Hübriidtelevisioon ehk HbbTV
Re: Hübriidtelevisioon ehk HbbTV
Sony KDL-50W8 Täitsa töötab. Aga miskipärast usun, et kui nüüd on testitud, siis rohkem sinna kanalile ei satu.
Amiko Spark mini
110sm: 36E-28,2E-23,5E-19,2E
80sm: 13E-4,8E-0,8W
80sm: 85,1E
110sm: 36E-28,2E-23,5E-19,2E
80sm: 13E-4,8E-0,8W
80sm: 85,1E
Samsung 51 E6500-ga ei saanud tööle, puudub Hbbtv.
ETV järelvaatamine minul ei toimi veel, jääb puhverdama. Kas see probleem üldine? See ju veel uus asi ja anname aega atra seada, sest osa kanaleid ju üldse veel ilma hübriidita (Kanal2, TallinnaTV jne..).
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Kas see kõlbab http://www.tori.fi/uusimaa/Digiboxi__dv ... 544343.htm
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Kõlbab igaljuhul. Mida on vaja peale HbbTV veel : MPEG-4 H. 264 ,DVB-T, Ethernet interface. Sul on vaja vähemalt 2Mb internetti. Igaljuhul ühenda digibox kaabliga ruuteri külge. smile172rait01 kirjutas:Kas see kõlbab http://www.tori.fi/uusimaa/Digiboxi__dv ... 544343.htm
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Tallinn on lai mõiste. Isegi tänav ja majanumber on veel väga lai mõiste antennimajanduse suhtes. Ning kuhu suunas sul aknad on?vip00 kirjutas:Miline toaantenn sobiks? asukoht tallinn
http://www.oomipood.ee/category/antanttuba/toaantenn/
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Võta see. Su lingitud varda-, liblika-ja karbikujulised toaantennid on... ühesõnaga - pettud nende võimekuses. Korralik toaantenn näeb samasugune välja nagu katuseantenn.
Täpselt õige soovitus!Scott kirjutas:Võta see. Su lingitud varda-, liblika-ja karbikujulised toaantennid on... ühesõnaga - pettud nende võimekuses. Korralik toaantenn näeb samasugune välja nagu katuseantenn.
applause
ja selle antenni toas suunamisega tuleb ka natuke vaeva näha. Kõige mõistlikum on jälgida signaali Q näitajat, kui vastuvõtuseadmel on see olemas. Mida suurem Q seda parem.
S ei ole üldse oluline niikaua kuniks pilt ekraanil olemas on...
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Sony KDL-40EX650 töötab nii eesti kui soome kanalitel. Interneedus üle WiFi.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Mul ka Pana´ga ERR ei toimi järelvaatamine.. K2 ja TV3 töötavad.. ka 7 töötab..humanoid kirjutas:ETV järelvaatamine minul ei toimi veel, jääb puhverdama. Kas see probleem üldine? See ju veel uus asi ja anname aega atra seada, sest osa kanaleid ju üldse veel ilma hübriidita (Kanal2, TallinnaTV jne..).
Soome signaal nõrk.. vbl sellep ei tööta soome omad.. ainult ohjelmaopas töötab.. Või neil ei olegi muud.. T2 mul telkul ( TX-P50ST60E ) pole..
Pana TX-P50GT50E, TX-P50ST60E ja TX-P42S10E; ZgH7S, Vu+ Duo², AmikoV4K, DM800HDse; 0.8W;4.8;7;9;10;13;19;23;28;31,5E,27.5W
HbbTV tuleb ju interneti kaudu, probleem on selles, et väljaspool Soomet ei näegi paljusid saateiderik25 kirjutas:Mul ka Pana´ga ERR ei toimi järelvaatamine.. K2 ja TV3 töötavad.. ka 7 töötab..humanoid kirjutas:ETV järelvaatamine minul ei toimi veel, jääb puhverdama. Kas see probleem üldine? See ju veel uus asi ja anname aega atra seada, sest osa kanaleid ju üldse veel ilma hübriidita (Kanal2, TallinnaTV jne..).
Soome signaal nõrk.. vbl sellep ei tööta soome omad.. ainult ohjelmaopas töötab.. Või neil ei olegi muud.. T2 mul telkul ( TX-P50ST60E ) pole..
"Ohjelma ei ole katsottavissa ulkomailla"
Osade Saksa HbbTV saadetega on sama lugu, aga sealt on näha palju rohkem
See on arusaadav jahh.. sealt mingid classicradio videod isegi tõesti tulevad..sanders kirjutas: HbbTV tuleb ju interneti kaudu, probleem on selles, et väljaspool Soomet...
Kui ERR korda saab oma järelvaatamise siis nt ENSV-d jumala hea järelvaadata..
Pana TX-P50GT50E, TX-P50ST60E ja TX-P42S10E; ZgH7S, Vu+ Duo², AmikoV4K, DM800HDse; 0.8W;4.8;7;9;10;13;19;23;28;31,5E,27.5W
- rootsikunn
- Digivanake
Meil küll nii et vahi nõrkemiseni..erik25 kirjutas: See on arusaadav jahh.. sealt mingid classicradio videod isegi tõesti tulevad..
Kui ERR korda saab oma järelvaatamise siis nt ENSV-d jumala hea järelvaadata..
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Zoombox, kuidas Sinu Sony-l see HbbTV töötab? Siinpool küll ei tööta, Sony mudel KDL-46W 905A. Proovin samuti Wi-Fi-ga. Kas tekib sinna mingi punane nupp või on Sul puldil mingi spetsiaalne klahv? Manual minul vaikib ja Sony tugi andis mulle väga segase vastuse.
Katsun lähiajal järele proovida selle Icecrypt-i mudeli, see mul ka kapis igaks juhuks olemas, täna lugesin, et peaks teine HbbTV-d ka toetama:
http://www.icecrypt.com/products/freevi ... 300hd.html
Katsun lähiajal järele proovida selle Icecrypt-i mudeli, see mul ka kapis igaks juhuks olemas, täna lugesin, et peaks teine HbbTV-d ka toetama:
http://www.icecrypt.com/products/freevi ... 300hd.html
Viimati muutis 0000, 21:16, 11 Jaan 2015, muudetud 2 korda kokku.