Räägi oma soovidest konkreetselt kommertskanalitele - Kanal2 ja TV3.
Ma ei viitsi enam.
Head ööd !
Soome kanaliteta ikka ei saa, mida teha?
Re: Soome kanaliteta ikka ei saa, mida teha?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Jah head und ja väljamagamist, võibolla unes näed veel midagi mida mina "nõuan"

DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Võin kinnitada, muretsemiseks pole põhjust, siia foorumisse enamus ei satu, on vaid eri tasemaga Die Hard fännid.tigekala kirjutas:Ma arvan, konkreetselt see foorum, pole enamuse jaoks.Sculder kirjutas:Enamus inimesi vaatab FTA-d ja neid ei huvita uue tehnika muretsemine lisa kanalite jaoks.
Võibolla ma eksin ?
Muide, kes pole veel märganud - enamasti kala on tige ainult õhtuti. Tasub hommikul uuesti üritada.
Viimati muutis satter, 00:53, 31 Okt 2011, muudetud 1 kord kokku.
Tundub jah et veidi teine orientatsioon sel Anvial, kui mul hetkel vajaHenkka kirjutas:Siit http://www.anvia.fi/fi-FI/Yrityksille/T ... navat.aspx saab natuke lähemat infot.satter kirjutas:
Kas Anvia pakub ka tervet kommertskanali paketti DVB-T2 formaadis ja kas saatja on sama Espoo mastis?
Siis võiks olla tänu DVB-T2 paremale levile olla jääle lootust Sihi tänaval.
Sest ka SAT'iga on asi hetkel nutune - ümberringi on ju ainult mingid männid.
Ega see vist ikka Sulle täit rahuldust ei paku.
Igatahes on ka tavalise DVB-T abil täiesti võimalik nüüd Soome saateid vaadata, kui asjaga natuke tõsisemalt tegeleda.

Väide, et Igatahes on ka tavalise DVB-T abil täiesti võimalik nüüd Soome saateid vaadata, tundub veits küsitav. Kui hoovile muidugi mitte mingi 20 m masti tekitada. Muide, kas selleks on Nõmme linnasosas ka eriluba vaja? Mis selline mast maksaks??
Jääb vist siiski ära, sest siis oleks kõik kohad mingeid kinnitustrosse täis.