Tee täisrestart.yess kirjutas:kas kellaaega ka on kusagilt võimalik mudida![]()
mul dm 500hd-l kell täpselt 20minti taga
Veel parem kui antennikaabel kah tagant ära...
Tee täisrestart.yess kirjutas:kas kellaaega ka on kusagilt võimalik mudida![]()
ise küsin ise vastanyess kirjutas:kas kellaaega ka on kusagilt võimalik mudida![]()
Tore, järelikult juba parandatud. smile173kaido kirjutas:6.12 OpenPLi subtiitrid töötavad, kontrollisin.
Njah... kui eesatfan viitsib ja võtab vaevaks vastata, siis tal oleks kindlasti midagi kommentaariks öelda.kaido kirjutas:Muide, kas keegi lähtekoodist endale imageid kompileerib?
Proovisin seda Pli baasil, täitsa töötab. Esimene kord läks vanal arvutil pool päeva, nüüd mõnekümne uue paranduse lisamisel ca tund. Toimivate subtiitritega paketi sain valmis tervelt tund aega enne veebilehelt allalaaditavat!
Najahh, ma olen katil kasutanud ainult enda kompileeritud imageid. Samuti on kogu aeg olnud olemas ka DM ja suvest saadik ka pli repo build.kaido kirjutas:Muide, kas keegi lähtekoodist endale imageid kompileerib?
Proovisin seda Pli baasil, täitsa töötab. Esimene kord läks vanal arvutil pool päeva, nüüd mõnekümne uue paranduse lisamisel ca tund. Toimivate subtiitritega paketi sain valmis tervelt tund aega enne veebilehelt allalaaditavat!
Pli puhul ei ole suurt mõtet asjal. Seal ju värked uuendused iga päev.kaido kirjutas:Muide, kas keegi lähtekoodist endale imageid kompileerib?