Jälle see "Programmiuuenduste" ja kanalite kustutamise teema...
Helistasin jälle üks õhtu neile ja kärkisin. Tundus, et help-desk ei saanud päriselt probleemist aru (üritati järjekindlalt väita, et "tarkavara uuendus on ju ise-enesest hea ja vajalik asi...") ja nagu üldse kuulis kogu teemast esimest korda.
- Mina olen neile helistanud senini vähemalt 3 korda. Kuidas teised siit foorumist ?
Igatahes probleem "pandi kirja" (telefonist kostis aktiivset klahviklõbinat ja loodan, et kirja ei läinud tekst a la "probleemne klient"

).
Mitu päeva hiljem helistatigi tagasi. Väidetavalt "NII PEABKI OLEMA". Põhjendus "tarkvara PEAB uuendama" ja "defekti EI OLE VÕIMALIK kõrvaldada". Tulevikus lubati "asjaga siiski tegeleda". Tagasihelistaja toonist järeldan, et sihiliku lollimängimisega tegemist ei olnud ja rääkija uskus ise seda, mida tal (paluti ?) rääkida.
Vea kindlast parandamisest, nagu väidab kasutaja "buhh", juttu ei olnud.
Siit saan järeldada kahte asja:
1. Nad ka ei saa siiani probleemist lõpuni aru.
2. Ja probleeme/pretensioone ei vaadata süstematiseeritult üle, sest ma mitte mingil juhul ei usu, et ma olin esimene sellest teavitaja (kuigi mine tea, eestlaste passiivsust arvestades...), seda enam, et ma olen ise neile varemigi helistanud.
Kolmandaks, mis puuduatb probleemi lahendamist ennast, siis ma pole küll tarkvarainsener, aga väide, et "pole võimalik" kõlab igatahes täiesti absurdselt.