Sai 5 kuud tagasi endale selline isend tellitud,eile siis sain kätte
Tootja link
http://www.vantage-digital.com/hd-receiver/vt-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Komentaariks siis disain 5+, koostamine ja materjalid samuti jättavad hea mulje (paistab korea kollased käed on kvaliteetsemad kui hiina

) menüüd ja seadistamine väga lihtsad,pildi kvaliteet supper ( SD skaleerimine 1080p) tundub tarkvaraliselt üks parimaid, ma pean silmas sati,dvd ja muid sarnaseid pille vähemalt mulle tundub.LCD 2 tolline värviline molu suudab live pilti näidata,SD kaardilt läbi suure käsitöö saab panna kanali logosid näitama,muidu on lihtsalt kanali info.Kanali vahetus on kiire,mälu ja prose jägub.Tehas on korraliku vaikse vendi külge ehitanud mis on tarkvaraliselt juhitav.On 1 HDMI1.3 out ja 2 HDMI 1.3 in.
Nüüd siis pahupoolest

Linuxsi valmidus on karbil kirjas aga kuna tuuneri tootmine venis ja 2 kvartali 2010 lubadused jäävad ilmselt 2011 aastasse

on minu kahtlused. HDMI in (2 tk) selgub on lihtsalt selle tarkvaraga läbijooksud ja krt. seda teab kas sealt üldse midagi on võimalik kõvakale salvestada.Emu ei ole ja midagi ei näe peale FTA kanalite.Sigakallis FTA pill siis hetkel.MKV fileesid mängib ainult pisikesi faile kuna tunnistab ainult fat32 kettast (suured failid tuleb juppideks teha ja eraldi käivitada),on palju veel asju mis ei tööta ega toimi
Lõpetuseks Vantage lubab kui Linux tuleb parimat multimeedia tuge

,alguses mõtlesin saadan tagasi kuid hakkas teine meeldima ja jättan ootama paremaid aegu siis. Keda huvitab siis küsige lisa.Hetkel rohkem ei oska lisada.