Millist telekat osta?

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Re: Millist telekat osta?

Postitus Postitas zoom »

Tigekala, ütle nüüd üks Eesti mehe sõna mu teleri kohta, sa ikka viitsid komenteerida, ainult üks sõna :mrgreen: LG 32LX1R
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Sellise mõõdu kohta ja hinna kohta, on käkki enam kui küllalt. (Temps de réponse : 8 ms)
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

zoom kirjutas:Tigekala, ütle nüüd üks Eesti mehe sõna mu teleri kohta, sa ikka viitsid komenteerida, ainult üks sõna :mrgreen: LG 32LX1R
Millal telekat ostma hakkad? :D
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
Henc
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas Henc »

mønster kirjutas:Ma ei oska kommida Samsa 4-seeria käkke, aga 5-seeria käkid on täiesti tasemel, jäädes kallimatele mudelitele alla põhiliselt lisafunktsioonide ning 3D puudumise osas. Ntx LE40C580 mõõdetud musta tase on 0,03 cd/m², vist parim turul olev üldse. Siin teemades on Bang & Olufsenist juttu olnud. Väga usaldusväärsetele andmetele toetudes kasutasid nad varasematel aegadel Philipsi LCD paneele, kuid viimasted 4-5 aastat on kasutatud vaid Samsa omi.
C580 on CCFL LCD, ma rõhutasin oma jutus just LED LCD'dele. Seal on ikka väga suur vahe. Samas jällegi pean tõdema, et paljud ei pruugi muidugi vahet teha ka Bekol ja Pioneeril, aga see on juba hoopis teine teema. Kui sital ja saial vahet ei tee on ju tegelikult elu palju lihtsam ja odavam. Tihtipeale on muidugi ka asi selles, et võib-olla inimene isegi näeb, et mingi teleri pilt on parem, kuid sisestab endale, et ei ole kuna tal lihtsalt pole raha, et kallimat osta või siis niisama ei raatsi. Lihtsam on ju eitada.

See, mis puutub Bangi telekatesse, siis nendega on see asi, et ega Bang ei ole kunagi mingi hull high-end olnud. Bangi argument on siiski disain. Kui võrrelda Bangi mingi teise sarnase hinnaklassi tootjaga, jääb Bang siiski omaduste ja heli/pildi kvaliteedi poolest alla!
Võin ka võrdluseks tuua näiteks sellised firmad nagu Finlux ja Loewe. On olnud olemas mõlema tootja CRT telekad. Kui Finluxi (82X312) jaehind oli ~15 - 18k, siis Loewe Aconda maksis ~55k. Vahe on ikka päris armas ju. Toru kasutasid mõlemad ühte sama ning funktsioone ja võimalusi oli isegi Finluxil rohkem ja ka kasutajaliides meeldis mulle Finluxi oma rohkem. Igatahes jutu mõte on see, et ei ole kuigi objektiivne tuua võrdlusesse disainerfirmasid.

Ja siis veel selle kohta, mis puudutab sitta pilti poodides. Üks põhiline asi on see, et kuna poed on suhteliselt hästi valgustatud, ei tundu pildid visuaalselt nii kontrastsed kui hämaras toas. Seega on tavaliselt enamus kohtades telerid jäetud tehaseseadistuste peale, mis tähendab dünaamilist pildirežiimi. Seega on kontrastsus tavaliselt põhjas ja ka teravust parajalt peale keeratud. FullHD pildi vaatamisel võib see ju tore olla, aga tavalist pakitud ja cropitud Levira signaali on sedasi vaadata ikka kohutav. Aga üldjuhul on alati võimalus mõnele võitlejale öelda, et saaks pildi äkki normaalseks kruvida või pulti küsida!
Viimati muutis Henc, 12:12, 17 Sept 2010, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Henc kirjutas:See, mis puudub Bangi telekatesse, siis nendega on see asi, et ega Bang ei ole kunagi mingi hull high-end olnud.
Bangi argument on siiski disain.
Täpselt sama kehtib ka Bang & Olufsen audio toodete kohta.
Kasutaja avatar
Henc
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas Henc »

tigekala kirjutas:
Henc kirjutas:See, mis puutub Bangi telekatesse, siis nendega on see asi, et ega Bang ei ole kunagi mingi hull high-end olnud.
Bangi argument on siiski disain.
Täpselt sama kehtib ka Bang & Olufsen audio toodete kohta.
Täpselt nii ta on. Hea, et tsiteerisid, avastasin tänu sellele oma pettumuseks, et olen ka ühiskonna düsleksiamentaliteedi ohvriks langenud ning väga koleda grammatilise vea teinud. Vähemalt saan nüüd parandused ära teha =)
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

karla kirjutas:
zoom kirjutas:Tigekala, ütle nüüd üks Eesti mehe sõna mu teleri kohta, sa ikka viitsid komenteerida, ainult üks sõna :mrgreen: LG 32LX1R
Millal telekat ostma hakkad? :D
Ma ikka unistan, nagu Tigekala´gi. Vist tuleb siiski 50" miski asi. võibolla ka minimaalselt 42".
ja FHD loomulikult. Kaks kindlat väärtust on paigas :D .
Igasugu muud parameetrid on lahtised ja tundub, et vist mitte enne jaanuari-veebruari lukku ei lööda :mrgreen: .

Ahjaa. 3D mind ei koti :!:
aqv
Edasijõudnu

Postitus Postitas aqv »

karla kirjutas: See pole usk, kaugel sellest, tegelikult on see parteipoliitika :D
Usk ikka, ja lausa õigeusk. Igaühel ju ikoon toas ja lausa aukohal. Mul kohe mitu tükki.:)
See, mis konkreetne partei/firma/jumal/toode ikooniks on pole maailmarevolutsiooni seisukohalt nii väga tähtis. "Ilma reliikviata ei saa nemadki."
karla kirjutas: Tule külla ja ma tõestan sulle visuaalselt et sama hinnaklassi plasma pilt on parem kui LCD telekal.
Ja mina jälle, et valgel paberil mustaga pilt (tekst) on veel see kõikse parem.:)
Aga noh, see pole progressiivse osa inimkonna jaoks "cool".
Kasutaja avatar
karla
Tegija

aqv kirjutas:
karla kirjutas: See pole usk, kaugel sellest, tegelikult on see parteipoliitika :D
Usk ikka, ja lausa õigeusk. Igaühel ju ikoon toas ja lausa aukohal. Mul kohe mitu tükki.:)
See, mis konkreetne partei/firma/jumal/toode ikooniks on pole maailmarevolutsiooni seisukohalt nii väga tähtis. "Ilma reliikviata ei saa nemadki."
karla kirjutas: Tule külla ja ma tõestan sulle visuaalselt et sama hinnaklassi plasma pilt on parem kui LCD telekal.
Ja mina jälle, et valgel paberil mustaga pilt (tekst) on veel see kõikse parem.:)
Ütle parem et sa ei julge külla tulla, kardad et me tigekalaga värbame su plasmameeste parteisse :D
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

karla kirjutas:
aqv kirjutas:
Ütle parem et sa ei julge külla tulla, kardad et me tigekalaga värbame su plasmameeste parteisse :D
Selles pole kahtlustki, et värbate, olete ju hullemad jehoovakatest :mrgreen:
tigekala kirjutas:Sellise mõõdu kohta ja hinna kohta, on käkki enam kui küllalt. (Temps de réponse : 8 ms)
Aastal 2005 oli see väga kõva näitaja :roll:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Heh... Juhtusin kogemata ca 20 minutit tagasi pealt kuulama Elioni müügiesinduses kahekõnet -

Ostja : Miks te PLASMAt ei müü ?
Poisikeseohtu, umbes 20 aastane ja roheliste kõrvatagustega müügimees : PLASMA on kindlasti odavam tehnoloogia ja sellest tulenevalt kindlasti madalama resolutsiooniga kui LCD... jne. blä-blä-blä...

Selle peale vaatas ostja nn. müügimeest sellise pilguga nagu oleks see debiil just-just hullumajast suusa pannud.

Nii need müüdid sünnivadki.
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Elioni müügimehed on nagu alati tasemel :D
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Jaanus
Hea, et seekord oli ostja haritud. Aga suurem osa hallist massist, läheb koju ja teadustab tervele külale, kuidas tal poisikeseohtu müügimees Elionist silmad avas.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ärge müügimeest sõimake, ta vaeseke teeb tööd ja saab kah palka ilmselt müügi pealt.Ja isegi kui ta teab millest rääkida siis ei saa kuna võib kinga saada.Elionis LCD pasad müügis ja neid peab müüma (kõik me tahame elada ja süüa) see siis minu arvamus sellest :lol:

Mis telku ostu puutub siis pean ise kah ühe LCD 32 tollise soetama tütrele vahtimiseks, eks paistab mis sõelale jääb krt.maksta kah nagu ei taha jne. :lol: mingi käkki peab ostma ilmselt, kui just keegi PM-i supper pakkumist ei tee :wink: Peeter3000 :?:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

faas kirjutas:... kui just keegi PM-i supper pakkumist ei tee :wink: Peeter3000 :?:
Sellele peaks mõtlema kui ostmiseks lähe :idea: b
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”