Jaanusmiinuse küsimused

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Re: Foorumi reeglid

Postitus Postitas jaanus- »

:oops: , smile21 , ma arvasin et kus tahes mu kirjad on , saab neid kopeeritult lugeda isegi kui ma oma kaustad tühjendan, oleks pidanud mulle seda ütlema ,et väljuvaid kirju ei tohi kustutada, i,m really sorry! aga ma tahtsin öelda et igaüks võiks avaldada omasõnadega midagi hetkel jutuks oleva asja kohta ja servus ruumi jagub, seega tühiasi kui samateemalisi kuid eri inimeste sõnastuses on mõni post rohkem, see oligi peamiselt sisu sellel kaotsis pm-il. :wink: ma mõtlesingi, et miks keegi pm-is ei vasta! :lol:
Henkka kirjutas: Minul ei ole õigusi seda teemat puhastada, järelikult peavad mu head kolleegid-moded seda tegema...
mis värk siis selle modendusega on, et väliselt moded kõik ühesugused aga kontod seestpoolt erinevad võimaluste poolest??? ja moded pole kindlasti head, vähemasti minu vaatevinklist, kogu aeg jõhkrutsevad!
kui te siia enam ei taha vastata( küllap väldite offtopicut), siis tehke seda vähemalt pm-is või minu küssade teemas,palun! suur vajadus teada, miks sedasi nende asjadega on!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Re: Jaanusmiinuse küsimused

Postitus Postitas martinj »

Vaata, jaanusmiinus, modede õigused on erinevad.
Ja ära arva, et moded on halvad. Modede ülesanne on hoolitseda foorumis korra ja teemaspüsimise eest.
Halvad on nad selle jaoks, kes läbustavad ja oma rasket saatust igas teemas kurdavad.
Ja kui vaja, on mode väga karm.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Vastan avalikult.
Jaanus- püsid siin teemas oma küsimuste jne. on OK! :lol: võid rääkida oma elust, arvutist, audiost jne.
Siit teemast väljas vali sõnu ja mida kirjutad (kas üldse kirjutad), uue teema püstitamisel mõtle 9 korda ja siis tee teema, pealkiri peab olema õige ja korrektne, teiste teemasid ei solgi oma küsimustega, tahad küsida midagi küsi siin teemas.
Loe minu saadetud kirjad Sinule uuesti läbi ja mõtle.
Ja moded ei olegi nii kurjad enam. Nende soovituste eiramisel pead otsima uue foorumi mida risustad.
See on minu nägemus ja Sina kas oled selle foorumi liige või mitte on juba Sinu teha.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

mulle meeldib kui on kõik kaustad tühjad ja/või puhtad kirjadest (emailis samuti) ja seetõttu ma kustutasin puhtusehulluses on pm-kirjad ära, aga ma tean mida sa kirjutasid, seega pole neid uuesti saata vaja, kuigi oleks võimalik, aga ära saadauuesti ,sain aru juba su mõttest! aga ma mõtlen ,et miks mu jutt mis on kuidagi ju teemaga seotud sinna ei sobi? see disney jutt ,mis oli suunaga tv3-le ( mida oleks pidanud näitama tv3 eestis kui läti oma näitas seda saadet) ometi ju sobis sinna fta dvb-t teemasse?
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

jaanus- modede ja üleüldse foorumi kasutajate rahu huvides on vajalik reegel et postitused peavad vastama teemasse, kui postitus kipub teemast välja minema, pead oskama õigel ajal pidurit peale tõmmata, kuna muidu on kõik teemad ühel päeval nagu pudru ja kapsad. Modedel raske filtreerida ja kasutajatel ka segane (modedel on muudki teha kui postitusi filtreerida).

Et sa sellest reeglist "kogemata" üle ei astuks, tehti sulle personaalne teema (mõnes muus olukorras, kui oleksid 30-ndates täiskasvanu, saaksid disklahvi või bänni, see sinu isiklik teema on modede lahkus ja kingitus sinule). Siin sa ei eksi, aga nagu faas juba hoiatas, muudes teemades ei maksa sõna võtta kui sa asjast midagi ei tea. Sinu hüpoteesid ja arutelu kanalioperaatorite õiguste teemal ei maksa midagi. Kõigepealt tee endale selgeks mis asi on vaba levi ja teiseks tee selgeks mis asi on kaabellevi. Need on 2 iseasja. Läti TV3 ostab omale ise õigused näidata seda mida ta näitab, Eesti TV3 ise. Miks? sest Iga kanal peab ostma eraldi territoriaalse litsentsi ehk näitamisõigused konkreetsele territooriumile. Läti TV3-l ei ole õigust näidata oma programmi Eesti territooriumil). Seega pole ühelgi MTG grupi kanalil õigust ega kohustust näidata kõigis riikides sama programmi. Ainult seepärast on nii, et vabalevis maksab edastuse kinni kanal ja kaabellevis maksab kinni operaator, kes omakorda peab tagama et litsentsitingimused oleks täidetud. TV3 Läti/Eesti kuulub küll Viasatile, aga nt Rootsi tv3 leviõigused ei laiene baltikumi territooriumile. Seepärast on tasulised kanalid pakettides (samamoodi nagu Eesti viasati paketid. Rootsi-Läti-Eesti-Vene-Soome jne vabalevi on piiratud tehniliste vahenditega, et nad litsentsitingimustest üle ei astuks. Ja need reeglid on meediakompaniide antud juhul Disney huvide kaitseks, et ühte filmikoopiat ei saaks edasi müüa või kasu eesmärgil transleerida mujale. Kui tahab TV3 Eesti näidata sedasama Disney multikat, mida Läti TV3 peab ta eraldi selleks õigused ostma. Ja sealt edasi taandub kõik raha ja tasuvuse taha, mis omakorda on peegliks ja seletuseks, miks meie TV3 programm nii maitselage ja reklaami täis on - Raha (puudumise) pärast.

Loodan et said aru. Lihtsamalt seletada pole enam võimalik.
Viimati muutis valgekotkas, 14:29, 03 Mär 2012, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: mõned kirjavead
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

seda vastust ootasin sellele fta teema küsimsele juba mitu päeva! smile20 smile85 Ja see post ,mis seal tegin on ju tegelt vabalevi küsimus, sest küsimuse peamõte oligi eesti tv3 kohta kes ei näidanud selle nimistu kohaselt( nimistu kanalitest , mis näitasid lazytowni, sh tv3 läti) neid konkreetseid saateid! Ülejäänud jutt oli tegelt backstory, et teha selgeks milleks ma seda küsin! :wink: ja siis oleks pidanud ju ühe teema veel tegema televisiooni alla, aga kuna jutu peamõtteks oli tv3-e tegevus siis tundus see olema õige teema seal! Äkki oleks pidanud tegema ikka selle teema mis räägib disney-st ja lazytownist eraldi üldfoorumisse? smile29 seal ju maapealsest digist eestis ainult üks lause!
äkki tõstaks keegi selle disney jura sealt vahelt välja ja paneks siia faasi ja minu eelmise posti vahele siin leheküljel? kui te tahate seal puhtaks teha siis on arvestatav soovitus see! :wink:
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Vaata jaanusmiinus. Kust ku*at meie peame teadma, miks TV3 seda layzytowni ei näita. Seal ma mainisin, kust satpealt seda (fta) saab. Arvatavasti vanad osad.
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

pole vajagi enam, energizer vastas juba ju, ma ainult küsisin kas äkki keegi tahab kogu jutu selle kohta siia ümber tõsta? kui ei taha siis las ta olla seal kus on! ma lihtsalt arutlen, kuna mul tuli see asi kunagisest ajast meelde, olgem mõistvamad nüüd!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Kle Jaanus-miinus...
Kas Sa tütarlaste peale üldse ei mõtle ?
Või...
Lased oma pahaks läinud keefiriauru siin välja ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Nonii, jaanusmiinuse FTA teemas jahumised peaks siin olema nüüd (lugemiseks minna mõni leht tagasi).
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

tigekala kirjutas:Kle Jaanus-miinus...
Kas Sa tütarlaste peale üldse ei mõtle ?
Või...
Lased oma pahaks läinud keefiriauru siin välja ?
mis mõttes nagu, ma ei saa aru mis asja sa ajad :shock: smile06 smile73 smile264 ???
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Küsi ema või õdede käest.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Ma vahepeal lugesin seda azboxi teemat ja sain aru küll, miks kasutaja rents küsis lõpus , mis starmani boksi spott kasutab kaardiuuendusteks, kuna seal pole tegelt sõnagi starmani boksi margist! Ja point on selles, et faas tegi ülearust kisa, sest ta arvas, et rents küsib seal hetkel töötava boksi kohta, kui tegelt küsis starmanist tasuta spott'ile antud boksi margi kohta! :wink:
Ja palun mitte vihastada, eksimine on inimlik( ka modede puhul), aga minule jäi see pinnuks silma , kuid samas ei tahtnud seal teemas sellega tüli tekitada ja tulin oma tähelepanekut siia kirja panema! :wink:
Viimati muutis jaanus-, 00:05, 04 Mär 2012, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

tigekala kirjutas:Küsi ema või õdede käest.
Ei saa, pole aega kellegil ära lugeda/kuulata sellist portsu teksti, et moodustada lõpuks küsimus, millele nad ka vastata saaksid :lol: ! Teie olete kursis, aga emal ja õdedel pole kindlasti aega seda prügikirjandit läbi lugeda , mis ma olen foorumisse kokku kirjutanud ja pealegi ma ei tea ju ,mis tekst on vaja neil lasta läbi lugeda ,et nad teaksid millest jutt. Seega äkki oleks kõige kindlam, kui sa ise vastaks, sest muidu raiskan oma perel aja ära ja on võimalus, et nad ikka ei saa aru, mis ma küsin!

Ja kas ma siis küsin nii: "Missugune on naissugu mittearvestav tekst?" või " Mis asi on keefiriauru väljalaskmine?" smile97 smile109 smile264 smile11 smile30
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Selle pahaksläinud keefiriauru tegelik nimetus on pollutsioon, kui see Sulle midagi ütleb.
Vasta

Mine “Muidujutt”