satik kirjutas:Tegelikult peaks vist nüüd ütlema et milleks üldse telekat osta kui HD pilti näeb ainult netist... smile119
Nujahh,

Naerma ajab, kuigi nutma peaks...
Kokkuvõttes, kaabli&sat operaatori kliendid ja individuaalvastuvõtusüsteemide omanikel ei tohiks väga nurinat olla. Väliskanaleid saab HD-s vaadata, kas tasu eest või tasuta, FTA.
Selles mõttes on telekad kõik asja eest. Aga vaat, Zuumi klientidel ja digilevi vaatajatel on kõigil vesi ahjus...
Mul suht poogen sellest maapealsest levist. ainult hbbTV pakub hetkel huvi, kuna see on "uus" teenus. Toimib kusjuures, aga aprillist pidavat saama hbbTV toe kõik LG nutitelekad tagantjärele alates väljalaskeaastast 2012. Ootan ära. Kui saab ka vanema LG telku hbbTV-d näitama, siis on hea allkorrusel raadiot kuulata või ilmateadet vaadata, kaugemas tulevikus ilmselt lisandub teenuseid veelgi.
Üldse ma ei saa aru, miks sedasi üle hbbTV ei lasta näiteks temaatilisi lisakanaleid??? Starman saaks sel viisil Elionile tugevat konkurentsi pakkuda. Kui üle maapealse levi HD edastamine nii kallis on, miks üle neti siis ei saa? Oleks ju võimalik tegelikult nii, et kanaleid edastada otse üle hbbTV või kuidas tehnilises mõttes korrektsem nende edastust hbbTV-s nimetada?...
Valid teenuspakkuja, sõlmid temaga lepingu, avad teenuse telekas ja vaatad...
Hetkel tundub, et hbbTV platvorm on üks, seda haldab Levira, eri operaatorid ja sisuteenuspakkujad lisatakse listi, aga kui nii võtta siis võiks üldse maapealse levi kinni panna,sest seda listi saaks tegelikult lõputult laiendada... ja kogu tv IPTV peale üle kolida???

Lihtsalt teoreetiline arutelu, ärge maha lööge kui väga lollisti välja kukkus... Ma saan aru, et kõik kodud ei ole 100% netiga kaetud, aga ikkagi...