Henkka kirjutas:imelik,
mulle väidab üks teine allikas, et Starman on valinud ikkagi Levira variandi...
Ju on siis nii, et ainult Starmani valitud isikud teavad , mida nad kavatsevad ette võtta...
Henkka kirjutas:imelik,
mulle väidab üks teine allikas, et Starman on valinud ikkagi Levira variandi...
Ju on siis nii, et ainult Starmani valitud isikud teavad , mida nad kavatsevad ette võtta...
Minumeelest mõistklik lahendus.Ja kui Levira tahab hiljem ikkagi ´käru keerata´ starmanile siis viib starman rahumeeli oma saatjad mobiilimasti üle. smile70
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Jama...
Esiteks, LEVIRA pole oma mastide asupaiku eriti hoolikalt valinud sest siit-sealt on ju kuulda, et levi kehvemast kehvem. Ei usu, et starman oma saatjatega samades levitingimustes paremat pilti (kaugemale levides) näitama hakkab.
Teiseks lõhnab kompromiss väga tugevalt raha järele. Levirale on nüüdseks garanteeritud kuni starmani tegevuse kestvuseni kindel taks taskusse (ega need mastid tasuta rendile anta).
Kolmandaks vaataja kaotab jälle, kuna ka Zuumi paremate levitingimuste saavutamiseks tuleb jätkuvalt püsti ajada kõrgeid rehasid...
Mulle oleks meeldinud mobiilvariant, sest siis oleks saanud hoopis parema (tihedama võrgu), nüüd aga hakkab neid maste juurde tilkuma võib-olla kord 5 aasta tagant...
Oeh smile77 Eesti digi peab ikka üle kivide kändude minema...Isiklikult katuserehad pole mulle kunagi meeldinud aga mobiilvariandi puhul oleksin nõus isegi toaantenni kasutama, nii palju kui ma Eesti kanaleid vaatan. MUl oli isegi mõttes variant loobuda Elioni dtv-st (stardipaketist), ning minna üle mobiilsele netile ja FTA DVB-T-le. Nüüd jääb see variant raudselt ära...
Sest põhimõtteliselt mitte midagi ei muutu... OK mõni kanal ehk tuleb DVB-T-sse Starmani kaabelvõrgust, see on ka kõik...
Energizer kirjutas:Mulle oleks meeldinud mobiilvariant, sest siis oleks saanud hoopis parema (tihedama võrgu), nüüd aga hakkab neid maste juurde tilkuma võib-olla kord 5 aasta tagant...
Keegi ei keela Starmanil mobiilimastidesse täitesaatjaid panna, kus suurel saatjal leviauk on.
Parem üks korralik reha katusel kui kaks toaantenni teleri peal eri suunda vaatamas.
Energizer kirjutas:Jama...
Esiteks, LEVIRA pole oma mastide asupaiku eriti hoolikalt valinud sest siit-sealt on ju kuulda, et levi kehvemast kehvem. Ei usu, et starman oma saatjatega samades levitingimustes paremat pilti (kaugemale levides) näitama hakkab.
Teiseks lõhnab kompromiss väga tugevalt raha järele. Levirale on nüüdseks garanteeritud kuni starmani tegevuse kestvuseni kindel taks taskusse (ega need mastid tasuta rendile anta).
Kolmandaks vaataja kaotab jälle, kuna ka Zuumi paremate levitingimuste saavutamiseks tuleb jätkuvalt püsti ajada kõrgeid rehasid...
Mulle oleks meeldinud mobiilvariant, sest siis oleks saanud hoopis parema (tihedama võrgu), nüüd aga hakkab neid maste juurde tilkuma võib-olla kord 5 aasta tagant...
Oeh smile77 Eesti digi peab ikka üle kivide kändude minema...Isiklikult katuserehad pole mulle kunagi meeldinud aga mobiilvariandi puhul oleksin nõus isegi toaantenni kasutama, nii palju kui ma Eesti kanaleid vaatan. MUl oli isegi mõttes variant loobuda Elioni dtv-st (stardipaketist), ning minna üle mobiilsele netile ja FTA DVB-T-le. Nüüd jääb see variant raudselt ära...
Sest põhimõtteliselt mitte midagi ei muutu... OK mõni kanal ehk tuleb DVB-T-sse Starmani kaabelvõrgust, see on ka kõik...
Jah, Su jutt on j a m a. Saatjad mobiilimastides ei ole kindlasti odavam ja ei garanteeri kuidagi paremat levi. Tutvu Soome "madaltiheda" lahendusega.
Tundub, et peagi tuleb vabalevisse Tallinna TV, sest nad oli ainukesed, kes loakonkusil osalesid.
Energizer, Su jutt on täiesti asjatundmatu. Madalatesse mobiilimastidesse saatjate paigaldamine ei anna mingit eelist vaatajale, teeb ainult kogu projekti kordi kallimaks, kuna saatjaid peab panema palju tihedamalt ja need peavad töötama SFN režiimis. See oleks kindlasti kajastanud ka teenuse hinnas. Kogu see "ehitame ise" teema oli ilmselgelt ikka ainult Levira survestamiseks, tegelikkuses polnud Starmanil mingit plaani midagi ehitada.
roska kirjutas:Kogu see "ehitame ise" teema oli ilmselgelt ikka ainult Levira survestamiseks, tegelikkuses polnud Starmanil mingit plaani midagi ehitada.
Levira oli siis ju nii tark ja nägi selle kõik läbi? Ja surus Starmani vastu seina? Ja saavutas kõik mis soovis? Ja Starman ei saavutanud sellega midagi? Kas kõigile küsimustele saab jaatavalt vastata?
Starmanil tuleb kõigepealt kõik MUX3 saatesagedused vabastada v.a. Kohtla-Nõmme ja Narva. 790-862MHz sagedusdividendi ootab 4G. Kuigi seda diapasooni ei saa täielikult kasutada piirialadel Venemaa sõjaväe radarite tõttu. Starman võimalik, et tegeleb selle MUX3-ga.