Video viiest teleka pildist tuleb hiljem.
Muide, mis Alo TV-st saanud on?
Eile ju näidati lehes seda nuppu, millest ETV välja lülitatakse. Nüüd ei saanud ajakirjanikke enam petta, pidi rubilnikut pressimaSombi kirjutas:Imelik, et kadusid ka kõik ETV saatjad.
Vabandan, minu postitus läks vist viimaseid analoog-hingetõmbeid salvestajate teemasse. Ei, need olid Läti digikanalid, ka meie E38 Saaremaal on ju digis. Läti TV3-s oli kella 02.00-ni venekeelne lätikeelse tõlkega hea huumorisaade +LTV1, LT5, Ventspils test jne. pildil/häälel. Signaalitugevus langes katastroofiliselt ~kl. 02.00TarmoTanilsoo kirjutas:See ei saa Läti olla! Kõikjal Lätis lülitati analoogtelevisioon 1. juunil välja. Ma pakun, et Leedu arvestades ühte teist postitust mis selles teemas tehtud ja see viitaks nagu Leedu kanalite nimedele. Eks analoogis DXides läheb jah põnevamaks. Kohalikke enam segamas ei saa olema ning need vähesed kantsid kus veel analoog alles on, jäävad ehk paremini silma.lindenta kirjutas:01.07 2010 kl 0.30
Antenn Tallinnas, suunaga Saaremaale E38 S 65 Q100 eesti mux.
E30 lätlased (Ventspils ?) S 65 Q100. Kui levi kl 4.00 püsib, siis vali mida tahad.
Digi-üleminek talvel oleks vast valutum olnud.
Läti keelt siiski õppima ei hakka.
Ilusat digielu kõigile.
Aah... Selge... vabandust. Ei välista jah, sest kella 5-6 paiku mühises siin Valmiera ka täie hooga.lindenta kirjutas:Vabandan, minu postitus läks vist viimaseid analoog-hingetõmbeid salvestajate teemasse. Ei, need olid Läti digikanalid, ka meie E38 Saaremaal on ju digis. Läti TV3-s oli kella 02.00-ni venekeelne lätikeelse tõlkega hea huumorisaade +LTV1, LT5, Ventspils test jne. pildil/häälel. Signaalitugevus langes katastroofiliselt ~kl. 02.00TarmoTanilsoo kirjutas:See ei saa Läti olla! Kõikjal Lätis lülitati analoogtelevisioon 1. juunil välja. Ma pakun, et Leedu arvestades ühte teist postitust mis selles teemas tehtud ja see viitaks nagu Leedu kanalite nimedele. Eks analoogis DXides läheb jah põnevamaks. Kohalikke enam segamas ei saa olema ning need vähesed kantsid kus veel analoog alles on, jäävad ehk paremini silma.lindenta kirjutas:01.07 2010 kl 0.30
Antenn Tallinnas, suunaga Saaremaale E38 S 65 Q100 eesti mux.
E30 lätlased (Ventspils ?) S 65 Q100. Kui levi kl 4.00 püsib, siis vali mida tahad.
Digi-üleminek talvel oleks vast valutum olnud.
Läti keelt siiski õppima ei hakka.
Ilusat digielu kõigile.
Hommikul kuni 7.20 jätkus sama trall. Jälle järsk signaalikadu. Elan digis, analoogi satun harva. Tahtsin vaid näidata meie merelähedasest asukohast tulenevaid leviraskusi.
Ei usu. et analoogis varsti enam üldse midagi DX-ida on, kui, siis vaid idanaabreid.