Maksad küll - kuna just sinu tulumaksust rahastatakse avalik-õiguslikku ringhäälingut.rait01 kirjutas:Mina vaatan etv tasuta maal ja ma ei maksa selle eest kellelgi raha vaatamise eest.
FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Arvad tõesti, et mõnikümmend tuhat telerimaksu maksjat suudavad oma rahast 3 telekanalit kogu krempliga ja uue telemaja ehitust kinni maksta? Hetkel on tööhõivelisi maksumaksjaid ca 670 000.
ja selle pärast ei soovi ,et riik kinni maksab SD ERR kanali vabalevi maksumaksja raha eest.tigekala kirjutas:Maksad küll - kuna just sinu tulumaksust rahastatakse avalik-õiguslikku ringhäälingut.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Mõnikümmend tuhat ?sergei.o kirjutas:Arvad tõesti, et mõnikümmend tuhat telerimaksu maksjat suudavad oma rahast 3 telekanalit kogu krempliga ja uue telemaja ehitust kinni maksta? Hetkel on tööhõivelisi maksumaksjaid ca 670 000.

Võtame - et keskmine Eesti pere on neljaliikmeline, kaks töölkäijat ja telekamaks iga peres oleva teleka pealt 200€ aastas.
Palju saad ?
Kui 1 telekas peres, siis mina saan 67 miljonit, kui 2 telekat siis 134 miljonit aastas... jne.
Viimati muutis tigekala, 22:08, 11 Dets 2020, muudetud 2 korda kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
kas teil pole raha ,et omale DVB-T2 telekas või box osta? Taga nutate sd vabalevi DVB-T MPEG4
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Palju neid telekaid alles jääks kui aastane maks teleri kohta paartuhat eurot oleks? Meil oli Nõmmel üks esimesi telereid, pool tänavat käis sellest saateid vaatamas. Ehk tuleksid vanad ajad tagasi?
Mitmeliikmelisi pedeperesid sa tulevikus silmas pead? Mul on 5 telerit kokku linna ja maakodus, tradisiooniline 4 liikmeline pere, mille hulka kuulub koer, kes armastab loomasaateid ja kuramuse poiss, kes veel ema-isa juures kodus, tütar elab eraldi. Kui telekamaks tuleks, siis ostaksin asemele suuremad arvutimonitorid.
Mitmeliikmelisi pedeperesid sa tulevikus silmas pead? Mul on 5 telerit kokku linna ja maakodus, tradisiooniline 4 liikmeline pere, mille hulka kuulub koer, kes armastab loomasaateid ja kuramuse poiss, kes veel ema-isa juures kodus, tütar elab eraldi. Kui telekamaks tuleks, siis ostaksin asemele suuremad arvutimonitorid.
Viimati muutis sergei.o, 22:20, 11 Dets 2020, muudetud 3 korda kokku.
JAH, sul on õigus - selle 2 sotti aastas, ma võtsin liiga vähe. Kuna Soomes jne. lääne-euroopa riikides on telekamaks suurem. Kusjuures telekamaks ei olene sellest - kas vaadatakse telekat või ei vaadata. See on maks - teleka omamise eest.
Nii, et ütle oma sõbrale Martin Helmele edasi - kui kehtestab siis vähemalt 33,5 miljonit aastas olgu mul olla !
Nii, et ütle oma sõbrale Martin Helmele edasi - kui kehtestab siis vähemalt 33,5 miljonit aastas olgu mul olla !
minul neli telekat ja mis toetab DVB-T2 HD ja lisaks 1 boxi DVB T2 ja kaks boxi DVB T2 h265 toega
Hea, et üles tunnistasid ! Sinu käest saaks siis 1000€ aastas, millest pool oleks minu oma.sergei.o kirjutas:Mul on 5 telerit kokku linna ja maakodus... Kui telekamaks tuleks, siis ostaksin asemele suuremad arvutimonitorid.
Sinusugune ei saa isegi sellest aru - et KÕIK digiseadmed, millised on võimelised pilti näitama, ka mobiilid
lähevad maksu alla.
Minu arvates piisaks ka 2 telekanalist, mingit uut maja pole tarvis, HD peale võiks küll üle minna, kuid leviala tuleks suurendada. Odavaid, kaardilugejata digibokse, võiks hädalistele tasuta jagada.
Telerimaks on anakronism millest on nüüdseks juba paljud riigid loobunud. Mis riikides see veel kasutusel on?
Telerimaks on anakronism millest on nüüdseks juba paljud riigid loobunud. Mis riikides see veel kasutusel on?
Kes võiks/peaks tasuta jagama ? Riik ehk teisisõnu sinu sõber ?sergei.o kirjutas:Odavaid, kaardilugejata digibokse, võiks hädalistele tasuta jagada.
Ma ei tahaks pahasti öelda, aga on tunne, et kõik on oma positsioonides kinni ja ühtki kaugemale mõtlevat tehnikainimest seal pole. Kas panna nüüd kinni või kulutada raha ja panna aasta-paari pärast kinni, kannatajaid ja kisajaid on mõlemal juhul.tigekala kirjutas:TELEPILT KINNI ? Helme keeldub ERRile lisaraha andmast.
https://www.ohtuleht.ee/1020353/telepil ... a-lopetama
Kordan veel oma kompromissettepanekut, ehk vähemalt keegi Levirast loeb ja tõstab selle lauale: ERRi kanalite SD-versioonid viia MUX6 peale, ERR/riik tasub vähem kui algselt küsitud 300000 eurot. See tähendab järeleandmist kõigile puudutatud pooltele, aga annab suurele enamusele vaatajatele armuaega kasvõi pool aastat. Leviral on siis aega MUX1 muuta DVB-T2 peale, sest MUX7 ei ole ülilevide suhtes kindel. Muks ühe DVB-T süsteemis jätkamisel ei ole enam mõtet.
Eraldada vahendid samast kohast, kust muidu see 300000 läks. Tegu oleks ühekordse sihtotstarbelise abiga, mitte iga-aastase kulureaga.tigekala kirjutas:Kes võiks/peaks tasuta jagama ? Riik ehk teisisõnu sinu sõber ?sergei.o kirjutas:Odavaid, kaardilugejata digibokse, võiks hädalistele tasuta jagada.
Mitte riik vaid ERR tasub ikka ise digibokside eest, et vaesed võiksid propagandasaateid vaadata. Kokkuhoitud vahendite arvelt.
Kui kasutada 1. multipleksi võimsamaid saatjaid DVB-T2 HD jaoks, poleks leviga probleeme.
Kui kasutada 1. multipleksi võimsamaid saatjaid DVB-T2 HD jaoks, poleks leviga probleeme.
Viimati muutis sergei.o, 23:04, 11 Dets 2020, muudetud 1 kord kokku.

Ja Martin Helme kulutab sinu ja ka kõikide teiste eestimaalaste poolt tasutud tulumaksu muudel eesmärkidel ?
Ehk siis teisisõnu - leiab mõne uue advokaadibüroo ?
Ega Martin nii võimekas ka ei ole, et kõigi ministeeriumite ametnike töö raha jagamisel üksi ära teeks. Räägitakse, et matemaatikas ta kõige tugevam polegi.