joonas kirjutas:... et ca igal kolmandal eestlasel on ta juba olemas. Valisin ühe teise firma kasuks samas hinnaklassis ja suurusklassis.
Kõva värk, tähendab Esma Auto ja Vilojett on jõudnud Eestisse müüa
ca 350 000 Mazda 6? See selleks. Ja igaühel on kineskoop, aga paljudel on LCD või plasma?
Teiste eest ei oska rääkida, kuid mina pole kunagi väitnud, et kineskoop on parem kui lcd/plasma. Oleks sissetulek natuke suurem, siis ostaks kindlasti ühe sellise.
Need kaks telekat olid mõlemad minu jaoks vastuvõetavate omaduste ja hinnaga. Vaadates HDTV levikut, siis mina leian, et hetkel veel ei ole vaja osta seda toetavat telekat. Loodetavasti räägin ma mõne aasta pärast teist juttu.
Laiekraani valisin selle pärast, kuna vaatan palju dvd'delt filme ja selleks 16:9 parem kui 4:3
Lisaks vaadates suvalises elektroonikapoes telerite valikut, ei tundu üldse, et kineskoobi aeg läbi oleks.
Niipalju võin öelda, et Philipsit peetakse ikka teerajajaks. Endalgi oli enne plasmat Philipsi 32 tolline ja 100hz MATCHLINE. See on Philipsi tipptoode kineskoopide hulgas. Hinnaklass ka hoopis teine.
Sinu valikus pidi Philips ju 1,5 tuhat kallim olema. Nii et, vali ise. Muidugi kui 2 aasta pärast pead jälle uut ostma hakkama...
Lõpp hea, kõik hea. Head ööd või häid filmielamusi kõigile!
Aga teemaalgatajale, milleks sul vaja sellist kobakat magamistuppa (paras hapnikuröövel ja muidu kiirguseallikas). Pigem vaata tõesti miski LCD võtab vähem ruumi ja silmale kenam vaadata kah.
Ise hoian magamistoa juba aastaid telekavaba, lihtsalt põhimõtte pärast .
sniff01 kirjutas:Ise hoian magamistoa juba aastaid telekavaba, lihtsalt põhimõtte pärast .
Mõned uuringud väidavad jah, et mida vähem elektroonikat magamistoas seda parem tervisele, arvestades, et selle toas veedad sa oma elust suurema osa ajast. Aga õhtuti hea näiteks tuvikesi või ärapanijatki vaadata enne magamaminekut Igatahes on magamistoa telekas üks igavene röövel. Niipea kui magamistuppa teleka paned - raudselt veedad rohkem aega seal ees, kui elutoa teleka taga. Lihtsalt mugavam pikutades vaadata ja kui ära väsid, siis üks puldivajutus ja uni magus
Mugavus teeb inimesed laisaks Mul oli tükk aega magamine ja arvutiga töötamine ühes toas. Nüüd on juba ligi 1,5aastat magamine ühes toas ja arvutitöö teises toas. Peab ütlema et eriti muutnud see mind ei ole (veedan arvuti taga sama palju aega kui enne) ,aga kui magama lähen siis on tõesti mõnus olla eemal staatilist kiirgust eraldavast arvutist. Samas olen harjunud enne magamaminekut muusikat kuulama (unetaimeriga max 60 minutit) ,nii et elektroonikat ei ole puudu minuga magamis/elutoas . Telekas on mul ka selles toas aga seda ma ei vaata voodis.
Igaühel omad harjumused...
Energizer kirjutas: Samas olen harjunud enne magamaminekut muusikat kuulama (unetaimeriga max 60 minutit) ,nii et elektroonikat ei ole puudu minuga magamis/elutoas .
Sellest patust pole minagi prii, üks microkeskus on ka mul magamistuppa end sättinud.
Ega minagi patust prii ole. Mul magamistoas plasma ja kodukino ning veel ka koht läpakale ja muusikakeskusele. Aga põhimõtteliselt ma seal toas ei maga, sest koridoris põrandal on kõige mõnusam. Tahan söön kisselli, tahan kuulan transistorit.....
tigekala kirjutas:Niipalju võin öelda, et Philipsit peetakse ikka teerajajaks. Endalgi oli enne plasmat Philipsi 32 tolline ja 100hz MATCHLINE. See on Philipsi tipptoode kineskoopide hulgas. Hinnaklass ka hoopis teine.
Sinu valikus pidi Philips ju 1,5 tuhat kallim olema. Nii et, vali ise. Muidugi kui 2 aasta pärast pead jälle uut ostma hakkama...
Arva ära kes on tagasi ,võta tedmiseks PHILIPSi PIXEL PLUS, pole kunagi 100hz kunagi töötanud!!!!!!!!!! ha haaa Seepärast tal on eraldi 100 hz töööreziim
tigekala kirjutas:Niipalju võin öelda, et Philipsit peetakse ikka teerajajaks. Endalgi oli enne plasmat Philipsi 32 tolline ja 100hz MATCHLINE. See on Philipsi tipptoode kineskoopide hulgas. Hinnaklass ka hoopis teine.
Arva ära kes on tagasi ,võta tedmiseks PHILIPSi PIXEL PLUS, pole kunagi 100hz kunagi töötanud!!!!!!!!!! ha haaa Seepärast tal on eraldi 100 hz töööreziim
Kuule jobu, kas siin on kusagil kirjas PIXEL PLUS?
Pixel plus on mu praegusel plasmal!
Viimati muutis tigekala, 23:26, 24 Juul 2005, muudetud 1 kord kokku.
Kuule jobu, kas siin on kusagil kirjas PIXEL PLUS?
Pixel plus on mu praegusel plasmal!