Müügis olevad Full HD telekad
Re: Müügis olevad Full HD telekad
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Ready on 720Yks kirjutas:Kas keegi kirjutaks paari lausega, mis on vahet "DH ready" ja "Full HD" telekatel?
Full on 1080
Ülejäänud sõltub tootjast
Sain Pixmaniast SHARP LC-46DH65E kätte. Oskasid mingis punktis aadressi pealt leida firma nime, asendada selle peamaja aadressiga, minu nime mitte peale panna ja sinna üle anda. Kuna ükski osakond omaks ei tunnistanud, helistati kullerfirmasse tagasi, lõpuks mõeldi saaja nimi ka välja.
Nüüd telekast endast. Järgmisel päeval ta voolu enam sisse ei võtnud, seega ühe õhtu kogemused.
Siiani oli mul Starmani rendibox, 7 vaba kanalit ja 29'' Finluxi 100 Hz CRT. Pildiga (ja digiboxiga ka!) väga rahul. Uut HD'd tahtsin selleks, et ka arvuti pilt sinna läheks - divx, dvd, jpeg, web jms. HD videofaile liigub ka juba päris palju. Et suur? Kinos on ka ekraan suur, kui sa tagareas ei istu ja ikka hea olla, pealegi hinnavahe oli ekraanidel suht väike. OnOffis näitas taoline head pilti.
Nii. Box lahti, jalg alla, juhe taha ja seina. Paar klõpsu ja korjas kanalid sisse.
EPG oli n korda tobedam kui zoombox'il, asi selleks. Tõeline pettumus oli SD pilt (need "7 tasuta kanalit"), see telekas upscale'imisega ei hiilga, sellist pilti saab tõesti ainult toa teisest seinast vaadata. Näod ei olnud ka päris naha värvi. Stargate Atlantis TV6'st - selle vaatasime ära, ei mäletagi, kas oli pilt parem või oli muidu huvitav.
Õhust leidsime mingi HD kontserdi ka - see pilt oli ok, nagu peabki.
Võibolla oleks saanud settingutega mängida, aga nagu öedud, ei antud võimalust.
Saatsin Pixmaniasse, et ei tööta, tuli vastus:
".. I will arrange for UPS to come and collect the goods... if prefer the refund to a new product, please contact us.." Ei tea, siiani pole ei kippu ega kõppu, ootame edasi.
Tegin nüüd netis otsingut a la "full hd standard definition", asi on hull küll, on olemas enam-vähem, halvad ja SD variandid
Valisin nüüd Sony Bravia 40W4000, kui Pix annab.
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/So ... 0W4000.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiidavad eraldi ta
- SD->HD'd - niivõrd kui see üldse tehtav on
- arvutipilti
Kui poleks arvutijuttu, oleks tõsine option Panasonicu plasma (SD->HD
).
Nüüd telekast endast. Järgmisel päeval ta voolu enam sisse ei võtnud, seega ühe õhtu kogemused.
Siiani oli mul Starmani rendibox, 7 vaba kanalit ja 29'' Finluxi 100 Hz CRT. Pildiga (ja digiboxiga ka!) väga rahul. Uut HD'd tahtsin selleks, et ka arvuti pilt sinna läheks - divx, dvd, jpeg, web jms. HD videofaile liigub ka juba päris palju. Et suur? Kinos on ka ekraan suur, kui sa tagareas ei istu ja ikka hea olla, pealegi hinnavahe oli ekraanidel suht väike. OnOffis näitas taoline head pilti.
Nii. Box lahti, jalg alla, juhe taha ja seina. Paar klõpsu ja korjas kanalid sisse.
EPG oli n korda tobedam kui zoombox'il, asi selleks. Tõeline pettumus oli SD pilt (need "7 tasuta kanalit"), see telekas upscale'imisega ei hiilga, sellist pilti saab tõesti ainult toa teisest seinast vaadata. Näod ei olnud ka päris naha värvi. Stargate Atlantis TV6'st - selle vaatasime ära, ei mäletagi, kas oli pilt parem või oli muidu huvitav.
Õhust leidsime mingi HD kontserdi ka - see pilt oli ok, nagu peabki.
Võibolla oleks saanud settingutega mängida, aga nagu öedud, ei antud võimalust.
Saatsin Pixmaniasse, et ei tööta, tuli vastus:
".. I will arrange for UPS to come and collect the goods... if prefer the refund to a new product, please contact us.." Ei tea, siiani pole ei kippu ega kõppu, ootame edasi.
Tegin nüüd netis otsingut a la "full hd standard definition", asi on hull küll, on olemas enam-vähem, halvad ja SD variandid
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/So ... 0W4000.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiidavad eraldi ta
- arvutipilti
Kui poleks arvutijuttu, oleks tõsine option Panasonicu plasma (SD->HD

[quote="xrasa"]
Siiani oli mul Starmani rendibox, 7 vaba kanalit ja 29'' Finluxi 100 Hz CRT. Pildiga (ja digiboxiga ka!) väga rahul. Uut HD'd tahtsin selleks, et ka arvuti pilt sinna läheks - divx, dvd, jpeg, web jms. HD videofaile liigub ka juba päris palju.
Kiidavad eraldi ta
- arvutipilti
w4000 arvutipilt super, isegi dvi+hdmi ülemineku ja 20m kaabli takka 720p, sööbigasugu vormaate.
sd pildil kindlasti kõik filtrid ja muud adwansed asjad maha keerata, siis kannatab ka 2,5m pealt vaadata (mina juba väga rahul) - muidu jooksed tagurpidi toast välja.
40w4000 +DVD mängija DVP NS78 1080p upscaling - oioioi, mul originaalplaadid on ikka nii terava pildiga, et vana ns35 dvd mängija 1080i upscalinguga ei kannata võrreldagi, panin 2 korrusele vana 40U2000 külge
lcd vaatamisega läheb kohanemiseks nädal kaks, ühe päevaga ei ole ma ühegi lcd telekaga rahule jäänud, eriti kui enne vaatasid crt telkuga.
Siiani oli mul Starmani rendibox, 7 vaba kanalit ja 29'' Finluxi 100 Hz CRT. Pildiga (ja digiboxiga ka!) väga rahul. Uut HD'd tahtsin selleks, et ka arvuti pilt sinna läheks - divx, dvd, jpeg, web jms. HD videofaile liigub ka juba päris palju.
Kiidavad eraldi ta
- arvutipilti
w4000 arvutipilt super, isegi dvi+hdmi ülemineku ja 20m kaabli takka 720p, sööbigasugu vormaate.
sd pildil kindlasti kõik filtrid ja muud adwansed asjad maha keerata, siis kannatab ka 2,5m pealt vaadata (mina juba väga rahul) - muidu jooksed tagurpidi toast välja.
40w4000 +DVD mängija DVP NS78 1080p upscaling - oioioi, mul originaalplaadid on ikka nii terava pildiga, et vana ns35 dvd mängija 1080i upscalinguga ei kannata võrreldagi, panin 2 korrusele vana 40U2000 külge
lcd vaatamisega läheb kohanemiseks nädal kaks, ühe päevaga ei ole ma ühegi lcd telekaga rahule jäänud, eriti kui enne vaatasid crt telkuga.
See siis ongi LCD ja plasma vahe.renee kirjutas: lcd vaatamisega läheb kohanemiseks nädal kaks, ühe päevaga ei ole ma ühegi lcd telekaga rahule jäänud, eriti kui enne vaatasid crt telkuga.
Hea et vähemalt CRT ja plasma üleminek (testitud n korda) erilist kohanemist ei vaja....

- peeter3000
- Digivanake
tundub jah ,et w4000 mudelid on eriti head.w4500 mudelitel on "lastehaigused".nt."clouding" .mustal taustal heledad laigud.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
minuarust ka sellel w4000 'l oli neid heledaid laike, aga niikaua häälestasin kontraste ja filtrid maha, kuni need kadusid.´peeter3000 kirjutas:tundub jah ,et w4000 mudelid on eriti head.w4500 mudelitel on "lastehaigused".nt."clouding" .mustal taustal heledad laigud.
selliseid asju oli ainult kõige madalama bitratega telekanalitel, näit TV3
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1233836064" onclick="window.open(this.href);return false;
... hinnad homme...

Sai mõned tunnid näpitud sony 46w4500 mudelit. Tuleb tõdeda, et päris hea mulje jättis. Paar aastat vanast 42" samsungi plasmast ta kehvem ei olnud, pigem funktsionaalsuse poolest täiuslikum.
Küsimus w4500 omanikele: Antud isend ei suutnud 14:9 formaati digikanalitel meelde jätta, et hiljem vaadates sama rezhiim oleks. Kas tegemist oli minu suutmatusega, aitab softiuuendus või on mingi muu lahendus?
PS! Sony uuel w5500 seerial on voolutarve 46" puhul kodurezhiimil 173w (40" 131w). Eriti ökoks lähevad kätte.
Küsimus w4500 omanikele: Antud isend ei suutnud 14:9 formaati digikanalitel meelde jätta, et hiljem vaadates sama rezhiim oleks. Kas tegemist oli minu suutmatusega, aitab softiuuendus või on mingi muu lahendus?
PS! Sony uuel w5500 seerial on voolutarve 46" puhul kodurezhiimil 173w (40" 131w). Eriti ökoks lähevad kätte.

- peeter3000
- Digivanake
SONY KDL-46WE5 =116W tööreziimis..obene kirjutas:Sai mõned tunnid näpitud sony 46w4500 mudelit. Tuleb tõdeda, et päris hea mulje jättis. Paar aastat vanast 42" samsungi plasmast ta kehvem ei olnud, pigem funktsionaalsuse poolest täiuslikum.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
kas mõni teadja selgitaks nende seeriate erinevusi?
Hetkel valikuks E ja W seeria. Niipalju kui ma nende andmeid võrrelnud olen, siis kõik on sama. Mis siis erinev on?
kdl-32w4000 ja kdl-32e4000 siis...
Kas 12500.- E eest on normaalne hind või saab kusagilt odavamalt?
Tänud
Hetkel valikuks E ja W seeria. Niipalju kui ma nende andmeid võrrelnud olen, siis kõik on sama. Mis siis erinev on?
kdl-32w4000 ja kdl-32e4000 siis...
Kas 12500.- E eest on normaalne hind või saab kusagilt odavamalt?
Tänud
... järjekordselt... http://www.thg.ru/technews/20090225_152253.html" onclick="window.open(this.href);return false;
In English:tigekala kirjutas:... järjekordselt... http://www.thg.ru/technews/20090225_152253.html
http://www.tomsguide.com/us/Philips-Wid ... -3302.html
Nüüd siis pikslite arv rahule jäetud ja hakatakse asja laiemaks venitama.... hmm ikkagi võiks reso olla 2160p vms
Quad hdtv oleks päris hea juba....

1W 5E 13E 19E 110cm+90cm Dm600PVR, IpBox900HD PVR, Kworld DVB-T
Disain.pannkook kirjutas: Mis siis erinev on?