mina alustaks asjadest nagu on ip aadressid. meile määratud kohtvõrgu ip aadressid algavad 192.168... jne. aga ka on võimalik,et juhtub 10.0.. jne. on juhuseid kui ka aadressi alguseks on 09.10.... jne.See on reeglit kinnitav erand muidugi.Windousi all miski internet connection sharinguga peale tugevat võitlust maha pidades sa saad on gprs modemiga jagatud interneti küll aga vaatame nüüd asja natuke lahtisemate silmadega.Olen mina seda juttu siin jälginud natukene ainult kui kohe ka on tekkinud arusaam asjast- kui ei oska osta teenus.Võrkarit aga kohe süüdistama minna pole ka mõtet. Käsul ipconfig või ifconfig on (vahet pole) väljund ühene informeerimaks sind. Kui sellest jutust aru ei saa siis tõesti tuleks osta teenus.Winil on kombeks jah näidata igast imelikke numbreid ip aadressiks.Ära neid sealt kaotada on mitte võimatu muidugi. Arvuti ple driim muidugi-seda annab rohkem näppida.Annan veel nõuande: 1. Googel abiks.2.Kui googel ei aita siis mata maha mõte ise hakkama saada. 3. Osta teenus.
Sa ei saa jagatud selle pulgaga driimile netti.Ära vaeva ennast.
NetBIOS через TCP/IP. . . . . . . : отключен
Mina vahetaks imaget kah.
1 asi veel-xp ei ole linux kus saab kõigega kõike jagada.Mina paneks arvutisse Gentoo või FreeBSD.
ja kas siis pingimisega lahendad probleeme ja teed otsuseid ?Ärge juhtige inimest valele teele.Tähendab,et ärge ajage segadusse.

minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole