Nn "karu-juhtumil" olen suuteline küla piires tekitama AM- või FM-raadiolevi, kui elekter olemas ja kusagilt Vikerraadio signaali saab.
Leidub ka üht-teist kolikambris, aga interneedusest ega DAB-i nimelisest elukast ei tea ma essugi.
Nn "karu-juhtumil" olen suuteline küla piires tekitama AM- või FM-raadiolevi, kui elekter olemas ja kusagilt Vikerraadio signaali saab.
rait01 kirjutas:Mis siis teha , kui ei saa välja panna raadio antenni?
Opo kirjutas:Leidub ka üht-teist kolikambris, aga interneedusest ega DAB-i nimelisest elukast ei tea ma essugi.
aandra kirjutas:DAB oli mei Tallinna teletornis käigus veel 90+te alul. Saatekeskuse inseneride toel aga kui vana saatekeskuse boss pensile läks, kadus ka digiraadio!
Digitaalse raadioringhäälingu süsteemi DAB väljatöötamine algas Euroopas 1987. aastal ja süsteem standarditi 1995. aastal. 2000. aasta märtsis alustas Tallinna Teletornis tööd DAB katsesaatja, mis edastas nelja Eesti Raadio programmi.[2] Katsetused lõpetati 2005. aastal
aandra kirjutas:Saatekeskuse inseneride toel aga kui vana saatekeskuse boss pensile läks, kadus ka digiraadio!
0000 kirjutas:Vale jutt,
0000 kirjutas:Levira katsetas DAB-i juba ammu ära ja pani selle kinni, nagu kord ja kohus. Põhjus oli proosaline- ei tulnud välja, ei läinud peale, ei leidnud kasutust, kedagi ei huvitanud… Ma ise ka isegi kaalusin sel ajal, aga õnneks jagus mõistust käed eemale hoida. Sel ajal olid DAB vastuvõtja hinnad krõbedamad. Aga täna seda mõtet soojendada tundub jabur.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 39 külalist