Nagu peni külale nii peni külale. uh eeslasesed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tigekala kirjutas:Kuule jobu, kas siin on kusagil kirjas PIXEL PLUS?dreamx kirjutas:Arva ära kes on tagasi ,võta tedmiseks PHILIPSi PIXEL PLUS, pole kunagi 100hz kunagi töötanud!!!!!!!!!! ha haaa Seepärast tal on eraldi 100 hz töööreziimtigekala kirjutas:Niipalju võin öelda, et Philipsit peetakse ikka teerajajaks. Endalgi oli enne plasmat Philipsi 32 tolline ja 100hz MATCHLINE. See on Philipsi tipptoode kineskoopide hulgas. Hinnaklass ka hoopis teine.
Sinu valikus pidi Philips ju 1,5 tuhat kallim olema. Nii et, vali ise. Muidugi kui 2 aasta pärast pead jälle uut ostma hakkama...![]()
Lõpp hea, kõik hea. Head ööd või häid filmielamusi kõigile!
Pixel plus on mu praegusel plasmal!
Mind huvitab millal sellele piir pannaksetigekala kirjutas:Sa oled ikka päris kaugel asjast. Kas sa ikka tead, mida tähendab sõna "uusrikas"?
Kui ma oleksin sealt klassist, oleksin sinusuguseid juba kimbuga kokku ostnud!
Niisama, oma lõbuks.
Relax, take one beer (õlutigekala kirjutas:Satikas, sind ma pean küll meheks, aga et sa seda jobu meheks nimetad, seda ma poleks sinust oodanud! Head ööd!satikas kirjutas:Mehed, aitab küll!!!
NÕUS, Sinuga ICE!!!ice kirjutas:Ma ei suuda uskuda oma silmi.... Kipun kahtlustama, et seltskond:
trash/kaubik/videomakk/dreamx/???
on tegel't üks ja sama haige tegelane. Või vähemasti on tegemist lähedalt sugulastega. Kaasaegse meditsiini vili, mis ammu aega tagasi oleks pidanud nurisünnitusena kloaagis oma lõpu leidma. Aga ei...
Aga asjalikumalt... Kas Urmas ei saaks konfida seda foorumit sellisena, et kuni mingi ajani oleks nolkidel võimalik küll lugeda kõike aga küsida/kirjutada vaid algajate foorumis. Saaks ometi mingisugusegi filtri peale neile ilalõugadele ja töllamokkadele...
iCE @ hea keretäis tappa kuluks teile marjaks ära