Kui ükski teine mul ei paku mitte mingit signaali, siis sellel keris SNR 3.2 peale ära (lukustuma üritab hakata kui SNR on üle 4 jõudnud)

Mingi 1.6m taldrikuga saaks ilmselt öösel lukku asja.
Tere.elit kirjutas:Ootan ka, mida tigekala täna kirjutab.
Teil on mingi haiglane kalduvus kirjutada satellidi Astra 1F kohta ?margusten kirjutas:Endiselt pole haisugi 1F ja 1N UK kiire kanalitest.
Nõmmel pole muutusi.margusten kirjutas:Kasutaja EN0 raporteerib et 1N pan europe signaal on suurenenud oluliselt täna.
Praegu 16.00 3M antenniga pilt ees kõigil 1N pan europe kanalitel.
Endiselt pole haisugi 2F ja 1N UK kiire kanalitest.
Põhja Saaremaal 80 cm offsetiga on Sky Arts 1 HD momendil signaalitugevus 59, kvaliteet 100. Sky News HD sama. Good Food HD on momendil 0, aga öösel olid näitajad 59 ja 70. Nii täpseid näite, nagu paremate tuunerite omanikel, ma esitada ei saa, aga asi seegi. Pilti ma muidugi ei näinud, kuna kanalid on skrambleeritud (oh mis ilus sõna)Henkka kirjutas:mind huvitab just nende mainitud
Sky 28,2 E kanalite vastuvõtt:
- Sky Arts 1 HD
_Sky Sports F1 HD
- Sky News HD
OK, Good Food HD samuti
Sky Arts1 HD toimib minul siiamaani nii nagu tavaliselt (hetkel SNR 14,3 dB, 89%).sanders kirjutas:t
12363V F1 HD ei midagistpeeter3000 kirjutas: vaata neid mida ei näe ..
Kas tõesti ka 12 636V kus asub siis see kurikuulus SKY Sport F1 HD kanal???margusten kirjutas:Kasutaja EN0 raporteerib et 1N pan europe signaal on suurenenud oluliselt täna.
Praegu 16.00 3M antenniga pilt ees kõigil 1N pan europe kanalitel Tallinnas.
Endiselt pole haisugi 2F ja 1N UK kiire kanalitest.
Ehk on lihtsalt ilus ilm ja taeva sumbuvus väiksem.
Mul Põhja-Saaremaal näitas 23.30 signaalitugevuseks 50 ja kvaliteet oli 100, kanali nimeks näitab SKY Sport News HD, mitte F1 HDmustkass kirjutas:Kas tõesti ka 12 636V kus asub siis see kurikuulus SKY Sport F1 HD kanal???
12 363V ikka,sorrysanders kirjutas:Mul Põhja-Saaremaal näitas 23.30 signaalitugevuseks 50 ja kvaliteet oli 100, kanali nimeks näitab SKY Sport News HD, mitte F1 HDmustkass kirjutas:Kas tõesti ka 12 636V kus asub siis see kurikuulus SKY Sport F1 HD kanal???
Linnalegendid muidugi räägivad, et nii suurel pannil pole vahet kas otsefookus või offset, eks varsti saab teada.tigekala kirjutas:Rääkimata Rakverest...
Aga homme Tallinnas näeme, 2,7m offsetiga...