Eurovisioon 2014
- peeter3000
- Digivanake
Re: Eurovisioon 2014
poolfinaal on kohtadevaba..
need teatatakse alles hiljem.
need teatatakse alles hiljem.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Poolfinaalide kohad ja kes kui palju punkte andis/sai avaldatakse ainult pärast finaali.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Mõni on siin jube uudishimulik. Aga miks mitte panna homseks püsti küsitluse vormis foorumlaste online hääletus? Et peale loo esitamist saaks anda kohe hinde 1-15 vms. Ja siis on kohe näha kohad.dreamants kirjutas: Kuramuse kahju, et ma magama ei jäänud, oleks ka ehk teada saanud saladuse, mitmenda koha eesti siis lõpuks sai.
Muide, minu arvates polnud eesti laulul midagi viga.
Usun, et paljuski kattuks üldhääletusega. Nii saaks veidi rahuldada seda rahulolematuse tunnet, et mõned on võrdsemad siin ilmas ja teavad seda, mida hall mass ei tea (veel)

Alati annab endal midagi ära teha!
Huvitav.. ma küll aru ei saanud et sellel pildil midagi erilist viga oleks olnud.. Loomulikult 4:2:2 feed on parem.. aga YLE2HD T2 oli küll korraliku pildiga..(parem kui satilt..)h6bekuul kirjutas:Minu arvamus YLE2 HD-st: pilt väga kehv! Üldplaanid olid kohati juba nagu SD pilt. Täielik pettumus. Ei hakanud võrdlemagi arkoko näidisega. Heli väga hea. Kuigi ma ei suutnud oma süsteemist midagi peale soome mulaga välja võluda. Ehk siis ainult 1 audio valik. Eesti lugu.....vääris oma kohta.
Audioga oligi nii et umbes poole pealt lülitati need rootsi ja inglise ka juurde.. ja seda nii sati kui terrestiali pealt.. Ilmselt keegi seal magas või ei klikkinud hiirega vajalikul hetkel kuhugi vms.. Isegi kommentaatorid mainisid ära et kui te ei soovi kuulata kommentaare siis valige oma boksis või telekas inglise keel.. Pole viitsind kolada soome foorumites et kas kuskil keegi jahus sellepärast ka midagi või uuris.
Ja ma nüüd ei tea kas eile oli ka nii aga tänases korduses ETV SD t-kanalil oli ka kaks audiot aga mõlemas mulises Reikop.. Kah ilmselt keegi magas või ei klikkind kuhugi..
ETVHD (ehk SD) oli muidugi ainult ühe audioga..
Uskumatud asjad.. tänapäeval..ikka selle digiga..

Pana TX-P50GT50E, TX-P50ST60E ja TX-P42S10E; ZgH7S, Vu+ Duo², AmikoV4K, DM800HDse; 0.8W;4.8;7;9;10;13;19;23;28;31,5E,27.5W
Teine audio on subi robot ETV ja ETV2-l juba aasta aega. Iseenesest tore asi, ainult võiksid helitugevuse tavaliseks lükata, kui antud saatel subtiitreid ei ole.erik25 kirjutas:Ja ma nüüd ei tea kas eile oli ka nii aga tänases korduses ETV SD t-kanalil oli ka kaks audiot aga mõlemas mulises Reikop.. Kah ilmselt keegi magas või ei klikkind kuhugi..
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Võimalik, et põhjus oli minu konfis: rauaks siis pctv usb-i pulk ja softiks TVCenter?erik25 kirjutas:Huvitav.. ma küll aru ei saanud et sellel pildil midagi erilist viga oleks olnud.. Loomulikult 4:2:2 feed on parem.. aga YLE2HD T2 oli küll korraliku pildiga..(parem kui satilt..)h6bekuul kirjutas:Minu arvamus YLE2 HD-st: pilt väga kehv! Üldplaanid olid kohati juba nagu SD pilt. Täielik pettumus. Ei hakanud võrdlemagi arkoko näidisega. Heli väga hea. Kuigi ma ei suutnud oma süsteemist midagi peale soome mulaga välja võluda. Ehk siis ainult 1 audio valik. Eesti lugu.....vääris oma kohta.
Alati annab endal midagi ära teha!
7E pealt tuleb kenasti 4:2:2 formaat aga küsimus väiksemale ringile: nimelt millist deinterlace varianti kasutate? bitrate on tohutu ja arvuti vist jääb lahjaks, yadif 2X paneb pildi päris hanguma, bob on enamvähem aga vahepeal hakkab ikka hakkima. mis võtaks vähem CPU ressurssi ja oleks hea kvaliteediga?
Arvuti jõudlusest sõltub muidugi. Ega vist kangemat kui blend eriti siin ei kannata kasutada.
Mul VLC kasutab mõlemalt CPU corelt 60-70% sellega (Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz, Linux).
Mul VLC kasutab mõlemalt CPU corelt 60-70% sellega (Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz, Linux).
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Mul siin i3 M370 2.40GHz ehk on VLC seaded paigast aga sain MPC-HC-ga GPU renderduse kenasti tööle, nüüd pilt kena ja jookseb ilusastiarkoko kirjutas:Arvuti jõudlusest sõltub muidugi. Ega vist kangemat kui blend eriti siin ei kannata kasutada.

Mis GPU sul on, et 4:2:2 rauas ära renderdab?
Nvidia linux-il küll VDPAU tuge 4:2:2 puhul ei paku.
AMD/ATI kaart on aga windows + DXVAarkoko kirjutas:Mis GPU sul on, et 4:2:2 rauas ära renderdab?
uhh, pole selles vallas väga tugev aga tunduks nagu GPU ka miskit toimetab aga võin eksida.
Aga no point on see et MPC-HC-ga suutis korralikult interlace-i maha võtta ning pilt oli sujuv ja kena - see nagu põhiline.
36E pealt Россия HD pilt olemas , miks jebida ennast nende feedidega
Kas neil on mölavaba audio träkk?
Edit..
Aga vahet pole. Neil ju ringpolarisatsioon, mille LNB-d mul pole
Edit..
Aga vahet pole. Neil ju ringpolarisatsioon, mille LNB-d mul pole

- peeter3000
- Digivanake
75E on ka vaba Rossija HD 10985 H 35007 (tõusunurk ca 12-13 kraadi)
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922