Ilmub küll, mine Viasat Exploreri või History peale ja vajuta teleteksti nuppu, siis edasi leheküljele 695.massikommunikaator kirjutas:mul ka Viasatis ega Foxis subakaid ei mana :S mis krdi teletekstist eesti subakaid saab? minu arust digis teleteksti ei ilmugi Sony V4500ga
STV.
Re: STV.
w7 medacenter leiab ise teletexti supakad üles, pakub erinevaid keeli ja jätab meelde et neid peab näitama
PVR:Gigabyte GA-EP45-DS4, 4g RAM, Paar TB HDD, Zalman HD160 korpus, 3xDigital Everywhere Floppy DTV kaart conaxiga, AVerTV Dual Tuner Hybrid PCI-E II, op. syst. W7 MCE
-
ei tea, mis värk on, aga teleteksti nupp ei reageeri absoluutselt...analoogide all töötab, aga digis mitteT1000 kirjutas:Ilmub küll, mine Viasat Exploreri või History peale ja vajuta teleteksti nuppu, siis edasi leheküljele 695.massikommunikaator kirjutas:mul ka Viasatis ega Foxis subakaid ei mana :S mis krdi teletekstist eesti subakaid saab? minu arust digis teleteksti ei ilmugi Sony V4500ga
mul täpselt sama lugu. ei toimi boxiga teletext ega telekal.massikommunikaator kirjutas:ei tea, mis värk on, aga teleteksti nupp ei reageeri absoluutselt...analoogide all töötab, aga digis mitteT1000 kirjutas:Ilmub küll, mine Viasat Exploreri või History peale ja vajuta teleteksti nuppu, siis edasi leheküljele 695.massikommunikaator kirjutas:mul ka Viasatis ega Foxis subakaid ei mana :S mis krdi teletekstist eesti subakaid saab? minu arust digis teleteksti ei ilmugi Sony V4500ga
isegi yle kanalitel boxi tekst ei toimi, ilmub kiri ootan ja jääbki ootele, telekasse text ka ei jõua.
analoogtv puhul text korras.
Kas viitsid kontrollida ka muude kanalite teleteksti töötamist digis, nt sakslased, Inter+, France2 jne, ehk siis neid kanaleid, millel teletekst peab olema? STV-s oli juba enne lukus kanalitel tekst puudu, aga ma arvasin, et kaart teeb lahti. (Mul praegu kaarti pole.)kreisi kirjutas:mul täpselt sama lugu. ei toimi boxiga teletext ega telekal ...massikommunikaator kirjutas:... aga teleteksti nupp ei reageeri absoluutselt...analoogide all töötab, aga digis mitte
Starmani kaablidigis on kõik teletekstid loetavad ja Viasati supakad olemas, vaatamata sellele, et kanalid ise koodi all.
-
mitte ühegi kanali teletekst ei tööta digis...ei ETV, Yle, France 2 ega ka miski muud...mitte lihtsalt ei tööta, vaid see nupp ei reageerigi (isegi neid teksti numbreid ei tule)Scott kirjutas:Kas viitsid kontrollida ka muude kanalite teleteksti töötamist digis, nt sakslased, Inter+, France2 jne, ehk siis neid kanaleid, millel teletekst peab olema? STV-s oli juba enne lukus kanalitel tekst puudu, aga ma arvasin, et kaart teeb lahti. (Mul praegu kaarti pole.)kreisi kirjutas:mul täpselt sama lugu. ei toimi boxiga teletext ega telekal ...massikommunikaator kirjutas:... aga teleteksti nupp ei reageeri absoluutselt...analoogide all töötab, aga digis mitte
Starmani kaablidigis on kõik teletekstid loetavad ja Viasati supakad olemas, vaatamata sellele, et kanalid ise koodi all.
kui nad pakuks midagi erilist siis mõte tellida jah aga kui nt hd sama jura nagu pregu stv-l siis jätab külmaks.Sculder kirjutas:Eks see tähendab seda ,et kui on soovi siis võib STV klient tellida endale 2 lisa paketti
huvitav et infoneti enda leht vaikib täiega sellest projektist.
ERR