Ma ei saa võrrelda, kuna ma muid netipõhiseid variante ei kasuta. Kui ma oleks meeletu telekavaataja, võibolla oleks kogemus kah olemas.
Mul pole vahet kuidas asi kohale tuleb, kui see asi on üldiselt pask siis kahjuks ta jääbki pasaks - kes/mis iganes seda näitab. Mõeldud oli sellega asja sisu, mitte vormi. Vahtida midagi lihtsalt ilusate piltide pärast ma ei viitsi enam ammu.
See võib muidugi teid üllatada, kuid on juhused kus terve meie pere ei vaata terve nädala telekat üldse, mitte midagi. Lapsed vaatavad netist mida nemad vaatavad, pole suurt minu asi.
Elioni uus Nuti TV
Re: Elioni uus Nuti TV
Milleks siis üldse jätsid Elioni IPTV alles, kusjuures ma ju kirjutasin - Elioni HD kanalite valik on väääga niru ?satik kirjutas:Mõeldud oli sellega asja sisu, mitte vormi.
See muidugi teid üllatada, kuid on juhused kus terve meie pere ei vaata terve nädala telekat üldse, mitte midagi.
Lapsed vaatavad netist mida nemad vaatavad, pole suurt minu asi.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
See et me VAHEL ei vaata telekat üldse, ei tähenda automaatselt et me telekat ei vaata ÜLDSE. Mis vahet seal on kas pilt on SD või HD kui pildilt näidatav on mingi mõtetu jura?
Tahad Sa sellest rääkida, mida teed oma päiksekesega siis, kolm korda päevas, vähemalt, kui nädala kaupa telekat ei vaata ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Loll nagu ma olen... krt mítu korda vahtisin mis foorumis ja mis teemas see küsimus nüüd on... ja tundub et ei taha rääkida. Ni ongi.tigekala kirjutas:Tahad Sa sellest rääkida, mida teed oma päiksekesega siis, kolm korda päevas, vähemalt, kui nädala kaupa telekat ei vaata ?
Nu see elion on ikka üks imelik ettevõtmine. Kord saab ja kord ei saa.satik kirjutas:Nii-nii. Ja mida sa pidid tegema et see sellisena teoks saaks? Tellisidki nii - palun mulle ainult VDSL baasil internetiühendus? ja kohe löödi kulpi - palun olge lahked siin on teile see mida soovisite... Ja kuidas on suhe eKoduga?Radionov kirjutas: Endal on kodus Just see 30/10 ühendus ja ilma igasuguse TV-ta. Seega ärge jahuge sellest, et neid kiirusi saab ainult koos TV-ga tellida.
VDSL2 30/10 kiirustega tuli neil kevadel 2013a. ametlikult turule. Liitusin isegi suuremate numbritega.
Mingit TVd sealt hetkel ei tarbi. Mida antenn eestist ja soomest püüab, see on.
Mida see elion jälle jonnib oma beeta testimisega. Neil on see ikka kombeks, et väljareklaamitud asi liigub beeta staadiumisse uuesti tagasi.satik kirjutas:Tegelikult oli vastupidi - Elion helistas mulle mitte mina neile. Et seoses analoogijaama tapmisega läheb number voip põhiseks, mina muidugi küsisin kohe kuidas on VDSL saadavus, ning peale mõningast kokutamist öeldi et jah, saate liituda testgrupiga. ...
Pole kindel et praegu elion seda testimist rakendab, mulle pakuti seda just varakevadel, niisiis võis veel kehtida beeta periood.