Räägid ehk teistele kh? endal suht sama asi tuleb ette vistaga.Sander kirjutas:Nii,
Panin 762000 ja 8, sellega saab teiste programmidega vaadata.
Vastuseks tuleb:
[code]Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'dvb-t://'. Check the log for details.[/code]
Kas kuskil peab VLC-d veel seadistama?
Leidsin siis access modules -- DVB. nii palju kui sealt aru sain nii palju ka seadistasin. Ikka sama asi.
Suured tänud kasutajale descite, sain asja tööle!
Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
Re: Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
ühegi kaardiga pole korraliku antenni kaasas ja reeglina kaardiga kaasas olevad softid on kehvemad, kui netist saadavad vabavarad.jeesus188 kirjutas:aga räägi kuidas asi toimib, kas levi normaalne ja signaali kvaliteet ka norm?
Ja kas salvestamine toimib, ja siis kas mpeg2 või mpeg4
ma vaatasin pilte, kas antenni ei olegi seal kaasas?
mulle soviks ka kui antenn oleks ca meeter pikk aknalaua peale, suurt antenni ei saa ega taha panna
ehk mõni kaart on naca tundlikuma antennisisendiga kui mõni teine aga üldiselt küsimus pole kaardis (kõik sobivad, mille jaox konkreecel arvutil sisend on), vaid antennis ja tarkvaras.
Kasutan välisantenni, kuna olen ca 30 km Tallinnast. Arvuti on AMD 64 X2 5200+, video X1250 (integreeritud), väljund HDMI. Programmiks DVBViewer, signaal on normis, salvestus ja timeshift toimib. Ainult praegune VoomHD kergelt jõnksutab (Luxe ja Melody Zen'iga nagu ei märganud).
Ühe "nimetu" USB DVB-T pulgaga ("AF9005 BDA") on selline probleem, et kui DVBDream'iga (v. 1.4i p1) otsida, siis leitakse kenasti MUX1 kanalid üles ning ETV pilt ja heli on kenasti olemas, aga ülejäänud kanalite tüübiks määratakse otsingu tulemusel "data" ja PIDe ei leita. (Tallinna Kristiina lisasaatja).
Ka PIDide käsitsi sisestamine ei aita- ühelgi kanalil peale ETV pilti ega heli ei tule.
Ntks. ETV2 puhul sisestasin järgneva: Mulle tundub, et viga on "pulgas" aga äkki on sellele probleemile mõni teada nipp?
EDIT: Ka VLC näitab ainult ETV pilti
Ka PIDide käsitsi sisestamine ei aita- ühelgi kanalil peale ETV pilti ega heli ei tule.
Ntks. ETV2 puhul sisestasin järgneva: Mulle tundub, et viga on "pulgas" aga äkki on sellele probleemile mõni teada nipp?
EDIT: Ka VLC näitab ainult ETV pilti
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Mul vist mingi sarnane pulk, ebay kaudu soetatud (af9005 kiviga vist vms.).kain kirjutas:Ühe "nimetu" USB DVB-T pulgaga ("AF9005 BDA")
VID_18B4&PID_1001
DVBViewer näitab pilti ilusti. VLC-ga kahjuks ei saa hetkel katsetada, pole piisavalt head antenni kontoris käepärast.
Aga väike vihje, terratec cinergy usb xe peaks kasutama sama chipseti, võib proovida talle terrateci driver selga lükata.
Mul oli täpselt sama juhus KWorldi hybriidpulgaga ja AltDVB:ga. Tookord siis kammisin Soome kanaleid. Ilmselt tegu kehva signaaliga. Mitmekordse skännimise ja antenni seadmise järel sain kanalid ette.kain kirjutas:Ühe "nimetu" USB DVB-T pulgaga ("AF9005 BDA") on selline probleem, et kui DVBDream'iga (v. 1.4i p1) otsida, siis leitakse kenasti MUX1 kanalid üles ning ETV pilt ja heli on kenasti olemas, aga ülejäänud kanalite tüübiks määratakse otsingu tulemusel "data" ja PIDe ei leita. (Tallinna Kristiina lisasaatja).
Tänud vihje eest, aga kahjuks Terratec'i driver ei sobinud.serxx kirjutas:Aga väike vihje, terratec cinergy usb xe peaks kasutama sama chipseti, võib proovida talle terrateci driver selga lükata.
Tundub, et on mingi imelik pulk lihtsalt, ilmselt veidi "pihta saanud".MultiUser kirjutas: Signaal on tugev
BlazeVideo HDTV Player 3.5 võttis kõikidel kanalitel pildi ette... ainult et, nüüd on mingi muu jama (ilmselt erinevate draiver'ite katsetamise tulemusel), sest pilt on imelikult tume.
raud (pulk) ei saa nagu süüdi olla - ta ei tea kanalitest midagi, saadab vaid paketid edasi (kui just analoogkanalitega tegu pole). ma ei kujuta ette, kuidas raud oskaks ETV välja filtreerida ja vaid seda edastada.
sellisel juhul on pulk ise ok. ( vähemalt üks soft sai pildi ette.) pigem probleem draiveri ja teiste progede koostöös.Tundub, et on mingi imelik pulk lihtsalt, ilmselt veidi "pihta saanud".
BlazeVideo HDTV Player 3.5 võttis kõikidel kanalitel pildi ette... ainult et, nüüd on mingi muu jama (ilmselt erinevate draiver'ite katsetamise tulemusel), sest pilt on imelikult tume.
mul mingi siuke jama et denveri usb pulgaga heli on aga pilti pole, oskab keegi aidata?
Ega ta 1:1 ei lähegi. Pead jõuga driveri paigaldama, autodetektiga ei lähegi, või siis lisama terrateci driveri inf faili oma vid/pid numbrid.kain kirjutas:Tänud vihje eest, aga kahjuks Terratec'i driver ei sobinud.serxx kirjutas:Aga väike vihje, terratec cinergy usb xe peaks kasutama sama chipseti, võib proovida talle terrateci driver selga lükata.
Nii sain külge küll aga selle driver'iga siiski ei tööta.serxx kirjutas:või siis lisama terrateci driveri inf faili oma vid/pid numbrid.
Minu pulga õige driveri saab siit:
http://www.szforwardvideo.com/support/Supp_15_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei tea, kas sul on sama pulk... kui on, siis ehk ehk on sellest abi.
Aga võibolla tõesti on viga milleski muus, nagu näiteks kehvas levis või vigases pulgas.
http://www.szforwardvideo.com/support/Supp_15_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga võibolla tõesti on viga milleski muus, nagu näiteks kehvas levis või vigases pulgas.
Tänud, proovin seda draiver'it kah.serxx kirjutas:http://www.szforwardvideo.com/support/Supp_15_4.html
Leviga ei ole probleeme- katusel on kõva rest ja sama kaabli otsas on DB8000, mis näitab kenasti.
Mul selline küsimus:
Kas kellelgi kahe digituuneriga kaartidega (nt.:KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI või Hauppauge WinTV NOVA-T 500) ka kogemusi on?
Huvitab just eri programmide võime nendega toimetada. DVBViewer`i toetatavate reas neid kaarte ei ole.
Või siis kaks eraldi tavalist kaarti. Kas nt. DVBViewer oskab mõlemaga korraga toimetada?
Hetkel Nova-T+ID-kaardilugeja+DVBViewer edukalt toimetamas, aga vahel vaja lisaks salvestada ka.Aga enne ei tahaks investeeringut teha, kui asjast aimu pole.
Ja palju see kahe tuuneriga variant ressurssi juurde nõuab? Topelt?
Kas kellelgi kahe digituuneriga kaartidega (nt.:KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI või Hauppauge WinTV NOVA-T 500) ka kogemusi on?
Huvitab just eri programmide võime nendega toimetada. DVBViewer`i toetatavate reas neid kaarte ei ole.
Või siis kaks eraldi tavalist kaarti. Kas nt. DVBViewer oskab mõlemaga korraga toimetada?
Hetkel Nova-T+ID-kaardilugeja+DVBViewer edukalt toimetamas, aga vahel vaja lisaks salvestada ka.Aga enne ei tahaks investeeringut teha, kui asjast aimu pole.
Ja palju see kahe tuuneriga variant ressurssi juurde nõuab? Topelt?