Zuumbox ja kanalid
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Re: Zuumbox ja kanalid
Tule taevas appi! Softitegijad võiksid ometi Programmiuuenduse ümber tõlkida nt. Kanalite nimekirja uuenduseks... Näib, et isegi Starmanis endas ei tehta Programmiuuendusel ja tarkvarauuendusel vahet...
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Sõna programm tähendabki neil digi-TV kanalit (teenust). Vene keeli oli juba vanasti programma = TV-kanal.
Siis võiks ju selle nimetada teenuseuuenduseks.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
"Kanalite nimekirja uuendamine" või "Uuendan kanalite nimekirja"?
Rahvas paistab päris harjunud selle "programmiuuenduse" aknaga olema, et mõtleb aga uusi ja ilusamaid nimesid talle... 
Mis nime ta neil sadadel juhtumitel peaks kandma, kui ta ilma igasuguse kanaliuuenduseta ekraanil virvendab?...
Ainus suund, milles mina olen nõus mõtlema, on: kuidas teda programmselt üldse ära keelata.
Tõsiselt siiber tast ja ei muutu ta sümpaatseks ka siis, kui teda kasvõi "hurrateilonerakorralineõnnsaadaosauuetelekanaliesmaesitusest" nupuks.
---
Kena suve jätku!

Mis nime ta neil sadadel juhtumitel peaks kandma, kui ta ilma igasuguse kanaliuuenduseta ekraanil virvendab?...
Ainus suund, milles mina olen nõus mõtlema, on: kuidas teda programmselt üldse ära keelata.
Tõsiselt siiber tast ja ei muutu ta sümpaatseks ka siis, kui teda kasvõi "hurrateilonerakorralineõnnsaadaosauuetelekanaliesmaesitusest" nupuks.
---
Kena suve jätku!
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Normaalsetel pillidel ongi võimalus ise määrata kas uuendab või ei kui uuendab siis mis kell,ainuke mis elab oma elu mitte nii nagu tahan on zoom-box.
(õnneks ei kasuta enam)närvi ajas vähemalt mind see julk koos oma veidrustega.Muide küsiks veel siin teemas kah on keegi Kaoni kodukalt küsinud softi ilma nende tähemehe viledeta ST.originaali.

- valgekotkas
- Admin
ma vaikselt imestan siin selle "progrmmiuuenduse" jama üle - olen seda ise näinud vaid korra eelmisel reedel kui tv3 fta-muxi ilmus (Valgjärve) ja naiste/laste käest küsides pole nemad ka midagi sellist nende väitel näinud 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Sa ilmselt vaatad ainult kohaliku aga aga minul keeras kõik tuksi(krt tõesti ei tea kas praegult uuema softiga)aga loed endale sisse Lahti,Espoo,kohaliku sättid paika ja x hetkel kõik pees
Ma ei viitsi kontrollida kah kuida toimib praegu vedeleb tarbetult.Ja muidugi lisaks miks peab mingi seade ilma minu käsuta midagi uuendama
tahan uuendan tahan ei sihuke põhimõtte värk 

- valgekotkas
- Admin
selge - siis nn "soome sündroom" 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
See ei ole nüüd kindlasti "soome sündroom", vaid lihtsalt soomlased "uuendavad" tunduvalt rohkem. Kuna Soome B muxil on korraga nii FTA kui $, siis peale "uuendust" on ka $ vahel (mitte alati) kohe kanalilistis. See nähtus + "kena" roheline lärakas keset ekraani häirivad ikka päris tõsiselt. Seepärast ühinen Plinni seisukohaga, et need "uuendused" peaks olema seadetest keelatavad. Mis puudutab terminit "Programmiuuendus", siis pole see ainuke vildakas sõna softis ja on omaette teema...
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Küsisin mõned kuud tagasi. Siiani ootan vastustfaas kirjutas:Muide küsiks veel siin teemas kah on keegi Kaoni kodukalt küsinud softi ilma nende tähemehe viledeta ST.originaali.

Kuna karp läks teise tuppa, siis sai sisse loetud teise saatja MUX. Tulemuseks kanalinimekiri:
1 ETV
1 ETV
3 Kanal 2
3 Kanal 2
4 TV3
4 TV3
jne
ehk siis sama järjekorra numbri all on erinevate saatjate samad kanalid (Kloostrimetsa ja Koeru).
1 ETV
1 ETV
3 Kanal 2
3 Kanal 2
4 TV3
4 TV3
jne
ehk siis sama järjekorra numbri all on erinevate saatjate samad kanalid (Kloostrimetsa ja Koeru).