aga lõpetaks siis Heints Valgu sõnadega... ükskord te ostate LCD nagunii

Skystarikene, oled ikka tegija küll. Sa tuled siin võrdlema VIIENDA generatsiooni televiisorit, kui toodetakse juba ammu SEITSMENDA generatsiooni telereid, mis on võrreldes viiendaga palju täiuslikumad. Ütle, spetsialist, et kus kohas on praeguse seitsmenda generatsiooni Q7H mudeli värvimenüü.skystar kirjutas:ok ok... tundub, et sul ei ole nimi ilmaasjata Tigekala![]()
võtame siis siit esimese plasma... ja mitte kõige odavama... muidu ütled et vana mudel.... Samsung PS50P5HX... maksam üle 50 tuhhi...
puust ja punasest siis ette... vajutad menüü, liigud reale Picture, siis liigud My Color Control, Detail Control... ja palun regulli palju tahad...
Service Menu'sse minekut ei hakka õpetama... seda ei tohiks igaüks teada
Käisid koolis siis juba? Tähendab, sitasti õppisid. Päevavalguslambil pole PLASMA tehnoloogiaga midagi ühist. Mina rääkisin tehnoloogiatest -skystar kirjutas:me räägime teleritest mitte kelladest
kui nii siis, võiks omalt poolt lisada, et millal esimene päevavalguslamp leiutati... seal ju ka plasma sees
käisin 74-ndal aastal juba ammu koolis![]()
ärme räägime tunnetest... et mulle tundub jne.
tooge ka mõni konkreetne mõõtmistulemus mulle välja
Loomulikult tehnikute jaoks jäetaks service menüüsse kõikvõimalikke valikuid, mida muuta. Tavavaatajal ei lähe neid lihtsalt vaja.skystar kirjutas:kõigis tänapäeva telerites saab muuta värve eraldi... ka kineskooptelerites
peab lihtsalt oskama...
aga igaühele seda ei saa õpetada, siis on varsti parandustöökojad täis telereid, mida "spetsid" on ise püüdnud "paremaks " teha
Seegi hea.skystar kirjutas:olen reiljani ja savisaare meeste kõige vastasemast parteist... niipalju poliitikast![]()
Kus kohast selle välja lugesid? Mul on küll kogu aeg auto peal. Mingeid ääri pole kuskil.skystar kirjutas:siis selgus, et kõik vaatavad plasmadest kogu aeg kandilist pilti kas venitatult või lõigatult(et mitte näha halle ääri)