Viasat+Dreambox-newcamdv5.18 add support for new Viasat card
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
SF-iga on DB ja viasat suured sõbrad. Teistega asi ei õnnestu. Aga SF ise jätab natuke soovida oma kasutaja sõbralikkusega, nii et soov oleks ikkagi Hydraga ta käima saada. Satikas mida sa selle all mõtlesid siis: vaata üle newcamd.conf fail ja CWS read, äkki seal kala , kuidas need read välja peavad nägema siis?
@arumaeisaa:
explorer tuleb praegu mul huvitaval kombel viasati tuunerist ilma ühegi kaardita??? Viasati jaoks kasutan kogu aeg Jaanukese imaget. Mina ei saanud ka uue Hydraga pilti kätte. Sf-l käib tõesti lihtsalt, aga jaanukesel veelgi lihtsamalt, seal ei ole arvutit vajagi, menüüs paned boxid paika ja asi jokk! Kasutan ülemist slotti, alumisse võid panna s2 või koonaku kaardi. Sügisel dream oma emuga näitas koonalkut harva. Seal käis ka titan kaart sekale.
explorer tuleb praegu mul huvitaval kombel viasati tuunerist ilma ühegi kaardita??? Viasati jaoks kasutan kogu aeg Jaanukese imaget. Mina ei saanud ka uue Hydraga pilti kätte. Sf-l käib tõesti lihtsalt, aga jaanukesel veelgi lihtsamalt, seal ei ole arvutit vajagi, menüüs paned boxid paika ja asi jokk! Kasutan ülemist slotti, alumisse võid panna s2 või koonaku kaardi. Sügisel dream oma emuga näitas koonalkut harva. Seal käis ka titan kaart sekale.
Edu soovides A.A
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
Ei hakka uut teemat tegema, jätkan siin samas. Sai Pace tüüner ära maale viidud ja üles seatud astra peale, et esivanemal ka vahest mõnda välismaa kanalit hea vaadata. Ennem aga lasin ta siriusest üle ja avastasin, et ta näitab sellist kanalit nagu viasat nature ja oli ka vist viasat action. Nüüd viasati kodulehte uurides sain nagu aru, et need kanalid ongi KULDpaketis sees. Aga oma DB-ga vaadates ma selliseid kanaleid ei leia, mis anomaalia see võiks olla?
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu