kaido kirjutas:Henkka,
ikka olen, head masinad, kahjuks kogu olemasolev tilulilu nendega ei tööta!
No nüüd lõpuks vastasid ise oma küsimusele,miks on vaja sellist HD tüünerit,mille peal ka suurepäraselt kogu see "tilulilu" jookseks

kaido kirjutas:Henkka,
ikka olen, head masinad, kahjuks kogu olemasolev tilulilu nendega ei tööta!
kaido kirjutas:Mustkass,
ära unusta, et kõik telerivaatajad ei ole veidrikud, nagu meie, kes sooviks, et satituuner "peseks, kooks ja küpsetaks". Loe teema esimest postitust!
Su nimekirjas puuduvad ju need, mis tõesti töötavad. Isegi siit foorumist oleks saanud teada, et kindla peale minek on Happauge WinTV-NOVA-T. Ja kui raatsid rohkem kulutada, siis Sundteki tooted. Oma viga, kui ei usu seda, mis siin kirjutatakse. Väljamaa foorumitest suurt tõde Eesti dvb-t vastuvõtust ei leia.kaido kirjutas:Eks ma valisingi, kigile neile on valmiskompileeritud paketid olemas, 660MHz-ga töötasid kõik ja see, et qt1010 demodulaator ei saa Pirita saatja uue sagedusega hakkama, tuli tõesti üllatusena. Tundlikkuse kohta on usaldusväärset infot üpris vähe.rimas kirjutas:Tore, et testisid, aga on ju teada, mis pulgad kindlalt töötavad. Kui ei oska ise draivereid kompileerida, võiks ju nende vahel valida. Nii talitasin mina.
kogu p.sk mida maailmas "koduelektroonika" nime all toodetakse põhimõtteliselt töötab smile174 ... iseasi mida sellise mudaga peale hakatakaido kirjutas:...
põhimõtteliselt töötavad ...
kaido kirjutas:... kordan veelkord, et kõik minu poolt loetletud pulgad, mis põhinevad Dibcom ja AF9015 kiipidel,
põhimõtteliselt töötavad.
tigekala kirjutas:Zaparozets on kah auto ja keegi ei väidagi, et see nn. auto ei sõida.
Ainult, et millise komfordiga...
Sa oled ikka täielik jobu.kaido kirjutas:Väga paljudele DVB-T USB adapteritele ei ole Enigma jaoks valmis drivereid ja firmwaret valmis kujul olemas. Minu poolt proovitud pulkadele on aga soft OpenPli feedidest lihtsalt laetav. Tigekala võrdlus Zapaka ja Dreamboxiga on seekord päris kohane. Kui need kätte saad, pead kohe hakkama putitama (tarkvara, driverid) ja uusi juppe ostma (DVB-T adapter), mingist komfordist pole juttugi.
Nojah, aga minu nimetatud pulgad töötavad 100%. Aga muidugi sa ju ei usu midagi , mis siin räägitakse. Suur tõde leidub ju ainult mujal. Ja kõige õigem on ikka toimida iseenese tarkusest. Mis siin ikka teiste kogemusi kuulata, nad ju lollid ja ei jaga matsu.kaido kirjutas:Rimas,
kordan veelkord, et kõik minu poolt loetletud pulgad, mis põhinevad Dibcom ja AF9015 kiipidel, põhimõtteliselt töötavad. Infot leiab selle kohta internetist piisavalt. Ega me Eestis nüüd nii ainulaadsed oma DVB-T arendamisel ka ei ole, et ainult meie foorumist usaldusväärset informatsiooni võiks leida.
Selle pasahunnikuga sai ta vist juba ka DM800HD PVR + Happauge WinTV-NOVA-T hinnaskaalasse.rimas kirjutas:Nüüd on sul vähemalt hunnik usb tuunereid, mis põhimõtteliselt toimivad.