Selle peale meenub üks vana nali X-kiirtest, kopsudest ja Wilhelm Conrad Röntgenistsatik kirjutas:Aga sa saada neile teade, kus palud lisaks teatele ka üks nupp saata...

Selle peale meenub üks vana nali X-kiirtest, kopsudest ja Wilhelm Conrad Röntgenistsatik kirjutas:Aga sa saada neile teade, kus palud lisaks teatele ka üks nupp saata...
Saad aru küll, kus see nupp onmartinj kirjutas: Ja ma ei saa aru, mis nupule pean vajutama
Teatame Teile, et seoses telekanalite poolt küsitavate tasude märkimisväärse tõusuga, hakkab alates 1. jaanuarist 2013 kehtima uus Starmani teenuste hinnakiri. Seoses sellega on Teie poolt kasutatava KODU ZUUMtv paketi hind alates järgmise aasta 1. jaanuarist 8,99 eurot.
Algseadete taastamist peaks iga kuu tegema? Mul on ka KDL-32V5500 ja sellist kuu alguse jama pole.tigekala kirjutas:Aitab ka kui teha telerile algseadete taastamine. Peale seda saab kaart uued subscription-id kätte.
Zuumi tähtajaline leping sai tehtud enne teleka ostu.tigekala kirjutas:Ainult... et selleks, et sellise telekaga vaadata just Zuum-i, peab päris korralik kiiks küljes olema.
Jah, aga see lööb ka kõik pildisätted ja muud settingud tehase sätete peale.andyman kirjutas:Algseadete taastamist peaks iga kuu tegema ? Mul on ka KDL-32V5500 ja sellist kuu alguse jama pole.
OK. Igal juhul lihtsam on korraks Conax moodul välja tõmmata.tigekala kirjutas:Jah, aga see lööb ka kõik pildisätted ja muud settingud tehase sätete peale.andyman kirjutas:Algseadete taastamist peaks iga kuu tegema ? Mul on ka KDL-32V5500 ja sellist kuu alguse jama pole.
Kõikide telekate sisseehitatud DVB-T/mpeg4 tuunerid, lihtsalt ei lase automaatselt läbi Conax mooduli kaardile uuendusi läbi.
Mul Zuumi leping järgmise suveni. Lõpetada ei saa (leppetrahv on röögatu).tigekala kirjutas:Võib proovida ka üle neti uuendada teleka softi, kui ise seda teha ei oska siis tuleb viia Sony esindusse, seal tehakse ära.
Mu abikaasal oli LG-ga sama jama.
Aga see on veel köki-möki Zuum-i pildikvaliteedi kõrval.
Isegi naisterahvas ütles : "Mis pasa sa mulle siia orgunnisid ?"
Saigi see Zuum pikalt saadetud ja võetud Starman-i XL kaablipakett, kus on 20€ eest kuus ka 11 HD kanalit.
Seda saab muuta kui vahetada Starman-i kaablipaketi vastu.andyman kirjutas:Zuumi tähtajaline leping sai tehtud enne teleka ostu.
Mul Zuumi leping järgmise suveni. Lõpetada ei saa (leppetrahv on röögatu).
Mina pean seda PASKA vaatama ,sest minul ei jookse kaabel kuskilt otsast majja.Korteri rahva privileeg. Ja viasitta ei võtta enam eales nii et Zuum ongi minu ainus võimalustigekala kirjutas:Võib proovida ka üle neti uuendada teleka softi, kui ise seda teha ei oska siis tuleb viia Sony esindusse, seal tehakse ära.
Mu abikaasal oli LG-ga sama jama.
Aga see on veel köki-möki Zuum-i pildikvaliteedi kõrval.
Isegi naisterahvas ütles : "Mis pasa sa mulle siia orgunnisid ?"
Saigi see Zuum pikalt saadetud ja võetud Starman-i XL kaablipakett, kus on 20€ eest kuus ka 11 HD kanalit.
Mul teleril tehasest tulnud soft peal: PKG 3.807EUA-0104elit kirjutas:andyman
EX720 softi uuendamisega saad ise hakkama (kui tahad).