Ärgem ajagem segamini Tv1000 ja Tv1000 EAST'i. Esimest Starman vaevalt kunagi edastama hakkab.tigekonn kirjutas: Näiteks saab TV1000-le juba nädalavahetusest valida kas siis vaid vene või vene-inglise segukeelset heli
When pigs fly

Vaatasid siis vist lihtsalt kesköist erootikat mida lihtsalt vene keelde ei tõlgitagi. Minul praegugi (13.09. kell 15.19) sama jama sel kanalil ja vaevalt seda keegi mulle sellisena individuaalselt edastab.Raiku kirjutas:Eile õhtul oli minul küll see asi korda saanud.
Ilmselt sul siis vedanud, et signaal sinuni puhtamal kujul jõuab kui näiteks minu või mõne teiseni, mis muideks päris loomulik on, kuna kaablivõrk mitte päris üks tervik ei ole vaid erinevatest ja üsnagi erinevate parameetritega segmentidest koosneb. Üksnes pildisignaal võetakse ühest ja samast Tallinna Akadeemia tee peajaamast.Raiku kirjutas: Kusjuures eile õhtul oli võimalik isegi ntx Kanal2 saateid vaadata, pilt kinni ei kiilunud...
Ei tea jah, kuidas sul on... minul siis nüüd viimased päevad on TV1000 puhul venekeelse heli juures L Vene L ja inglise keelse juures R Inglise R. Ja mitte erootikaprogrammi juures.... kuidas seal on, ei ole isegi vaadanud.tigekonn kirjutas:Vaatasid siis vist lihtsalt kesköist erootikat mida lihtsalt vene keelde ei tõlgitagi. Minul praegugi (13.09. kell 15.19) sama jama sel kanalil ja vaevalt seda keegi mulle sellisena individuaalselt edastab.Raiku kirjutas:Eile õhtul oli minul küll see asi korda saanud.
Ei oska tõesti öelda, kuidas sul nii aga minul ilmus inglise keelse juurde R-R alles täna hommikul. Enne oli nädalavahetusest saadik L-R ja muuta ei andnud seda kuskilt nagu muidu ikka sellisel puhul saab ka L-L või R-R valida ega aidanud isegi boxi täielik restartimine.Raiku kirjutas:...minul siis nüüd viimased päevad on TV1000 puhul venekeelse heli juures L Vene L ja inglise keelse juures R Inglise R.
Kaabeldusest olen siin eespool juba pikemalt kirjutanud. Hetkel viimase peale timmitud. Analoogpilti häiretega olen aga juba varemgi Starmaniga vägikaigast vedanud ja paraku tulutult. Seetõttu lootsingi, et ehk digist abi saan, kuid nagu näha, on kaablist koos kasuliku signaaliga tulevad häired ühtmoodi hukatuslikud nii analoog- kui digipildile. Paraku on veel ka kaablidigi standardi loomisel just sellest lähtutud, et kaabel maise või satika ülekandega võrreldes teoreetiliselt häirevabam ja nii just häirekindlus kaablidigi puhul muudele hüvedele ohvriks toodud.Raiku kirjutas:tigekonn, kuidas sul kaabeldus on? splitterid, võimendid jms?
Kui hea või halb muidu analoogpilt on?
Nagu juba mainisin, Starmaniga leivad peaaegu ühes kapiskuubik kirjutas:huvitav kus kandis sa elad ?? ... mina tähepoisi kaablit kasutanud juba aastaid ja selliseid muresid pole kordagi olnud