Mul on Tvix HD M-6500A juba teist aastat ja olen väga rahul - 1.5TB ketasoffkicker kirjutas:aga mida arvata Tvix HD M-6500A või HD M-7000A'st?
võrreldes Popcorniga
hakkab täis saama

Mul on Tvix HD M-6500A juba teist aastat ja olen väga rahul - 1.5TB ketasoffkicker kirjutas:aga mida arvata Tvix HD M-6500A või HD M-7000A'st?
võrreldes Popcorniga
Khmmm. Ja "hea hinna-kvaliteedi suhe" tähendab ilmselt seda, et asi on kasutamiseks liiga aeglane ning ei mängi enamusi formaate. Siinse teema pealkiri sisaldab "HD". Kas RPi tõesti saab hakkama? Endal üks eksemplar ootab proovimist. Et siis tõsiselt soovitad?humax kirjutas:Selline kooslus toimetab täitsa ok
Hinna ja kvaliteedi suhe on ka hea
Raspberry Pi - OpenELEC
Full HD videod jooksevad ilusti ei hakki ei pidurda, menyydes liikumine on natuke viivisega aga kui film mängib ei ole mingit probleeme. Faili tüüpidest ei ole kohanud veel sellist mida ta mängida ei suuda alates tavalisest mpeg -is kuni nkv -deni välja. Tõesti ei saa väita et "kõike" mängib aga sellekohapealt ei ole probleemiotsa veel komistanud.MultiUser kirjutas:Khmmm. Ja "hea hinna-kvaliteedi suhe" tähendab ilmselt seda, et asi on kasutamiseks liiga aeglane ning ei mängi enamusi formaate. Siinse teema pealkiri sisaldab "HD". Kas RPi tõesti saab hakkama? Endal üks eksemplar ootab proovimist. Et siis tõsiselt soovitad?humax kirjutas:Selline kooslus toimetab täitsa ok
Raspberry Pi - OpenELEC
Sai lõpuks järgi proovitud. Ja positiivne üllatus. Töötab. Paaris Pana V30 ekraaniga, ühendatud USB kaudu toide, HDMI pilt (+muu!), Ethernet. Läbi võrgu mängib ka 1080p.humax kirjutas:Full HD videod jooksevad ilusti ei hakki ei pidurda, menyydes liikumine on natuke viivisega aga kui film mängib ei ole mingit probleeme. Faili tüüpidest ei ole kohanud veel sellist mida ta mängida ei suuda alates tavalisest mpeg -is kuni nkv -deni välja. Tõesti ei saa väita et "kõike" mängib aga sellekohapealt ei ole probleemiotsa veel komistanud.MultiUser kirjutas:Khmmm. Ja "hea hinna-kvaliteedi suhe" tähendab ilmselt seda, et asi on kasutamiseks liiga aeglane ning ei mängi enamusi formaate. Siinse teema pealkiri sisaldab "HD". Kas RPi tõesti saab hakkama? Endal üks eksemplar ootab proovimist. Et siis tõsiselt soovitad?humax kirjutas:Selline kooslus toimetab täitsa ok
Raspberry Pi - OpenELEC
Aga soovitada julgen kyll, ise juba pea aasta sellega filme vaatanud ja olen rahul.
humax