, et lollitan neid kui soovitasin mitte osta DVD mängijat ning oodata 2 aastat, et siis saad kas 300 eeku eest või saad 1000 eeku eest divx toega. Nüüd kiruvad, et kõik jagavad vaid divx kraami ning mängija kogub tolmu. Maha müüa ei saa, tasuta kingitakse neid kõikjal. Loomulikult on kaupmees süüdi, et nii kiiresti tuuakse uusi tooteid peale ja nende arvates tuleks EV valitsusel divx toega seadmete müük ära keelata.

Sest DIGI BOX ei ole odav asi, täna ostan ilma HDMI toeta ja homme kui ostan HDMI toega teleka, et siis ostan HDMI toega uue DIGI BOXI. Muidugi peaks olema müügil lisaks eelpool nimetatud FTA SD DIGI BOX-ile ka FTA SD, HD; tasuliste kanalite joks SD ja SD, HD vastuvõtja. Et inimestel oleks võimalik valida kas ostavad FTA SD, tasulistekanalite SD BOXI või hoopis tulevikku suunatud FTA SD HD, tasulistekanalite SD, HD BOXI, sest kui DIGI BOX on korralik siis võib ta teenida perenaist, peremeest kümme ja rohkemgi aastat.
Muidugi tuleb aeg kus on müügil ainult mpg4 toega telekad.See võib juhtuda peale analoog saatjate kinnipanekut.Loota, et see juhtub peale analoog saatjate kinnipanekut on ennetlik. Sest ainult mpg2 toega telekaid toodetakse edasi ja võibki juhtuda,et neid telekaid satub ka eestisse.Ja loota veel sellele, et mpg4 toega telekate hinnad langevad ajaks kui analoog saatjad kinni pannakse nii palju ,et inimesed hakkavad massiliselt töötavate analoog tüüneriga telekate asemele ostma mpg4 toega telekaid on ennatlik.
Tead, mida pika jutu kohta öeldakse...?
HDMI pole "tavalisele" kasutajale nii oluline, SCART on selle analoog-analoog (hea liitsõna
). See, et läbi scardi hd pilt ei liigu, ei tohiks lähiajal suurt kedagi puudutada, sest hetkel on käigus vaid üks HD kanal, mis väidetavalt aasta lõpus kinni pannakse...Nii et hullu pole. Korralik scart kaabel on piisav (SD) digipildi edastamiseks, enamikule kasutajatest vähemalt.

HDMI pole "tavalisele" kasutajale nii oluline, SCART on selle analoog-analoog (hea liitsõna

Ise ka ikka aru saad, mis segast Sa siin paned?nipi2tiri kirjutas:Sest DIGI BOX ei ole odav asi, täna ostan ilma HDMI toeta ja homme kui ostan HDMI toega teleka, et siis ostan HDMI toega uue DIGI BOXI.
Sinu arvates HDMI toega telekatel nagu SCART või muid analoog sisendeid polekski...
nipi2tiri jutu peale pean mina igatahes minema liimi tooma.
Mobiili vahetate iga kahe aasta tagant ja autot vaata et sama tihti. Mispärast siis digibox peab 10 aastat töökõlbulik olema? Ja harjuge mõttega, et digiboks, teler ja muud digitehnilised vidinad aeguvad tänase arengutempo juures vähemalt 5 aastaga.nipi2tiri kirjutas: ...sest kui DIGI BOX on korralik siis võib ta teenida perenaist, peremeest kümme ja rohkemgi aastat.
DVD mängijate näide käis ka siin eespool läbi.
Ahjaa, MPEG-4 toega telerid tulevad juba praegu ja tuleval aastal on juba enamus (pakun ~80%) kaupluses müüdavatest, sisseehitatud vastuvõtjaga teleritest võimelised Eesti digilevi näitama.
Mõni asi aegub moraalselt veel enne kui müügilegi jõuab
Tehnika progress on lihtsalt liiga kiire
Aga kui seade 10a pärast ikka veel töötab, siis miks ma peaks ta ainult sellepärast välja vahetama, et uus asi on vingem/värvilisem?

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kas sa vaatad tv'd endiselt mustvalge crt'ga ?
CRT jah; mustvalge ei - ära lagunes ei pidanud 30 aastat vastu
Nali naljaks aga GSM on endiselt mustvalge 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
aga miks peaks ostma LCD kui on olemas korralik CRT?
M6ni m6te osta lcd telekas ja digibox millel HDMI ning siis vahtida pooletoobist SD pilti üle HDMI (on jäänud mulje et m6nele siin on see krdi hea kaif ning muidu pole 6ige mees kui FullHD telkust Eesti SD kuubikuid ei vahi).
Igaljuhul nagu k2 mulle ütles et HD oleks paari aasta pärast v6imalik aga ilmselt järgmise 10 aasta jooksul ei tule mingit HD pilti.
Igaljuhul ei näe m6tet omada mingit HDMIga boxi ja FullHD telkut kui HD kanalid puuduvad.
M6ni m6te osta lcd telekas ja digibox millel HDMI ning siis vahtida pooletoobist SD pilti üle HDMI (on jäänud mulje et m6nele siin on see krdi hea kaif ning muidu pole 6ige mees kui FullHD telkust Eesti SD kuubikuid ei vahi).
Igaljuhul nagu k2 mulle ütles et HD oleks paari aasta pärast v6imalik aga ilmselt järgmise 10 aasta jooksul ei tule mingit HD pilti.
Igaljuhul ei näe m6tet omada mingit HDMIga boxi ja FullHD telkut kui HD kanalid puuduvad.
Igaljuhul mina enne ei vaheta, kui müügil on korralik valik MPEG4 toega telekaid. Kuna hetke lahendus CRT+zoombox on täiesti piisav, siis igasugused muud variandid (MPG4->MPG2 moodulid jne) ei tule kõne allagi.
Kunagi ütles IBM-i juht ka, et maailmale piisab neljast arvutistkokku123 kirjutas: Igaljuhul nagu k2 mulle ütles et HD oleks paari aasta pärast v6imalik aga ilmselt järgmise 10 aasta jooksul ei tule mingit HD pilti.

K2 võib oma mütsi valmis panna, sest HD-d hakkavad nad tootma juba viie lähima aasta jooksul

Kas teine tasuline operaator tuleb järgmisel aastal (4-jas Mux)?buhh kirjutas:Kunagi ütles IBM-i juht ka, et maailmale piisab neljast arvutistkokku123 kirjutas: Igaljuhul nagu k2 mulle ütles et HD oleks paari aasta pärast v6imalik aga ilmselt järgmise 10 aasta jooksul ei tule mingit HD pilti.![]()
K2 võib oma mütsi valmis panna, sest HD-d hakkavad nad tootma juba viie lähima aasta jooksul
Kas tal on ka HD plaanis?
Kas ta paneb DVB-T peale ka Canal Digital-i kanalid?
HD tootma võivad nad ju hakata, aga nägema sa seda lähema 5 aasta jooksul kindlasti ei hakka. Ärgem siiski unustagem, millisest riigist käib jutt.buhh kirjutas: K2 võib oma mütsi valmis panna, sest HD-d hakkavad nad tootma juba viie lähima aasta jooksul

|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Carat_EST unista edasi.
CD-l nagu ma olen aru saanud pole palja peega eestlasi vaja kes ei raatsi plekki välja panna.Vaata asi selles Eestlane võib laupäeval 2k maha prassida aga digi-boxsi eest on see palju jne.
Muidugi on entusiaste kes raha ei loe aga neid on vähe ja nende pärast ei ole pointi siia tulla kuna vaatavad juba ammu.