Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Nii, aga telekas (MPEG 2 tuuneriga) näitab 46 peal olevat soomet normaalselt aga BOX ei suuda seal midagi näidata (kanalid küll leiab)
Seda sõltumatta sellest kas antenni (võimendi on ka) taga on otse või läbi teleka. Näitab sama, et kvaliteet on 5-7%. Imelik, et muude muxide peal sellist vahet nagu pole? On see 46 kodeeringult teistsugune kui 32? Kodeerimise probleem äkki ikkagi? Ei tahaks uskuda, et boxil tundlikkuse auk just 46 peal?[/quote]
Siin sama probleem- Humax sai kätte kõik Soome kanalid, Zoom aga ei suuda näidata 44 ja 46? Kas keegi on veel midagi sellist leidnud?
Seda sõltumatta sellest kas antenni (võimendi on ka) taga on otse või läbi teleka. Näitab sama, et kvaliteet on 5-7%. Imelik, et muude muxide peal sellist vahet nagu pole? On see 46 kodeeringult teistsugune kui 32? Kodeerimise probleem äkki ikkagi? Ei tahaks uskuda, et boxil tundlikkuse auk just 46 peal?[/quote]
Siin sama probleem- Humax sai kätte kõik Soome kanalid, Zoom aga ei suuda näidata 44 ja 46? Kas keegi on veel midagi sellist leidnud?
Kuluks üks selline endalegi ära, eks andke siis märku kui Eestis saada.Henkka kirjutas:Lugu siis selline, et Euroopas on laialt levinud digiTV (DVB-T) aktiivantennid, mis saavadki koaksiaali kaudu "fantoomtoidet" 5 V , ca 30 mA. Katsume varsti Kathreini BZD30 ja BZD40 aktiivantennid ka Eesti turule tuua.
-=cocaman=-
42" plasma on küll ca 2,5-3 m pealt väga ok vaadata. Vähemalt minu nägemine on võimeline selliselt kauguselt tervet pilti haarama ja haarab veel rohkemgi. Ja kino esimene rida kannataks võrdlust, kui 42" telerit umbes 0,5 m kauguselt vaadata.tigekala kirjutas:Kle Martini, kuidas sa kujutad ette 50 tollise plasma vaatamist 2-3 meetri kauguselt?
Siin võrdlus - "Kas sa kinos istud ka kogu aeg esimeses reas?" on täitsa omal kohal.
Pildikvaliteediga pole sellel midagi pistmist... ja ammugi mitte Zoom TV-ga.
PS! Olen olude sunnil pidanud kinos esimeses reas olema (muid kohti polnud) ja seega tekitab hämmingut, kui keegi telepurke suure kinolinaga võrdleb. Kõigepealt minge istuge esimeses reas ja siis rääkige

irw ... no muud juttu siin polegi olnud ju kui pildikvaliteedi üle. Üks (tuntavalt starmani sisene inimene) ütleb, et vaieldav küsimus. Teised ütlevad, et on saast.Agrafe kirjutas:Kas keegi oskab juba kommenteerida pildi kvaliteeti?roska kirjutas:Nüüd on Eeter ja Hustler TV ka töös. Täna tehti peajaamas häälestusi, vaadake nüüd uuesti pildikvaliteeti. Täna ööst töötab tarkvara uuendus ka Valgjärve piirkonnas ning EPG on kõigil kanalitel olemas peale Hustler TV.
Mina ütlen, et on saast. Nii saast, et tundub, et tuleb mõelda ikkagi taldriku peale ja zoombox starmanile tagasi anda.
Ahti.
Mis irw? Võiks ikka enne lugeda ka, mille kohta see käis. Küsisin pildikvaliteedi kohta sellepärast, et olevat häälestust tehtud ja nüüd on pilt eeldatavalt parem. Äkki kirjutaks milline pilt täna on võrreldes eilsega. On siis parem või mitte?ahtil kirjutas:irw ... no muud juttu siin polegi olnud ju kui pildikvaliteedi üle. Üks (tuntavalt starmani sisene inimene) ütleb, et vaieldav küsimus. Teised ütlevad, et on saast.Agrafe kirjutas:Kas keegi oskab juba kommenteerida pildi kvaliteeti?roska kirjutas:Nüüd on Eeter ja Hustler TV ka töös. Täna tehti peajaamas häälestusi, vaadake nüüd uuesti pildikvaliteeti. Täna ööst töötab tarkvara uuendus ka Valgjärve piirkonnas ning EPG on kõigil kanalitel olemas peale Hustler TV.
Mina ütlen, et on saast. Nii saast, et tundub, et tuleb mõelda ikkagi taldriku peale ja zoombox starmanile tagasi anda.
Ahti.
ok, vab, oma pinnapealsuse kompensatsiooniks lähen varsti koju ja kommenteerin siis. Hustlerit mul küll poleAgrafe kirjutas:Mis irw? Võiks ikka enne lugeda ka, mille kohta see käis. Küsisin pildikvaliteedi kohta sellepärast, et olevat häälestust tehtud ja nüüd on pilt eeldatavalt parem. Äkki kirjutaks milline pilt täna on võrreldes eilsega. On siis parem või mitte?ahtil kirjutas:irw ... no muud juttu siin polegi olnud ju kui pildikvaliteedi üle. Üks (tuntavalt starmani sisene inimene) ütleb, et vaieldav küsimus. Teised ütlevad, et on saast.Agrafe kirjutas: Kas keegi oskab juba kommenteerida pildi kvaliteeti?
Ahti.

Aga kui EPG toimib, siis on juba see edasiminek!
Ahti.
Täpselt nii. Subtiitrite lugemisest loobusin kohe. Filmivaatamisest ei tulnud ka suurt midagi välja. Silmad väsisid pildi peal ringisõelumisest äratigekala kirjutas:Kuidas esimeses reas oli?joonas kirjutas:Kõigepealt minge istuge esimeses reas ja siis rääkigeUmbes nii nagu kahemees nurgas vist...

PS! Ega see asi tegelikult nii hull ka polnud, filmi sisu jõuab ka esimeses reas vaatajani, aga teose visuaalne külg kannatab kõvasti.
Ei ole probleemi. Vabandused vastu võetud.ahtil kirjutas:ok, vab, oma pinnapealsuse kompensatsiooniks lähen varsti koju ja kommenteerin siis. Hustlerit mul küll poleAgrafe kirjutas:Mis irw? Võiks ikka enne lugeda ka, mille kohta see käis. Küsisin pildikvaliteedi kohta sellepärast, et olevat häälestust tehtud ja nüüd on pilt eeldatavalt parem. Äkki kirjutaks milline pilt täna on võrreldes eilsega. On siis parem või mitte?ahtil kirjutas: irw ... no muud juttu siin polegi olnud ju kui pildikvaliteedi üle. Üks (tuntavalt starmani sisene inimene) ütleb, et vaieldav küsimus. Teised ütlevad, et on saast.
Ahti.
Aga kui EPG toimib, siis on juba see edasiminek!
Ahti.
Aga kui õhtul mahti saad, siis anna teada pildi osas.
Krt sest aru saab, kas on midagi muutunud. Nagu oleks veidi väiksemad ruudud
Aga no tegelt väga hull see pildi asi nüüd ka ei ole, lihtsalt sati pealt tulev digi on hetkel veel parem ja paljud siin sellega harjunud 
Täna õnnestus võrrelda pilti soome maapealsete digikanalitega, on hea pildiga soomlaste DTV kanalid, eriti mis puudutab YLE'si, MTV3 ja Neloneni. Mingeid pakkimise jäänuseid pole näha.

Täna õnnestus võrrelda pilti soome maapealsete digikanalitega, on hea pildiga soomlaste DTV kanalid, eriti mis puudutab YLE'si, MTV3 ja Neloneni. Mingeid pakkimise jäänuseid pole näha.
-=cocaman=-