DreamBox DM800 HD PVR
Re: DreamBox DM800 HD PVR
Tere
Kui lisada Dream 800 HD DreamElite külge DVB - T Usb pulk, kuidas käib siis kanali vahetus, kas ikka dreami puldi kaudu? või dvb-t usb pulga puldi kaudu
Tänan
Lauri
Tänan asi korras ja töötab.
Kui lisada Dream 800 HD DreamElite külge DVB - T Usb pulk, kuidas käib siis kanali vahetus, kas ikka dreami puldi kaudu? või dvb-t usb pulga puldi kaudu
Tänan
Lauri
Tänan asi korras ja töötab.
Viimati muutis laurit80, 00:13, 11 Juul 2010, muudetud 2 korda kokku.
ikka puldiga kuidas siis veellaurit80 kirjutas:Tere
Kui lisada Dream 800 HD DreamElite külge DVB - T Usb pulk, kuidas käib siis kanali vahetus, kas ikka dreami puldi kaudu?
Tänan
Lauri
nuppudest saab ka ju 

DVB-T pulga komplektist läheb sul vaja ainult pulka ja USB pikenduskaablit ja kogu majandamine käib edaspidi Dreami puldiga.
Väike küsimus, millised dvb-t usb pulgad on foorumlastel õnnestunud käima saada?
Ette tänades.
Ette tänades.
Nimekiri, millistega töötab, on siin : http://linux-sat.tv/index.php/topic,446.0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Minul on see http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... stick.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DreamElite puhul on see soovitatav ja tööle saamine väga lihtne, saab puldiga hakkama.
DreamElite puhul on see soovitatav ja tööle saamine väga lihtne, saab puldiga hakkama.
Suured tänud!
OT: Jeerum, mis pildikvaliteetrimas kirjutas:Minul on see http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... stick.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pildi kvaliteet on parem, kui HD zuumboxil. Driim teeb ekraanipildi alati 16:9, sellest hoolimata, kuidas mina vaatan. Selle järgi pole mõtet otsustada pildi üle, mis telekast paistab. Elioni boks on mul vooluvõrgust väljas pärast tv pulga ostmist.renqest kirjutas:OT: Jeerum, mis pildikvaliteet
Kust keegi ja mis hinnaga sellise USB tüüneri ostnud on ja kuidas töötab ning kas piisab ka toaantennist (enda asukoht: Tallinn kesklinn) eesti FTA kanalite tarvis ?rimas kirjutas:Pildi kvaliteet on parem, kui HD zuumboxil. Driim teeb ekraanipildi alati 16:9, sellest hoolimata, kuidas mina vaatan. Selle järgi pole mõtet otsustada pildi üle, mis telekast paistab. Elioni boks on mul vooluvõrgust väljas pärast tv pulga ostmist.renqest kirjutas:OT: Jeerum, mis pildikvaliteet
Seda vist mingi 100x korrutatud et ONOFF ja 495.- Antenn sõltuvalt asukohast ja olemasolevast levist- teletorni kohvikus saad kindlasti kaasasoleva antennijupiga pildi ette
- rootsikunn
- Digivanake
Kust keegi ja mis hinnaga sellise USB tüüneri ostnud on ja kuidas töötab ning kas piisab ka toaantennist (enda asukoht: Tallinn kesklinn) eesti FTA kanalite tarvis ?[/quote]
Kesklinnas sätti enda antenn Kristiine mastile,mul pojal on see kaasasolev antennijupp oma magnetiga Sonyteleka taha haagitud,ja aknast otse näha mast....
Kesklinnas sätti enda antenn Kristiine mastile,mul pojal on see kaasasolev antennijupp oma magnetiga Sonyteleka taha haagitud,ja aknast otse näha mast....
Kesklinnas sätti enda antenn Kristiine mastile,mul pojal on see kaasasolev antennijupp oma magnetiga Sonyteleka taha haagitud,ja aknast otse näha mast....[/quote]rootsikunn kirjutas:Kust keegi ja mis hinnaga sellise USB tüüneri ostnud on ja kuidas töötab ning kas piisab ka toaantennist (enda asukoht: Tallinn kesklinn) eesti FTA kanalite tarvis ?
on olemas kristiina mitte kristiine mast (vastavalt tänava nimele)

ERR
Mina ostsin näiteks ebayst ja maksma läks tervelt 8 USDziege kirjutas:Seda vist mingi 100x korrutatud et ONOFF ja 495.- Antenn sõltuvalt asukohast ja olemasolevast levist- teletorni kohvikus saad kindlasti kaasasoleva antennijupiga pildi ette