Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
Andycos
Uudistaja

Re: Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid

Postitus Postitas Andycos »

Sain nüüd ffdshow codeci mediaportali configurationis peale panna (pärast reinstalli) aga pilt on ikka must. Ei tea mis jama sellega on?
VLCga näitab muidu ilusat pilti, signaalis ei ole viga. :oops:
Kasutaja avatar
tom1245
Entusiast

Postitus Postitas tom1245 »

Andycos kirjutas:Sain nüüd ffdshow codeci mediaportali configurationis peale panna (pärast reinstalli) aga pilt on ikka must. Ei tea mis jama sellega on?
VLCga näitab muidu ilusat pilti, signaalis ei ole viga. :oops:
vfw configurationis enablesid siis h264?
hauppauge hvr4000
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
Kasutaja avatar
Andycos
Uudistaja

Jah, minu poolt kõik korras.
Tuli välja, et kala on hoopis MediaPortalis endas. Rääkisin devvidega nende ircis ja pidi olema minig konflikt tsreader filtri vahel mis ei näita .ts faile korralikult (must pilt). Muidu igata asjalik PVR tundub olema windowsile, soovitan teistele ka :wink:
minu bugreport ka kui kellegile huvi pakub: http://forum.team-mediaportal.com/gener ... -ts-52530/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
tom1245
Entusiast

Postitus Postitas tom1245 »

Andycos kirjutas:Jah, minu poolt kõik korras.
Tuli välja, et kala on hoopis MediaPortalis endas. Rääkisin devvidega nende ircis ja pidi olema minig konflikt tsreader filtri vahel mis ei näita .ts faile korralikult (must pilt). Muidu igata asjalik PVR tundub olema windowsile, soovitan teistele ka :wink:
minu bugreport ka kui kellegile huvi pakub: http://forum.team-mediaportal.com/gener ... -ts-52530/" onclick="window.open(this.href);return false;
mhm, aga mis pistmist on algsel probleemil (ei näita pilti) .ts failide mängmisega?
hauppauge hvr4000
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
Kasutaja avatar
Andycos
Uudistaja

tom1245 kirjutas:mhm, aga mis pistmist on algsel probleemil (ei näita pilti) .ts failide mängmisega?
Dev ütles nii: "There definitly is a problem between our tsreader filter, and the codec which connects to it. seems like this is a streamspecific issue"
ilmselt hoitakse live tv streami ka kusagil ts-ina caches või ma ei oska ka öelda. Igatahes teisi failiformaate mängis ilusti, vlc viskas ka erroreid messagelogis kui üritasin seda MP tekitatud .ts avada (kuigi ta mängib seda).
mønster
DigiTVfänn

Postitus Postitas mønster »

tonuj kirjutas:
kalvis kirjutas:Üks kiiks on just USB pulkadel, tavaliselt kogu pordigaleriist sobib digipulgale vaid üks. Milline, selgub alles katse-eksituse meetodil.
See võib olla softist tulenev kui algul on pulk ühes pordis tuvastatud siis teise pannes tuleb mõne softi puhul uus device-scan teha.
jah, xp-s ja võimalik, et vistas ka, on jäetud võimalus, et 1 ja sama usb seade toimib erinevalt olenevalt sellest, kuhu porti ta ühendataxe, st iga pordi jaox installeeritaxe driver. kui nüüd järjest porte kacetada nii, et neile mittetoimiv driver intallida ja alles enne viimase pordi testimist töötav driver ocida, siis jääbki aint too viimane port tööle. ja kui hiljem seda töötavat driverit uuendada, siis mittetöötavad pordid ikkagi tööle ei hakka (kuni toda mittetöötavat driveri versiooni uuendatud pole). aga selle kohta ei saa öelda, et vaid 1 port töötab. seda saab, et installija on võhik.
Sander
Uudistaja

Postitus Postitas Sander »

Oskab keegi aidata, et miks KWORLD 380u -ga kaasas olnud tarkvara ei leia ühetgi kanalit ülesse? Antenn on paigas, teiste programmidega saab ilusti vaadata. Porbleem selles, et pult töötab ainult originaal programmiga. Olen proovinud ka netist tõmmata uusi versioone, aga ikkagi ei leia kanaleid.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

Sander kirjutas:Oskab keegi aidata, et miks KWORLD 380u -ga kaasas olnud tarkvara ei leia ühetgi kanalit ülesse? Antenn on paigas, teiste programmidega saab ilusti vaadata. Porbleem selles, et pult töötab ainult originaal programmiga. Olen proovinud ka netist tõmmata uusi versioone, aga ikkagi ei leia kanaleid.
kas sul on need teised programmid ka paralleelselt arvutis - kui on siis vaata, et mõni neist ei jookse automaagiliselt käima ja võimalusel "haagi" raud teiste programmide poolt lahti ... võib juhtuda, et mõne "teise" proge poolt on registritesse tehtud märkus raua broneeringu kohta ja nn "originaal programmile" näidatakse keskmist näppu teatega "hoia eemale - see raud on minu" :roll:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
kalvis
DigiTVfänn

Postitus Postitas kalvis »

Sai 380U installitud. Korraliku antenniga leidis vaid originaalsoftiga kohe kanalid ülesse, kuid pilti ei näidanud. Sai kohe ffdshow peale lastud. Kohe hakkas pilt tööle. Esmakatse sai tehtud kaasaantud toaantenni traadiga, kuna asusime tallinast 30 km kaugusel siis ei leidnud. Lihtne 4 pulgaga detsivälisantenn ja leidis kohe.
Hiljem sai lisatud altdvb ja dvbviewer. Parema dekoodri saamiseks PowerDVD. Kõik softid töötavad vabalt.
mønster
DigiTVfänn

Postitus Postitas mønster »

Sander kirjutas:Oskab keegi aidata, et miks KWORLD 380u -ga kaasas olnud tarkvara ei leia ühetgi kanalit ülesse? Antenn on paigas, teiste programmidega saab ilusti vaadata. Porbleem selles, et pult töötab ainult originaal programmiga. Olen proovinud ka netist tõmmata uusi versioone, aga ikkagi ei leia kanaleid.
ma konkreecelt seda pulti ei tea, aga tüüpiliselt on need puldid nii ebamugavad, et parem on arvutisse ir-vastuvõtja panna ja teleka- w mingi muu puldiga arvutit juhtida.
Sander
Uudistaja

valgekotkas kirjutas:kas sul on need teised programmid ka paralleelselt arvutis - kui on siis vaata, et mõni neist ei jookse automaagiliselt käima ja võimalusel "haagi" raud teiste programmide poolt lahti ... võib juhtuda, et mõne "teise" proge poolt on registritesse tehtud märkus raua broneeringu kohta ja nn "originaal programmile" näidatakse keskmist näppu teatega "hoia eemale - see raud on minu" :roll:
Eemaldasin kõik muu arvutist aga ikka ei leia kanaleid. Valid menüüst Digital-TV, Estonian ja panen scannima. Aga ei leia midagi. Kas mul on õigus toode tagastada või ümber vahetada?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Sander kirjutas:Valid menüüst Digital-TV, Estonian ja panen scannima. Aga ei leia midagi.
vali France või Norway ja pane siis otsima :mrgreen:
Sander
Uudistaja

valgekotkas kirjutas: vali France või Norway ja pane siis otsima :mrgreen:
Ma ei tea kas sa ütlesid seda huumoriga või ilma :lol:
Igatahes proovisin pooled riigid läbi, ei saanud midagi.

Kehtib küsimus, et kas võin selle veel tagastada K-Saluuni?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

huumorit ei olnud selles küll grammigi - lihtsalt enamuse maailma jaoks pole Estonia koht kus leviks DVB-T ... teiseks töötab see asi sul ju (ise kirjutad, et muude progedega asi toimib) ja peale sellist küsimust tundub, et tihend arvuti ja tooli vahel pisut kohendamist tahab :wink:
Sander
Uudistaja

Kas on tasuta programmi, mis näitaks signaali kvaliteeti vms?
Mingi DVB-t playeriga oli kaasas selline asi, kuid sooviks eraldi.

Ledisin.

Järgmine probleem:
http://pic.oh.ee/image/40.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pildil on näha sinised täpikesed. Kas signaal jääb nõrgaks või milles on probleem?
scanchannelsBDA_UK.exe väidab
tugevus on 20750 ja kvaliteet 95%

ja pulk läheb arvatavasti tagastamisele puldi tõttu.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”