juba käib.homme kordab
Õppisin selles koolis juhuslikult. Kuid pole õrna aimugi, kellele see märkus kirjutatud on. Täitsa nali ikka smile85seston kirjutas:
Hr Stephen Osei
Osakonnajuhataja
Ecobank Ghana
Haatso Branch
Accra Ghana.
E-mail: st.osei @ y7mail.com
Lugupeetavad komplimente,
Eeldan, et sa loed seda kirja kiiresti ja andke mulle teada teie arvamust või tahet selle salastatud teabe, et ma teile vabaks. Esiteks, ma hr Stephen Osei. Branch Manager Ecobank Ghana Haatso filiaal. Olen Ghana abielus kolme last.
Kirjutan küsida teie abi üleandmise, Kaksteist miljonit 850.000 dollarit. See fond on üle, mida mu filiaali mida ma Manager tehtud kasum viimase kahe aasta jooksul. Mul on juba esitatud heakskiidetud End of the Year aru peas Office siin Accra ja nad ei saa kunagi teada selle liigse. Mul on sellest ajast alates, pannakse see summa, Kaksteist miljonit 850.000 dollarit. On ajutisele kontole, ilma et abisaaja
Nagu ametnik pank, ma ei saa otseselt ühendatud selle raha seega olen impelled paluda teie abi, et saada see raha pangakontole. Kavatsen osa 35 protsenti sellest fondist teile, kuigi 65 protsenti peab olema minu jaoks. Ma ei vaja rõhutada, et on olemas praktiliselt mingit ohtu sellega seotud. See saab olema pank-pangaülekandega oma kandidaadiks pangakonto kõikjal tunned turvalisemaks. Vajan sind on seista kui originaal hoiustaja selle fondi.
Kui sa seda pakkumist vastu võtnud, ma hindan teie õigeaegselt reageerida. Niipea, kui ma saan teie lahke vastus, ma annan teile üksikasjalikult, kuidas me suudame seda edukalt.
Mis soovidega,
Hr Stephen Osei.
Kood: Vali kõik
Keskerakonna propagandaüritus. Esineb Kadri Simson. "Kas te näete Reformierakonna lubaduste täitmist ? Kas te näete kuskil eesti edu ? Ei näe ? Seda ei saagi näha ! Teate miks - Reformierakond on tühi koht, seda pole lihtsalt olemas !"
Hääl rahva seast. - "Aga kas te Kadri Simsoni ajusid näete ?"
Räägid, nagu oleksid naine... ilmselt külgepoogitud schwantsigajaanus- kirjutas:smile36 smile16 smile51 smile79 smile79
mis meestel viga on , kohe kui mingi naine kuskile tahatuppa läheb ,kohe mees arvab et naine valmistub seksiks elutoas smile41 smile43