Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
- valgekotkas
- Admin
Re: Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
descite - see on nüüd küll pisut OT aga kuidas Terratec raua poolest sulle tundub ja kust ostu teostasid ... on plaanis Cinergy S2 millalgi soetada ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
konkreetne piranhja toimetab edukalt. seni tundlikum olnud kui kworldi või pinnacle tükid.valgekotkas kirjutas:descite - see on nüüd küll pisut OT aga kuidas Terratec raua poolest sulle tundub ja kust ostu teostasid ... on plaanis Cinergy S2 millalgi soetada ...
ostetud terrateci online poest.ja piranhja on tõsiselt pisike

- peeter3000
- Digivanake
mis arvad,kas see ka töötab? (tellisin 5tk)descite kirjutas:konkreetne piranhja toimetab edukalt. seni tundlikum olnud kui kworldi või pinnacle tükid.valgekotkas kirjutas:descite - see on nüüd küll pisut OT aga kuidas Terratec raua poolest sulle tundub ja kust ostu teostasid ... on plaanis Cinergy S2 millalgi soetada ...
ostetud terrateci online poest.ja piranhja on tõsiselt pisike
http://direkt.jacob-computer.de/content ... 4715_1.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Muidu sain selle PowerCinema programmiga salvestama, panin Time-Shifting enable, siis see PowerCinema vähemalt näitab aga VLC ei oska seda. Imelik, et siis ei salvesta kui Time-Shifting on väljas, faili teeb aga ei näita.
Muidu kui see DVBViewer programm panna, kas siis näiteks selle WinTV programmi mis selle WinTV-NOVA-TD tuuneri oma võib teha uninstall või peab see ikka jääma.
Ja kas see DVBViewer programm ikka sobib WinTV-NOVA-TD usb kaardile.
Muidu kui see DVBViewer programm panna, kas siis näiteks selle WinTV programmi mis selle WinTV-NOVA-TD tuuneri oma võib teha uninstall või peab see ikka jääma.
ma arvan küll.peeter3000 kirjutas: mis arvad,kas see ka töötab? (tellisin 5tk)
http://direkt.jacob-computer.de/content ... 4715_1.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sobib 100%.WinTV võib eemaldada,ainult draiver peab jääma.pioneer kirjutas:Muidu sain selle PowerCinema programmiga salvestama, panin Time-Shifting enable, siis see PowerCinema vähemalt näitab aga VLC ei oska seda. Imelik, et siis ei salvesta kui Time-Shifting on väljas, faili teeb aga ei näita.
Kas sellel DVBViewer programmil on prooviversioon ka.Chill kirjutas:Sobib 100%.WinTV võib eemaldada,ainult draiver peab jääma.pioneer kirjutas:Muidu sain selle PowerCinema programmiga salvestama, panin Time-Shifting enable, siis see PowerCinema vähemalt näitab aga VLC ei oska seda. Imelik, et siis ei salvesta kui Time-Shifting on väljas, faili teeb aga ei näita.
Muidu kodulehe leidsin aga kust allalaadida ei saand aru. Või äkki saab keegi lingi anda kust osta saab. Oleks hea kui enne proovida saab.
Ei saa aru miks VLC seda PowerCinemaga salvestatud faili ei mängi. Muidu see PowerCinema kuidagi uimaselt toimib ja mitu korda pange läinud.
Ka on olemas sellist programmi, mis suudaks salvestada kanalit otse "mängitavasse" MPEG formaati ?
mpeg-ts faili pole ma suutnud ühegi programmiga vaadata (erinevaid arvuteid proovitud)
VLC player EI MÄNGI!
Ideaalne oleks muidugi kui BSplayer mängiks, aga seda on vist liiga palju tahetud
Haali media splitterist pole kah mingit tolku. FDDshow kah ei aita
mpeg-ts faili pole ma suutnud ühegi programmiga vaadata (erinevaid arvuteid proovitud)

VLC player EI MÄNGI!
Ideaalne oleks muidugi kui BSplayer mängiks, aga seda on vist liiga palju tahetud

Haali media splitterist pole kah mingit tolku. FDDshow kah ei aita

vlc player ei oska jah millegipärast ts faile mängida.samas eelmainitud dvbviewer saab nendega edukalt hakkama. ja sab hakkama ka ctechi salestustega, ilma ümber kodeerimata ( fail korraga ).
mul küll vlc player mängib ts faile. Mõni fail jookseb küll kokku kadescite kirjutas:vlc player ei oska jah millegipärast ts faile mängida.samas eelmainitud dvbviewer saab nendega edukalt hakkama. ja sab hakkama ka ctechi salestustega, ilma ümber kodeerimata ( fail korraga ).

aga proovi KMPlayer http://www.free-codecs.com/kmplayer_download.htmDVDRW kirjutas:mpeg-ts faili pole ma suutnud ühegi programmiga vaadata (erinevaid arvuteid proovitud)
tom1245 kirjutas:mul küll vlc player mängib ts faile. Mõni fail jookseb küll kokku kadescite kirjutas:vlc player ei oska jah millegipärast ts faile mängida.samas eelmainitud dvbviewer saab nendega edukalt hakkama. ja sab hakkama ka ctechi salestustega, ilma ümber kodeerimata ( fail korraga ).
Mängib. kui seda ruudumerd mängimiseks saab nimetada

windowsi all peaks sellega hakkama saama modifitseeritud mplayer:
http://rs135.rapidshare.com/files/84622 ... player.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
kui oled salvestanud transportstriimi, (näiteks vantage, kathrein, vist ka clarke? salvestavad .trp failina), pane laiendiks .hdtv ja mängib nagu mühiseb.
MPEG-2 striimi mängib mplayer niisamagi (nt. soome DVB-T). problemaatiliseks muutub asi just siis kui MPEG-2 transportstriimi sees on h.264 video (eesti DVB-T, HD-programmid satilt).
kui faililaiendit muuta, sunnitakse moditud mplayer h.264 dekoodrit kasutama.
linuxi all pole mplayerit mina veel eesti striimi mängima saanud, aga mingid külamehed on patche treinud ja peaks vist nüüd uuesti proovima. praegu saab ka nii, et lased mplayeriga video ja audio eraldi dumpidesse ja siis kombineerid matroskaks kokku.
õnneks kummitab sama asi ka norrakaid, prantslasi, uus-meremaalasi, rumeenlasi ja teisigi.
http://rs135.rapidshare.com/files/84622 ... player.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
kui oled salvestanud transportstriimi, (näiteks vantage, kathrein, vist ka clarke? salvestavad .trp failina), pane laiendiks .hdtv ja mängib nagu mühiseb.
MPEG-2 striimi mängib mplayer niisamagi (nt. soome DVB-T). problemaatiliseks muutub asi just siis kui MPEG-2 transportstriimi sees on h.264 video (eesti DVB-T, HD-programmid satilt).
kui faililaiendit muuta, sunnitakse moditud mplayer h.264 dekoodrit kasutama.
linuxi all pole mplayerit mina veel eesti striimi mängima saanud, aga mingid külamehed on patche treinud ja peaks vist nüüd uuesti proovima. praegu saab ka nii, et lased mplayeriga video ja audio eraldi dumpidesse ja siis kombineerid matroskaks kokku.
õnneks kummitab sama asi ka norrakaid, prantslasi, uus-meremaalasi, rumeenlasi ja teisigi.
Tere,
Ise oman AverMedia A577 Express kaarti laptopile, Analoog kanalid tulevad ilusti, aga Digi kanaleid ei sa kordagi ette, kuigi on kirjas igal pool, et Digital TV toetab, H264 tugi on olemas, aga nu mitte ühtegi kanalit pole ma veel leidnud ülesse. Olen proovinud DvbVieweriga, Avermedia enda softi, ProgDVB (Viskab erroreid ei saanud proovida), Digital Watch (väga keeruline, ükshaaval mhz proovima?).
Koodekeid on mul juba suuremal hulgal arvutis, igasugu mpeg4,mpeg2 jne..
Keegi oskab mingisugu abi öelda, kuda tööle saada?
Ise oman AverMedia A577 Express kaarti laptopile, Analoog kanalid tulevad ilusti, aga Digi kanaleid ei sa kordagi ette, kuigi on kirjas igal pool, et Digital TV toetab, H264 tugi on olemas, aga nu mitte ühtegi kanalit pole ma veel leidnud ülesse. Olen proovinud DvbVieweriga, Avermedia enda softi, ProgDVB (Viskab erroreid ei saanud proovida), Digital Watch (väga keeruline, ükshaaval mhz proovima?).
totalmedia nimelise progega oled proovinud?Nokia555 kirjutas:Tere,