Väga mage kommentaar tõesti. Mis sul omal välja pakkuda on?mustkass kirjutas:Lohakas töö smile155
p2rdikule aga veelkord suur tänu ja ära pane sellist mula tähele.

Väga mage kommentaar tõesti. Mis sul omal välja pakkuda on?mustkass kirjutas:Lohakas töö smile155
Ennast kiitmast ma ei väsi...niipalju siis sellest,ma ei saa aru milleks koormata tüünerit(pulka,mida iganes) piconitega,pilti vaatad või piconeidp2rdik kirjutas:Võttis pisut muigama küll see värk. Mustkass tundub muidu päris asjalik mees olevat aga seekord tundub küll "häbi on aga ei tunne"![]()
Lohaka töö kohta niipalju, et tegijal juhtub. Kes midagi ei tee, sel ei juhtu sedagi.
Kui ennast jätavad need piconid nii külmaks, mis neist siis torkida?![]()
Aga niipalju teemasse, et igasugused ettepanekud on ka teretulnud, nt kui mõni logo on muutunud või siis vajaks lihtsalt korrigeerimist.
tigekala kirjutas:Kass,
kas kergem poleks DM800HD PVR maha müüa, seda juba ammuilma ei toodeta enam ?
Ja osta asemele DM800SE või veel midagi uuemat ?
Sellist juttu räägib inimene, kes jooksutab OpenPLi peal Hd Glass-i ja 2SUB-i.mustkass kirjutas:Ennast kiitmast ma ei väsi...niipalju siis sellest,ma ei saa aru milleks koormata tüünerit(pulka,mida iganes) piconitega,pilti vaatad või piconeid
rimas see Open Pli ei töötanud ka ilma nendeta,asi on selles et 800 on nii vana mudel et pli team ei viitsi jännata nii vanade tüüneritega,sellepärast ta korrektselt (camide vahetus ei tööta nii nagu peaks,kord töötab teinekord jälle mitte)rimas kirjutas:Sellist juttu räägib inimene, kes jooksutab OpenPLi peal Hd Glass-i ja 2SUB-i.mustkass kirjutas:Ennast kiitmast ma ei väsi...niipalju siis sellest,ma ei saa aru milleks koormata tüünerit(pulka,mida iganes) piconitega,pilti vaatad või piconeid![]()
![]()
![]()
Ja tahad, et siis miski töötaks normaalselt. smile221
tigekala kirjutas:Sa loe ise... rimasel on sama masin ( DM800HD PVR), mis Sul.
rimas kirjutas:Mul on Vu+ Uno ja DM800. Driimis on juba aastaid OpenPLi ja selliseid probleeme, mille üle mustkass kurdab, ei esine. Selleks tuleb paigaldada (uus) hd-glass ja soovitavalt ka TS-Panel.
Veel parema tulemuse saavutamiseks tuleks kindlasti paigaldada 2SUB ja EMC. Need mõlemad lähevad jõhkralt konflikti PLi funktsionaalsusega ja vastuvõtja töötab veel kummalisemalt.