Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
möh.
http://digilevi.ee/?avaleht=uudised" onclick="window.open(this.href);return false; pole mingi uudist (ilmselt see leht jäeti sinnapaika peale üleminekut)
levira.ee kh pole midagi
Samuti pole kuskilt ajakirjandusest seda lugeda saanud... smile11
http://digilevi.ee/?avaleht=uudised" onclick="window.open(this.href);return false; pole mingi uudist (ilmselt see leht jäeti sinnapaika peale üleminekut)
levira.ee kh pole midagi
Samuti pole kuskilt ajakirjandusest seda lugeda saanud... smile11
Mu pärast sagedusvahetus võiks toimuda kas või iga nädal , mulle tähendab see väikest lisatulu smile50
DVB-S: 36E Tricolor GS B527
15. märts 2011 • kristi.reiland
Täna öösel muutusid DigiTV sagedused
Soovides pakkuda meie klientidele kvaliteetseid teenuseid, teostasime 15. märtsi öösel, ajavahemikul 03.00 - 05.00, Starmani DigiTV arendustöid. Uuenduste käigus muutsime DigiTV edastussagedusi, mille tulemusena muutub paremaks eelkõige eesti telekanalite edastuskvaliteet.
See siis kirjas starmani kodulehel
Soovides pakkuda meie klientidele kvaliteetseid teenuseid, teostasime 15. märtsi öösel, ajavahemikul 03.00 - 05.00, Starmani DigiTV arendustöid. Uuenduste käigus muutsime DigiTV edastussagedusi, mille tulemusena muutub paremaks eelkõige eesti telekanalite edastuskvaliteet.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Arvan, et see puudutas kaabeldigi.vvhp kirjutas:15. märts 2011 • kristi.reiland
MUX 1 kolitakse E23 peale.
Tähemees tõstab vähemalt Zuumi hinda.
Arvel oli selline jutt.
Ahjaa
Muudame veidi üldtingimusi ning korrigeerime hinnakirja
http://www.starman.ee/meediablogi/kirju ... hinnakirja
Aga miskipärast ei saa neid üldtingimusi avada.
Arvel oli selline jutt.
Edit. Tähemehe lehel kolades, tundub, et kõigele on midagi otsa kruvitud.Teatame Teile, et alates järgmisest kuust hakkab kehtima uus Starmani teenuste hinnakiri.
Seoses sellega on Teile pakutavate teenuste hinnad alates 1. maist 2011 järgmised:
ZUUMtv 6.99
Ahjaa
Muudame veidi üldtingimusi ning korrigeerime hinnakirja
http://www.starman.ee/meediablogi/kirju ... hinnakirja
Aga miskipärast ei saa neid üldtingimusi avada.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Minul küll avaneb smile11
Palun, siin nad on:
Palun, siin nad on:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Sinu oma avaneb, tähemehe oma näitab musta pilti(võibolla brauseri häda , FF3,6)
Viskasin pilgu peale, kahjuks pole vana varnast võtta.
Viskasin pilgu peale, kahjuks pole vana varnast võtta.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kummaline; minu brauser on ka FF3.6; opiks WinXP Home smile11martinj kirjutas:Sinu oma avaneb, tähemehe oma näitab musta pilti(võibolla brauseri häda , FF3,6)
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Nende n.n. hinnakiri veebilehel on ikka täielik õnnetus. Mina oma kaabelDigi hinda sealt ei leia ja kogu moos. Ehk siis vastavalt nende teenuse tingimustele ei peaks ma midagi maksma, kui nad ei suuda mulle hinnakirja näidata. Lisaks, ettenähtud miinimum 1 kuu asemel antakse hinnakirja ja tingimuste muutustest teada loetud päevad vähem. Nigu mingi katusepakkujate klubi oleks.martinj kirjutas:Tähemees tõstab vähemalt Zuumi hinda.
Arvel oli selline jutt.Teatame Teile, et alates järgmisest kuust hakkab kehtima uus Starmani teenuste hinnakiri.
Seoses sellega on Teile pakutavate teenuste hinnad alates 1. maist 2011 järgmised:
ZUUMtv 6.99
Aga arvega lubavad jah 12.5% hind tõsta.

Oma kaabeldigi hinna saad Starman Start kaudu kätte, kui valid sealt selle paketi mis sul on või selle mida tellida tahad ja ta näitab sulle kohe, palju see maksab. Keerulist ei ole minu arust mitte midagi.
No otsi siis välja, kuidas nad leidsid mulle hinna 9.99. Mul ei ole mingit Start ega Stop paketti. Lihtsalt kodu DigiTV ja kõik. Ja sellist asja nende hinnakirjast ei leia. Suutsin isegi analoogtelevisiooni hinnad leida aga vana hea kaabliDigi oma mitte. Ilmselt olen liiga pikalt nende klient olnud... Ja ega ma nende universaalnahhaalseid uusi pakette ei soovigi. Nende internoti ühendus ja telefon mind eriti ei paelu, hindan rohkem normaalselt töötavaid lahendusi.indrekus kirjutas:Oma kaabeldigi hinna saad Starman Start kaudu kätte, kui valid sealt selle paketi mis sul on või selle mida tellida tahad ja ta näitab sulle kohe, palju see maksab. Keerulist ei ole minu arust mitte midagi.
Kogu nende veebilehe struktuur on väga segadusseajav, minu arvates. Korralikke pakettide võrdlusi on raske leida. Samuti ei suutnud ma asjale loogiliselt lähenedes isegi nende telefoniteenuse hindu leida. Aga võibolla ongi kõik kuutasu sisse arvatud

Selline "fancy" veebileht on kõike muud, kui informatiivne. Pigem tekitab segadust. Aga see ongi ilmselt eesmärk, et klientidele oleks lihtsam õhku müüa.
Kogu hinnapoliitika on neil pehmelt öeldes kummaline. Viimane hinnatõus oli 1.01.2009. Siis oli see 16.8%. Vahepeal tehti uued paketid (2010. augustis) ning sellega tõusis uutele kaablidigi liitujatele hind ca. 36%. Ja nüüd siis jälle nihverdamine...
Paraku on nad teatud segmendis ning osades piirkondades de-facto monopolistid, s.t. päris kõik jalgade ning rahakotiga hääletada ei saa.
Tere,
ka mul on Starmani kaabli Kodu digi pakett juba aastaid.
Viimati oli hinnaks 10.80 eurot, nüüd tõsteti 11.99 eurole.
Selliseid hindu ei leia kodulehelt.
ka mul on Starmani kaabli Kodu digi pakett juba aastaid.
Viimati oli hinnaks 10.80 eurot, nüüd tõsteti 11.99 eurole.
Selliseid hindu ei leia kodulehelt.
Ise leidsin oma eilselt arvelt, et zuum maksab täna 6,33, tulevikus 6,99 euri ehk 10 eeku hinnale juurde.
Ja mis paremaks läheb? EPG ka ei suudeta korralikult edastada, ikka on mingid kanalid ilma ja auklikud.
Laiekraanformaadist ja subtiitrite lülitamisest ei maksa enamusel kanalitel vist niipea unistadagi.
Ja mis paremaks läheb? EPG ka ei suudeta korralikult edastada, ikka on mingid kanalid ilma ja auklikud.
Laiekraanformaadist ja subtiitrite lülitamisest ei maksa enamusel kanalitel vist niipea unistadagi.
Uuel arvel on jah iga konkreetse kliendi uued hinnad teada- kui kedagi huvitab siis lisa zuumtv maksab 4.99 uue hinnakirja järgi.