Lollused või mitte aga enamus geniaalseid asju on leiutatud lollusena algselt

Ega ma püüagi jalgratast leiutada aga huvitav ikkagi ja inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina

minu eelpoolräägitu on muideks puhas praktikatruffi kirjutas:To valgekotkas: Vat see mida sa praegu rääkisid on teooriaaga vat see kui suran USB- ketta järgi ja hakkan katsetama on praktika
Lollused või mitte aga enamus geniaalseid asju on leiutatud lollusena algselt
Ega ma püüagi jalgratast leiutada aga huvitav ikkagi ja inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollinaPraegu näiteks mõtlen kuidas võrku püsti saada dreamiga (salvestamise mõttes) nii et see gigalan ka toimetaks (masin mul win7 proff 64bit i7) (xp-ga poleks ilmselt probleemi aga ei viitsi hakata kasutajaid sisse tegema vaid dreami pärast)
Tundub, et minu mõttemaailmas on miskit sassis...valgekotkas kirjutas: Vanad mehed koos aga lollustega tegelevadUSB 2.0 maksimum effektiivne andmevahetuskiirus on seal 40 MBps kivilt lugemisel, praktikas linuxi all on see ideaaljuhul (sata väline usb ketas) 32 MBps ja jällegi LUGEMINE ... kusagil stb-s krt teab mis kivi ja mis kontra otsas on see kirjutamiskiirus väga heal juhul 10 MBps ja ühtegi HD striimi ei aja sinna ilma vigade ja kadudetta mitte kuidagi peale ... punkt ... kui teil on vähe kobedam Gigalan ruuter ja server või NAS mis ka gigalannis õigel kiirusel käib siis on lootust, et karbi sajane võrkar ka endast maksimumi annab ja üle võrgu salvestamine võib õnnestuda - reeglina datat välja köhida vähemalt pooles ulatuses oskab ka kehvake võrkar olematu protsessoriressursi juures (sellises kontekstis iga STB)
100 MBit jagatud 8 bit/byte= 12,5 MByteMultiUser kirjutas:Kui võrk on 100MBit/s, siis ei lähe sealt mitte mingi trikiga üle 11 MBaidi/s läbi.
Kui Sa tõesti usud, et kontrollsummadeks läheb vähem, kui "üheksas bitt", siis oled vägagi optimistlik.renqest kirjutas:100 MBit jagatud 8 bit/byte= 12,5 MByteMultiUser kirjutas:Kui võrk on 100MBit/s, siis ei lähe sealt mitte mingi trikiga üle 11 MBaidi/s läbi.
Just täpselt.renqest kirjutas:100 MBit jagatud 8 bit/byte= 12,5 MByteMultiUser kirjutas:Kui võrk on 100MBit/s, siis ei lähe sealt mitte mingi trikiga üle 11 MBaidi/s läbi.
Mul on kurb tunne,0000 kirjutas:Lahendage see küsimus tänase õhtu jooksul ära, USB ei ole pudelikaelaks.
hmm.. kas Sa siis mingit HD pilti ei vaatagi/salvesta?peeter3000 kirjutas:krt ,seda siis tegi ABC-digibox.
aitas ainult juhe seinast välja.
nüüd ok!