Nagu Rein Ratas ütleb - Olen rääkinud!
Scott kirjutas:Vahest teeksite Võitlustandri alamfoorumisse omale uue teema, kus "omandisuhteid" edasi klaarite. Siin juba pool lehekülge seda täis. Kui nüüd abivajaja soovib selgesõnalist (näiteks tehnilist või juriidilist) abi Viasati küsimustes, ei aita teda selle joru läbilugemine mitte kuidagi. Ega ka otsing mitte, sest otsimootor ei oska veel vahet teha info ja läbu vahel. Muidugi on algajal lihtsam uus, mujal juba läbinämmutatud teema teha, kui olemasolevast vajalikku välja noppida. Ja kes materdada saab - ikka abivajaja, et uue teema tegi.
![]()
Nagu Rein Ratas ütleb - Olen rääkinud!
Peaks nagu tulema hakkama varsti.aandra kirjutas:Kas siis Kanal2 (või oli see tv3) enam ei näita nagu eelmisel aastal otseülekandena!?
Just tõmbas pehmed ja karvased kinni.rimas kirjutas:Paistab, et eesti kanalite hangumine on jälle peale hakanud. Kas keegi saab kinnitada või on ainult minu probleem?
...sama siin.Loodame, et see miski juhuse värk.virgop kirjutas:Just tõmbas pehmed ja karvased kinni.rimas kirjutas:Paistab, et eesti kanalite hangumine on jälle peale hakanud. Kas keegi saab kinnitada või on ainult minu probleem?