jason kirjutas:peaks olema 10750,10750,11700
Proovisin ka nii, kuid see ei muuda olukorda...

Kas ringpolarisatsiooni puhul on oluline ka LNB telje pöördenurk ?
proovi alustuseks "juhe seinast" varianti. Kui ei tööta lao kogu krempel uuesti peale. Vist oli midagi analoogset kunagi (ei mäleta enam täpselt), aga üks neist kahest variandist toimis.rebu kirjutas:kas keegi oskab öelda et kui ma hakkan üks kõik mis asja tegema "service searchingust" siis hakkab mul kohe startima newcamd-d. Endal on dreambox 500. Kas midagi on perses või on mingi nupp kuskil et ta ise otsima ei hakkaks.
mis asja sa tagasi ei oska panna? nu ykskord peab ju asja selgeks saama. ei ole ju nii, et ostad auto ja vaatad seda ainult. sõita ei taha sest äkki läheb katki. uus image peale ja korras.rebu kirjutas:no aga mul on interneti värk (kaarti ei taha). juhe seinat ma olen juba mitu korda proovinud. kui ma teen tehase taastamise siis ma arvan et ei oska neid tagasi panna.ja ega ma ei taha jälle meestele üüratumat summat ka maksta.
ehk räägid täpsemalt mida peale panid kuidas panid jne. Kole raske on tarka juttu ajada kui tausta ei tea ja kuna kogu tegevuseks on rohkem kui üks võimalus siis tead isegi....rebu kirjutas:nüüd panin uuesti peale kuid nüüd ei tööta midagi. ei oska enam öelda ip aadressigi et ümber vahetada. Seade ise ei reageeri millelegi.