makirisu kirjutas:15 min pärast kihutan siia uued uudised

PS. Ega meil uudisteportaalid ei tööta. Töötab ainult digi-tv.ee.
Või äkki on sul oma korrespondent mongoliidide-barbarite juures?
Neid 'slaavlasi' käisid mongolid REGULAARSELT kepitamas. Mehed lööd maha ja naised said mongolitelt HURRAAA saatel nii et säras. Nii et - tee ise matemaatikat. Eestlaste geneetilist koodi 'värskendasid' aga peamiselt sakslased, seda siis küll üsna mõned sajandid tagasi.makirisu kirjutas:ja nii loll oled sa ka:venelased on slaavlased ja nyyd meenuta kellest on eestlased põlvnenud??? AJUKÄÄBIK OLED!!!
Ei ole see venelane siin palju midagi eestlaste seas korda saatnud. Etsikese ja sinu on nad valmis vorpinud aga õnneks pole eestlased venelasi eriti kunagi sallinud, saati siis veel voodisse lasknud. Vägistamised jätaks kõrvale kuna need kuuluvad hoopis eri kategooriasse. Seevastu aga nii mõnedki vene piigad on nilpsanud keelt 'naturaliseerimise korras' kodakondsuse andjate järgi. Ja oh mu jumal - on neid vast siis naturaliseeritudmakirisu kirjutas:jah ja venelane kepitas siin 50 a mis sinu ja tigekala peal hästi välja lööb mongo+saksa+vene, jubedat tõugu olete
Mis eeskava ette näeb mullahunniku otsas? Niisama ei viitsi tagymenti liigutada, hea soe on olla.makirisu kirjutas:no jah, kui venelase peale hammas ei hakka siis hakkab jälle netirambo mängimine peale. nunu, vaatame nyyd kas õhtuks keegi eesti poole astub. mis kõige hullem siis mõni mees laulab ja lakub perset ja keerab siin oma perset sinna kus soe on. tore on lugeda , et venelased ei teinud midagi, kui selle teema algusesse minna siis ma loen sealt vastupidist. pyytke nagu liinil pysida mitte lolli pexta. muide jänes, davai tule mu mullahunniku juurde kui sa nii kõva oled, ma võin ka hunniku otsast alla tulle kui aadressi annad, või kuda siis jääb. meie vahemaad ei tohuks yle 5min olla