Kanal2 ja TV3 said digitaaltelevisiooni ringhäälinguloa

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

Schumi kirjutas:No ega's siis muud kui et tuleb kroon taas tõusuteele viia! Kusjuures see olekis täiesti võimalik, kui vaid teatud asjad korda ajada.
Ma usun et meil sinuga oleks hea osaleda avalikus debatis EURO: POOLT või VASTU, nii et minu poolest võiks moded selle (meie) osa postitustest tõsta teise rubriiki, näiteks muidujutt või võitlustanner.... :lol:

Põhimõttteliselt ma olen sinuga nõus, kui on võimalik tuleks krooni päästa, aga millega???
Kullakate on Eesti pangal nõrgukene, selle peal me kaua ei püsi. Järgi jäävad sellised näitajad nagu jooksevkonto defitsiit, SKP ja teised makromajanduslikud näitajad. Paraku, eestil pole eriti palju ressursse mille abil neid näitajaid kõrgel hoida.

Esiteks transiit on kokku kuivanud, põhjuseid me teame ja poliitilist tausta ma siinkohal arutada ei taha
Teiseks Turistide hulk on vähenenud. Nad ei too enam kapitali sisse. Ja kolmandaks toorme osakaal on EEsti tööstuses väga väike. Suur osa toormest tuleb sisse osta mujalt. Mis teeb meid sõltuvaks tervest maailmast. Ja just see argument et toore on kallis, muudab EEsti krooni äärmiselt haavatavaks. !/3 maailma tehingutest tehakse USA dollarites, teine kolmandik Eurodes. Kui palju tehakse kroonides?? Point on selles et kroon ei ole maailmas nii kõva valuuta, mis maksab.

Eesti IT sektor suudab ennast küll paremini müüa, aga krooni päästmiseks sellest ei piisa. Vaja on vähendada Eesti sõltuvust väliskapitalist. Aga see on sama hea kui MISSION IMPOSSIBLE. Vähemalt niikaua, kui me ei leia seda EEsti NOKIAT mis tervele maailmale sama vajalik on, nagu elamiseks vajab elusolend õhku. Siinkohal ma usun et riik peaks rohkem investeerima haridusse ja teadusesse, soodustama kultuuritegevust ja tõstma Eesti mainet läbi nende väärtuste.
Kui me aga EURO kasutusele võtame siis finantssfääris EEsti usaldus kasvab, investeeringud muutuvad stabiilsemaks ja tööstus areneb tänu sellele. Muidugi, ka elu kallineb natuke kiiremini, aga siis me võime lohutada ennast sellega et laenuintressid muutuvad stabiilsemaks ning finantstehingud eurodes muutuvad seeläbi odavamaks meile kõigile.
Kasutaja avatar
Renq
Uudistaja

Re:

Postitus Postitas Renq »

buhh kirjutas:kehvasti googeldasid, hind 40X3500-l on 3k¤

Eesti DVB-T vastuvõtuks sobivad Sony teleriseeriad on W3000 ja W3500, X3000 ja X3500
kas see tähendab siis seda, et seda kui kodus on starmani digitv, siis enam seda digiboxi vaja ei ole ja saab kaardi lihtsalt telekasse lükata kuskile ja toimib?

hind on 3k? mis rahas? tahaks endale 40x3500 soetada aga ei ole veel näinud sellist hinda, millele hammas peale hakkaks. keegi oskab öelda, kust seda kõige parema hinnaga saaks?

aitäh.
Kasutaja avatar
buhh
DigiTVfänn

Re: Kanal2 ja TV3 said digitaaltelevisiooni ringhäälinguloa

Postitus Postitas buhh »

Väga vana teema ja hinnadki (ülalminitud 3k on eurodes) on vahepeal soodsamaks muutunud.
Starmani digi-kaabeltelevisiooni (DVB-C ja MPEG2 ju) saab vastu võtta ka kehvema Sony teleriga. Eespoololev käis ikka ZuumTV (DVB-T MPEG4 AVC) kohta.
Päris kaardi sissetorkamisest ei piisa, vahele on Conax-i moodulit vaja. See kehtib nii Starmani digi-kaabeltelevisiooni kui Zuum-i puhul.

Soodsalt Sony teleri saad http://www.sonyshop.ee" onclick="window.open(this.href);return false;, mul oli igati positiivne ostukogemus.

Edit: Näpukas parandatud :oops:
Viimati muutis buhh, 09:25, 28 Jaan 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
a1
DigiTVfänn

Re: Kanal2 ja TV3 said digitaaltelevisiooni ringhäälinguloa

Postitus Postitas a1 »

buhh kirjutas:Starmani digi-kaabeltelevisiooni (DVB-T ja MPEG2 ju)
Täpsustus DVB-C mpg2
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”