Millal see probleem sul hakkas?t6nu kirjutas:Tere!
Kas teistel ka taolisi asju esineb ja kuidas ravida... asi sellest, et mõnikord lööb starmani kaablist tuleva digipildi hetkeks (1-3sek) mustaks ja tekib kiri: signal scrambled or not available. Seade on Humax 9200C. Kuna esineb harva, siis hulk aega olen arvanud, et tegu mingi nõrga vms signaali juhusliku jamaga. Starmani tehnik käis isegi korra mõõtmas, kõik normis, kratsis kaardi kontaktid ka üle ja arvas, et need vahel jamavad. Täna aga tegin sootuks kummalise avastuse, kui salvestatud saates selline veateade ette viskab, siis piisab natuke tagasi kerimisest ja järgmisel korral mängib sama koha vigadeta! Järelikult pole asi üldse signaalis vaid hoopis selle dekodeerimises ja ilmselt oli tehnikul õigus, kes arvas, et kaart ei anna hästi ühendust või saan ma millestki valesti aru? või mis variandid sellisel käitumisel veel võiks olla? otse vaadates tundub, et kui mõni kanal hakkima hakkab, siis sõltub see saatest, kellaajast vms, teise kanali peal samal ajal on kõik korras.
Mul tekkis probleem eelmisel nädalal osade kanalitega (etv2,kanal2, tv3,tv6, kanal12) arvutist vaadates, kasutades acamd pluginat. Ei avanud neid kanaleid üldse. Vahetasin ACAMD-i SoftCSA/WinCSC-a vastu mis avab probleemitult. Enne eelmist nädalat seda probleemi ei olnud. Kui mälu ei peta hakkas jama pihta novembri esimesel päeval.