Jaanusmiinuse küsimused

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Re: Jaanusmiinuse küsimused

Postitus Postitas jaanus- »

ei testi :x , ma jõudsin lihtsalt arusaamisele sellest ajastute ja asjade erinevusest!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

aga ühest heliasjast ma aru ei saa, miks telefoni heliväljund annab tugevama helisignaali välja kui tavalise mp3-mängija kõrvaklapi pesa? kui võimendan arvutis loo detsibelle siis telefoni väljund mängib seda ka kõvemini aga mp3-mängijal oleks just nagu mingi punn ees , ei reageeri kuidagi detsibellide tõstmisele muusikafailis!
aga siiajuurde küsimus mida arvate järgnevast plaadifirmast/plaadist pildil? (sellelt ainus plaat) kokku on 18 plaati 9-lt erinevalt firmalt, peale melodija, millelt on ka täpselt 170 plaati.
fakt on , et mul on 188 plaati vinüülidena, mis on kõik vanemate poolt kokku kühveldatud 90-el.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Viimati muutis jaanus-, 17:36, 02 Mär 2012, muudetud 3 korda kokku.
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

jaanus- kirjutas:....., miks telefoni heliväljund annab tugevama helisignaali välja kui tavalise mp3-mängija kõrvaklapi pesa? kui võimendan arvutis loo detsibelle siis telefoni väljund mängib seda ka kõvemini aga mp3-mängijal oleks just nagu mingi punn ees , ei reageeri kuidagi detsibellide tõstmisele muusikafailis...
Analoogosad on erinevad. Ühe väljundpinge on kõrgem.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

vanemleitnant kirjutas:
jaanus- kirjutas:Kokkuvõtteks , ajad muutuvad ja inimesed ( enamasti uued noored võrreldes eelmistega) koos sellega. :|
Mõningaid lõike lugedes jääb kahtlane tunne, et jaanus- testib meid, nagu muide ka valged hiired ja delfiinid tegelikult testivad neid "uurivaid" teadlasi.
Äkki kirjutab need mõned lõigud ta ema või õde ? :mrgreen:
jaanus- kirjutas:muide energitzer, mu õde on sama vana kui sina aga ta sai alles 2004 aastal essa arvuti( see mis mul praegu) ja ta pidi 90-el leppima transistoraadio kuulamisega mis oli pere ainus ja siis oli veel üks 30 kilone värviteler kogu pere peale, siis ma muidugi alles sündisin ja alles nüüd sain viletsusest teada, mis mu 30-ne aastased õed pidid läbi elama ja kui vedanud mul on jne.
Kas siis õde oma elu ei elagi, minu oma on kah 30, aga juba kaks last ning oma elu .
Kahju sellistest perekondadest....
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

martinj kirjutas:
vanemleitnant kirjutas:
jaanus- kirjutas:Kokkuvõtteks , ajad muutuvad ja inimesed ( enamasti uued noored võrreldes eelmistega) koos sellega. :|
Mõningaid lõike lugedes jääb kahtlane tunne, et jaanus- testib meid, nagu muide ka valged hiired ja delfiinid tegelikult testivad neid "uurivaid" teadlasi.
Äkki kirjutab need mõned lõigud ta ema või õde ? :mrgreen:
jaanus- kirjutas:muide energitzer, mu õde on sama vana kui sina aga ta sai alles 2004 aastal essa arvuti( see mis mul praegu) ja ta pidi 90-el leppima transistoraadio kuulamisega mis oli pere ainus ja siis oli veel üks 30 kilone värviteler kogu pere peale, siis ma muidugi alles sündisin ja alles nüüd sain viletsusest teada, mis mu 30-ne aastased õed pidid läbi elama ja kui vedanud mul on jne.
Kas siis õde oma elu ei elagi, minu oma on kah 30, aga juba kaks last ning oma elu .
Kahju sellistest perekondadest....
üks õde kes saab sel suvel 32 ei ela jah oma elu, elab vanematekodus, kõrval toas( ema ja oma puudepensioni peal) aga teine õde kes sai täna 34 omab juba 12 aastat peret ( ta ainus inimene peres kes oskab õigesti majandada ja hästi elada, tal on mitu suurt telekat korteris, on selle ajaga ,kui pere olnud, osta jõudnud 3 arvutit , 600 eurise kodukino ja uhke ford on praegu, mis juba viies auto tal),seda kõike sellepärast, et mees tal soome sai käima hakata !
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: Foorumi reeglid

Postitus Postitas tigekala »

Henkka kirjutas:Asi korras. ... kui ka tigekala signatuurid on "normaliseeritud" minu ekraani jaoks.
Ilma normaliseerimata viskas Sulle ja Su vanaemale, suure üllatusena, kõva tüki sisse ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

tigekala kirjutas:
Henkka kirjutas:Asi korras. ... kui ka tigekala signatuurid on "normaliseeritud" minu ekraani jaoks.
Ilma normaliseerimata viskas Sulle ja Su vanaemale, suure üllatusena, kõva tüki sisse ?
Esiteks,
minu mõlemad vanaemad (nii isa poolne kui ka ema poolne) on juba ammu mulla all. Rahu neile.

Aga teiseks ... nuh, "on nigu on" ja maitse üle teatavasti ei vaielda, vaid pigem lüüakse ja päris hoolega ...
Mul on läppari ekraanipilt nüüd tunduvalt normaalsem (minu jaoks) ja seda oligi vaja.
Terviseks!
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

kui sellist töötavat adblocki ei leidu google chrome'i jaoks( ma nägin, et selle crome adblockiga on problasid kellegil), siis tuleb kannatada neid signatuure vist igal pool, kus need, kes omavad neid, kirjutavad midagi! :? midu nende jutt on täiesti norm. smile85 aga võib proovida ju, kas mul õnnestub saada töötav adblock.
edit: isegi toimib kah! smile85
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

hei jaanus-miinus,
ole täitsa ja loe teema kõik postitused enne läbi, kui siia kirjutama hakkad.
See on loodetavasti ka postitamise sagedust vähendav abinõu :mrgreen:
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

aga oli ju teemaks adblock,eks? sellel lehel võib ometi sellest rääkida millest siin hetkel jutt on( nimelt adblock on hetkel selle lehekülje teemaks)
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

jaanus- kirjutas:aga oli ju teemaks adblock,eks? sellel lehel võib ometi sellest rääkida millest siin hetkel jutt on( nimelt adblock on hetkel selle lehekülje teemaks)
Ole täitsa ja loe ,mis on teema pealkiri...
See on Foorumi reeglid.

Seega Adblock ei ole kohe mitte selle lehekülje teemaks.
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Foorumi reeglid

Henkka kirjutas:
martinj kirjutas:Häirivate signatuuride jaoks sobib suurepäraselt Adblock. Toimib.
Kuidas Sa seda teed???
Ma tahaks väga mustkassi "bling-bling" signatuuri kogu täiega ekraanilt koristada, aga Adblock (vähemalt see, mis mul on praegu koos Chromega töös) pühib kõik sõnumite sisu kah minema... Seda mul küll vaja ei ole, pigem vahin siis seda mustkassi jaburat signatuuri edasi :mrgreen:
näed, rääkisid ise ennem ju adblockist, seega andsid mulle eeskuju ja ma arvasin selle põhjal, et ongi ok kui ma ma samast asjast paar lauset ütlen! aga mingis mõttes see ju on osa sellest teemast, niiet ära rohkem kiusa mind!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

jaanus-miinus,
lahendus on juba mõni aeg tagasi olemas ning siin minu poolt ka kirjeldatud.
Võiksid enne kisama hakkamist kõik postitused läbi lugeda...

Ja see ei puuduta üldse teemat "Foorumi reeglid" ,
loe oma PM kah läbi.
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

uue pm saatsin, henkka! aga sa nagu ikka arvad midagi teist!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

jaanus- kirjutas:uue pm saatsin, henkka! aga sa nagu ikka arvad midagi teist!
Pole seda PM näinud (oli mingi selline PM, mille autor oli ära kustutanud enne minuni jõudmist), aga seda teemat siin ei maksa kindlasti rohkem risustada.
Minul ei ole õigusi seda teemat puhastada, järelikult peavad mu head kolleegid-moded seda tegema...
Vasta

Mine “Muidujutt”