DM 500HD kloon
Re: DM 500HD kloon
*
Viimati muutis tigekala, 15:33, 14 Veebr 2011, muudetud 4 korda kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
- valgekotkas
- Admin
kodanik kaido - kui sa nüüd viitsiksid oma halle ajurakke liigutada ja mõelda kuidas on maaletooja kaudu tagatud garantii ja kuidas "mustal" asjal see toimib siis sa nii khmm "pehmet" juttu ehk ei ajaks ... maaletooja on valmistajatehasega lepingulises suhtes ja tema esindab tootjatehast - tegelikult ei ole vahet kui palju ta neid müüb - kas miljoni või ainult ühe aga isegi kui see üks annab saba ja maaletooja oma "oskusteabe" tasandil ei suuda asja korda saada siis ta lihtsalt saadab selle tehasesse, kes otsustab kas remontida või välja vahetada ja see (välja arvatud juhul kui sellega on gummigeksu mängitud) käib emafirma rahakotil pealt ... "mustafaa firmas" käib asi nii - ostetakse ports kama ja müüakse see ports korraliku vaheltkasuga maha, tark müüja jätab teatud protsendi kaubast esialgu toanurka vedeleme - garantiijuhtumiteks smile36 ainult, et paar nädalata hiljem saab aru milline hulk raha veel nurgas vedeleb ja lükkab ka selle müüki ... kui tal pärast basseiniga "penthouse" pidu veel mõni kopikas alles jäi siis ehk ostab veel ühe portsu aga võibolla ka enam ei osta ning tegelikult vahet polegi - ükskõik milline hilisem "garantiikeiss" käib otseselt tema rahakoti pealt ja usu - enne läheb issandapäike looja kui sinna sisse pandud papp tagasi voolama hakkab sest - pole ju tehast kuhu asjad remonti saata smile11 - juba sellesse ärimudelisse on sisse kirjutatud: "keegi saab piki perset - mina se igal juhul ei kavatse olla" ... müüja ei kavatse
"tehas" on ka papi kätte saanud
... huvitav ks see küll olla võiks smile11
EDIT - see teema on üsna sarnane käiguga "põrandaalusesse bordelli" ilma kaitsevahendita ... pärast palvetamist kui palju smile70

EDIT - see teema on üsna sarnane käiguga "põrandaalusesse bordelli" ilma kaitsevahendita ... pärast palvetamist kui palju smile70
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
- sergei2004
- Entusiast
oi kala kala....ma ei viitsi sinuga siin üldse rääkida...
ole oma ette...
ole oma ette...
Sergei2004
Kui ei viitsi, nah siis eelmisel lehel üldse minu poole pöördusid ?
Debiil oled või ?
Suudad Sa nendele kahele küsimusele otse ja ilma keerutamiseta vastata ?
1.Oled Sa Dream Multimeedia ametlik esindaja Eestis ja suudad Sa üldse midagi garanteerida ?
Kui mina müün piraatkaarte, siis ma ütlengi selge sõnaga -
Need on piraatkaardid ja mingit (isegi mitte ühepäevast) garantiid ma ei anna.
2.Miks Sina konkreetselt oma Dream'ide puhul garantiiga hämad jad keerutad ?
Kui ei viitsi, nah siis eelmisel lehel üldse minu poole pöördusid ?
Debiil oled või ?
Suudad Sa nendele kahele küsimusele otse ja ilma keerutamiseta vastata ?
1.Oled Sa Dream Multimeedia ametlik esindaja Eestis ja suudad Sa üldse midagi garanteerida ?
Kui mina müün piraatkaarte, siis ma ütlengi selge sõnaga -
Need on piraatkaardid ja mingit (isegi mitte ühepäevast) garantiid ma ei anna.
2.Miks Sina konkreetselt oma Dream'ide puhul garantiiga hämad jad keerutad ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
- sergei2004
- Entusiast
tigekala,kirjutasin sulle kirju,si..a ka,viskas page error,aga kaido vähemalt sulle viisakalt vastas minu juttu ,mis oli praktiliselt sama....
ma ei solvu su peale(eriti sinu sõnade peale).....uju edasi,ei huvita sinu arvamus ....
s
ma ei solvu su peale(eriti sinu sõnade peale).....uju edasi,ei huvita sinu arvamus ....
s
- valgekotkas
- Admin
juhin tähelepanu faktile, et ei maininud kusagil "kohalikku provintsi" nii, et loeb ikka jutu läbi ja mõtleb mida ma kirjutasin aga kui see Sulle kohale ei jõudnud siis veelkord - selleks, et sa ei sõltuks oma "mustlase kampsuni" aukude parandamises mustlase tahtest, tuleb soetada kampsun mis on kootud "tehases" mille peremehed järgivad hea kaubanduse tavasid ja kelle idee on rikastuda sinu arvelt ka hiljem (positiivne kogemus) ja oma kangastelgede poolt põhjustatud augud oma kulu ja kirjadega ära lappidakaido kirjutas:valgekotkas,
juhin tähelepanu asjaolule, et ei ole vaja osta vaid kohaliku provintsi maaletooja käest- kogu EU majandusruum on selleks sobiv, kuigi vähe tülikam. Paljudel kaupadel on ka ülemaailmne tootja garantii!

- valgekotkas
- Admin
lõpuks jõudsime siis selle kohani ikka välja - vot selles ongi vahe, et mina ei tule Sind üles otsima ja veel vähem vastu hambaid andma, sest seaduse kaitseb sellist "sitaratast" (ära siinkohal mõtle isiklikult) ja mina saan füüsilise kehavigastuse tekitamise eest "kinnimaja" kliendiks ... ma võin küll minna ja teha politseis avalduse, et oled mind tüssanud aga kuna on vaid ühepoolsed ütlused ilma tunnistajateta siis ma ei lähe ka politseisse ja nutan nurgas omaette ... juriidilise isikuga on lood aga hoooooopis teised smile14kaido kirjutas: Ja kui ma ei suvatse oma lubadusi täita, siis võid mu ju ülesse otsida ja kätte maksta, kui viitsid.
Tahad ma vastan selles kloonide garantii küsimuses - juriidilises mõistes VÕS-i järgi neil mingit garantiid ei ole - see kui palju Sulle keegi suuliselt seda lubab ja kui kaua see kehtib - seda teab vaid lubaja ise smile85 ...
Mõtlen siin,et miks nii olematu hinnavahe originaal ja klooni vahel. Kui oleks asi poole odavam võtaksin ka ise selle ära,aga mõne kümne päras ei tasu riskida.
Näide: Hiina Iphone on 50% odavam kui Apple Iphone
Näide: Hiina Iphone on 50% odavam kui Apple Iphone
- valgekotkas
- Admin
Sulle ikka ei jõua kohale - ausõna see on viimane selgitus smile85 mina luban sulle, et 500.- sulas annad mulle metsavaheteel ja mina ütlen sulle loto võidunumbrid, loomulikult sa ei võida ja me saame metsateel juhuslikult uuesti kokku - paremsirge sinu poolt viib mul kaariese suust koos kukkudes saadud peapõrutusega ... huvitav kes on see kes vägivaldse kallaletungi eest istub ära oma aastad, maksab kinni minu portselanist naeratuse ja regulaarsed taastusraviseansid elu lõpuni smile70kaido kirjutas: Eraisik vastutab kogu oma vara, hea nime ja tervisega, juriidiline isik ei vastuta tegelikult mitte millegagi, kui nii on soovitud (isegi mitte selle 40 000kr-ga, mis vanasti kohustuslik oli) ja kui ta omanikud just päris lollid ei ole. Paljudel juhtudel firmad ongi loodud susserdamiseks, et isiklikust vastutusest hoiduda!
Kaido, mis Sa selle eraisikuga teed kui tal hinge taga tühjus laiutab ja kodanik paljas nagu püksinööp on ?kaido kirjutas:Aga mina olen vastutuse osas vähe teist meelt!
Eraisik vastutab kogu oma vara, hea nime ja tervisega, juriidiline isik ei vastuta tegelikult mitte millegagi, kui nii on soovitud (isegi mitte selle 40 000kr-ga, mis vanasti kohustuslik oli) ja kui ta omanikud just päris lollid ei ole. Paljudel juhtudel firmad ongi loodud susserdamiseks, et isiklikust vastutusest hoiduda!
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v